reklama
emily23041985
Zaciekawiona BB
widze ze u kazdego brak czasu:/ jak tam Twoje dziewczynki sie czuja Dominika?
emily23041985
Zaciekawiona BB
jak Ania sie miewacie?u mnie same krzyki i placz.gorzej jak w wariatkowie
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
No halosc! Moje juz lw miare inhalacje robilam co 2 godziny w nocy i o niebo lepiej sie Maya czuje, zobaczymy jak nocka bedzie wygladac
emily23041985
Zaciekawiona BB
no to dobrze ze maluchy lepiej sie czuja kurcze udal sie dzisiaj dzien, w koncu nie padalo mam nadzieje ze wam tez.dobranoc kobitki:d
witam dziewczyny,i po sloneczku,normalnie zwariowac mozna.Dominika musisz wpasc do mnie po prezent od Emily:-) wczoraj zrobilam sobie minx na paznokciach ale lata brak wiec stopek i tak pewnie nie wystawie wrrr, a tak poza tym to dacie wiare ze sasiad nas na rowne nogi w nocy obudzil jak zaczal rylo na swoja zone dzrzec.ten co im sie dzieciatko 3 tyg urodzilo.chyba biedni sie nie wysypiaja i on awanturowal sie ze nie bedzie cala noc nie spal. buhahaha zycie! wszystko pieknie i cudownie dopoki mial wolne z pracy a teraz do pracy trzeba isc i wstac do dziecka to mu bije:-) oby za czesto mu sie te zale nie wlaczaly dziewczyny udanego dnia wam zycze. mnie znowu na jakies porzadki organizacyjne zbiera wiec pewnie polowe sypialni na strych wywale,oby lozko zostalo buhahahahhaa kawy :-)
emily23041985
Zaciekawiona BB
hahahah,kurcze te sprzatanie to chyba zaraliwe ja wlasnie robie ze tak to naze szmaciane porzadki,moze w koncu szafe domkne slonca nie ma,ale dobrze ze chociaz narazie nie pada,ale mam uczucie ze tego lata juz nie bedzie:/ a sasiad to cwany,myslal ze dziecko to mu bedzie przeyspialo cale noce,hahahah,musi se jeszcze poczekac milego dzionka
emily23041985
Zaciekawiona BB
Ale nudy.pogoda pod psem tylko spac sie chcemilego popoludnia.aa,na nastepna kawke zapraszam do siebie dziewczyny,co wy na to?
reklama
hej dziewczyny ja nowa z Essex mam cudna parke 4 lata kubus i 1.5 roku klaudia takze sie dolanczam:-)