reklama
Hej,
Nie chce nawet patrzeć kiedy ostatnio tu klikałam:-)
Ale i tak jestem w szoku, ze ten temat sie utrzymał.Zalozylam go jak byłam na macierzyńskim prawie 7 lat temu a teraz tez jestem na macierzyńskim tylko z synem:-)
Pozdrawiam dziewczyny, moze kiedyś ten temat ruszy tak z prawdziwego kopyta:-)
Nie chce nawet patrzeć kiedy ostatnio tu klikałam:-)
Ale i tak jestem w szoku, ze ten temat sie utrzymał.Zalozylam go jak byłam na macierzyńskim prawie 7 lat temu a teraz tez jestem na macierzyńskim tylko z synem:-)
Ja jestem z Basildon i mam syna 3 miesięcznego i córkę prawie 7 letnia.Westiff i Southend dosyć dobrze znam.Czesc dziewczyny! Jest moze ktos z Southened tutaj? Jestem mama 9 tygodniowego Adasia i mieszkam w Westcliff. Moze zaglada tu jakas mama z moich okolic??
Pozdrawiam dziewczyny, moze kiedyś ten temat ruszy tak z prawdziwego kopyta:-)
Czesc,
szukam znajomych na kawe w Braintree. Mam 28 lat i poltora roczna corke. Na ulicy slysze duzo polskiego ale jakos wstyd tak na ulicy zaczepiac, wiec pomyslalam ze moze tu kogos znajde.
pozdrawiam
Witaj Aggi jestem Beata! Ja rowniez mieszkam w Braintree, mam 29 lat wiec prawdopodobnie jestesmy w podobnym wieku( bo nie wiem kiedy wystawialas tego posta). Mam miesieczna coreczke Sophia i chetnie wybiore sie z Toba na spacer co Ty na to? pozdrawiam
Witaj Aggi jestem Beata, mam 29 lat i miesieczna coreczke chetnie wybiore sie z Toba na spacer, wymienimy sie doswiadczeniami ja rowniez mieszkam w Braintree. PozdrawiamCzesc,
szukam znajomych na kawe w Braintree. Mam 28 lat i poltora roczna corke. Na ulicy slysze duzo polskiego ale jakos wstyd tak na ulicy zaczepiac, wiec pomyslalam ze moze tu kogos znajde.
pozdrawiam
Czesc,
pozdrawiam
reklama