reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy w Essex/Basildon

reklama
ojoj,ja dzisiaj dziewczynki nie dam rady,wzielo mnie chorobsko jakies:/ ide lezec dopoki dzieci spia:/ trzymajcie sie:D i do jutra,bede dopiero wieczorkiem jutro bo caly dzien zajety:/

czesc dziewczyny,mam nadzieje ze milo wam uplynal dzien choc deszczowo.Emily juz pytalam wczesniej ale nie wiem czy doczytalas ze mam stolik do rysowania jakbys chciala dla dominika.daj znac czy ewentualnie ci go podrzucic bo jak nie to wywioze go do charity bo tylko z jednego pokoju do drugiego go przenosze i zaczyna mi na nerwach grac buahahhaa postaram sie zdjecie dolaczyc

hej,hej,dzien byl cholernie busy az dziwne:) w sumie dlaczego by nie,chetnie przygarne stolik,a co tam:D aha Ania ja nie dostalam zadnej wiadomosci od Ciebie z tym adresem:/ moze tak jak listy,poprostu nic do mnie nie dochodzi:) w sumie jak Ci wygodniej,bo moj maz moze podjechac zebys jeszcze do interesu nie dokladala:d

zobacz czy teraz dostalas wiadomosc ,no a mi sie tak nie chce tego zdjecia robic ale stolik rewelacyjny :-) dominika ty mi kiedys zdjecie tego stolika przeslalas ale ja nie moge znalezc tej strony.nie ma sprawy moge ci podrzucic bo czesto jestem w town.jakos sie umowimy.wszystko przynajmniej zalatwilas dzis co mialas zalatwic? a ciotka dominika pewnie znowu seriale oglada.:-)

spoko,nie przejmuj sie zdjeciem:D wiadomosc dostalam:D oki spoko,to jak bedziesz sie wybierala to daj znac:D
zalatwilam wszystko na szczescie.jutro wolny dzien:D a jak tam wam minal dzien???

no mi telefon padl ale jest na gwarancji wiec mi go zrobia ,a tak poza tym to bratowa mialam na kawce i na basenie bylam z julka wiec zlecialo szybko

reklama
Do góry