halo halo!! Jest tu kto??
GosiaP pomyślę o tej jodze. Muszę sie zorientować gdzie tu w mojej okolicy takie zajęcia się odbywają.
Alicja dziękuję
A co u Ciebie? Napisz nam jak tam synio się sprawuje itp itd
Ola652 to widzę że dzidzia już zaplanowana
Super!!! Dałaś się jednak przekonać??
Nie myśleliśmy jeszcze nad imieniem. Faktycznie jest za wcześnie jeszcze. Przy wybieraniu imienia dla Kamilki myśłeliśmy też trochę o imieniu dla chłopca, ale niewiele bo nastawialiśy się na dziewczynkę. No i mi się podoba Piotr (gdyby teraz okazał się chłopak), ale teraz nie wiem.. Jedno co jest pewne to musi to być tzw. imię międzynarodowe. Tak by Duny nie miały problemów z wymawianiem. Aaaa i jeszcze miałam na myśli Denis albo Iwan - to już typowo duńskie...
Pomysłu na imię dla dziewczynki nie mam...
Muszę poszukać może jakiejś książki z imionami duńskimi, może mi się jakieś spodoba
A do tego daleko jeszcze..
Ola mówisz że basen najlepszy?? no mi się też tak wydaje i ja przede wszystkim lubię pływać. A czas to na pewno sie znajdzie. Teraz mam tylko 3 dni szkoły tygodniowo więc będę mogła jechać w dzień wolny od szkoły.
Ola do Ciebie mam jeszcze pytanko, bo na gg kiedyś chyba pytałam, ale nic nie odpowiedziałaś.. CHodzi mi o urodziny Adrianka.. Jak je w końcu zorganizowałaś? Przygotowałaś sama jedzonko czy zamawiałaś?
Ja będę musiała zrobić urodziny dla Kamilki. Wiem tylko tyle że albo mogę zanieść tort do dagpleje, albo zaprosić ją z dziećmi do domu. Może Wy wiecie co się tu przygotowuje do jedzenia dla młodszych dzieci?
Ja chyba zaproszę ich do nas do domu. Jak inne dzieci miały urodziny, to zawsze szli do domu takiego dziecka..