no wiecie co to dziwne bo te łóżeczko było w cenie ok 1500 pewnie bez materaca i niczego ale z tego co kojarzę taka była cena, nie przyglądałam się za bardzo bo to mąż mnie tam zaciągną ale tak mi się zdaje, było coś jak pokazała
friggia1985 tylko białe było, cudne, może to nie było tak rosnące z dzieckiem tylko zwykle nie wiem hehe
poza tematem chcialam się zapytać czy może kojarzycie jakieś strony internetowe coś w stylu wyszukiwarek o wynajem mieszkanie bo coś czuje ze czym prędzej trzeba się ewakuować, mamy nieustający problem, bo właściciel naszego domu ma nas w nosie, piec się psuje, ciągle mamy zimna wodę, a on nawet nie raczy przyjechać sprawdzić... poza tym podniósł nam znów czynsz a do tego przyszedł mi rachunek do zapłaty za ogrzewanie 11tys... gdzie akonto mam 10tys, to jest jakieś nie porozumienie gdzie moja sąsiadka ma mieszkanie większe prawie o 40m i ma taka sama dopłatę, moim zdanie nie możliwe żeby trzy osobowa rodzina "naczerpała" tyle ciepła i wody jestem w szoku i napisałam odwołanie do adwokata który przejął ten dom bo właściciel ogłosił trzecia już upadłość w swojej kadencji. Super nie
dla ciekawostki dodam ze mój kolega ma dom nie wiem ok180m i za cały rok płaci 15tys za ogrzewanie go a ja przy swoich skromnych 80m mam do zapłaty w sumie ponad 20tys... jestem zła i myślę ze to przez ten piec, zobaczmy co mi odpiszą....
a zmieniajac temat kA-Mila wiem co czujesz ja w ciąży tyle przytyłam i czułam się jak słoń w składzie porcelany hehe ale jeszcze trochę wytrzymasz, już bliżej niż dalej
napisz jak Kamilka się czuje, co tam w żobasku, radzi sobie i co słychać u mężusia ;-)
pozdrawiam i jak znacie jakieś strony to mi podeślijcie całusy