reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Anieok zdrówka! U nas tydzień był spokój i znowu coś się zaczyna, ja już ręce rozkładam na te choroby, aż ryczeć się chce:/ najstarszemu wycinaliśmy trzeciego i przycinaliśmy boczne ale nie ze wzgledu na anginy. Ja jako dziecko we wakacje męczyłam się z anginami:/

reklama
hello
przedostatni dzień i urlop:-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)
w pracy co prawda krzywo patrzą, że znowu urlop, ale mam to gdzieś

Ja polecam. Córka i syn mieli wycinane. Efekty.bardzo szybko ale oni nie mieli angin akurat. Leżały z nami dzieci z anginami i też efekty mieli.

Teraz najmłdoszy od 3 tygodni ma podawane immunotrofine na migdały, żeby obkurczyc i wzmocnić gorne drogi oddechowe bo chrapie bardzo. Zapytacie lekarza o ten lek może pomoże. Wcześniej trzeba dziecku tarczyce zbadać bo ma ten jod.
Ja też polecam. Najstarszy miał wycicnany migdał i drenaż uszu i od tego czasu jest ogromna poprawa.
W lipcu Wiktoś będzie też miał

Sopek zdrówka dla Was

uciekam, bo chce wcześniej skończyć pracę, lecę paznokcie zrobić i chciałabym popakować więszkość rzeczy
miłego dnia

Witam się :) u mas ciężki weekend. Najmłodszą coś rozbiera. W sobotę w nocy miała ponad 40 stopni i mi mdlała. Dzisiaj idziemy do lekarza. Obstawiam anginę. Kolejna w tym sezonie. Niestety kiedy przychodza wakacje moje dzieci maja anginy na okrągło, jedno po drugim. Młoda nie dalej jak 3 tygodnie temu miała antybiotyk a już kolejny się kłania.
Boże to aż tak. Zdrowka dla dziewczyny.

reklama
Do góry