reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

So happy no nieźle, gratuluję takiego wyniku przy kp. Moje dzieci od początku dokarmiam mlekiem m. Ola jeszcze ssie piers, Łukasz już zupełnie odrzucił. Wagowo kształtują się tak: O = 9 kg, Ł = 8,125 kg. Też malutkie nie są, zwłaszcza jak na bliźniaki.

U nas marudzenie Łukasza nie chce mieć końca, niestety. Ale to nie zęby raczej. A Ty, so happy, po czym poznajesz że to ząbki tak szybko idą?
Ale dzisiaj był super poranek, bo spadł śnieg i najstarszy Leon miał radochę. Do przedszkola poleciał jak na skrzydłach. Zresztą, odpukać, już wczoraj szedł w nadspodziewanie dobrym humorze. Oby mu tak zostało.

reklama
Mila- bardzo cię podziwiam, piątka dzieci w takich małych odstępach wiekowych . WOW!

Ania - koniecznie pokaż fryzurkę, uwielbiam włosy J. Anniston :tak:;-)

już grudzień, wielkie odliczanie do świąt, jeszcze trochę pezentów zostało do kupienia.

a wogóle to chwalę się nowym suwaczkiem :-):-):-)

To i ja się pochwalę moim suwaczkiem :-):-):-) choć jak na razie ja bardzo się boję....po moich przejściach może być różnie...

Pozdrawiam Wszystkie Dziewczęta!

Ostatnia edycja:
Doris! wow! trzymam kciuki bardzo mocno oby tym razem było wszystko dobrze :-)

ja też się boję, jak zawsze... ale co ma być to będzie.

happymama, doris to chyba jakiś wirus ;-) bo wczoraj gadałam z koleżanką i ona mi też się pochwaliła że jest w ciąży :tak::-D a stara się od hoho i jeszcze dłużej GRATULUJĘ
happy ja w ogóle uwielbiam Aniston, gra takie fajne role zawsze :tak::-) a na takie włosy to choruję kupę lat, tylko teraz muszę jeszcze obciąć tak jakoś zmyślnie bo mam poniszczone od trwałej ale kolor już niech zrobi też :tak: ach to już jutro :laugh2:

so happy a moja Marcelka ma 19 m-cy i waży jakieś 9 kg :tak: taki okruszek
milla ile Ola i Łukasz mają? bo suwaczka nie ma i nie wiem :zawstydzona/y:

Dziewczyny mam problem z Majką :-( coś się z nią dzieje i nie wiem co :no: jest taka zgaszona, smutna ona mówi że zmęczona ale w domu jest ok, wczoraj dzwoniła jej wychowawczyni że Majkę boli brzuch ale że na jej oko nie jest to taki straszny ból a znowu przed angielskim i matematyką :dry:więc powiedziałam że po nią nie przyjadę a poza tym ogólnie w klasie jest jakaś dziwna atmosfera i Pani też próbuje dojść do sedna problemu :-( nie wiem co robić, rozmawiam z nią, pytam, zapraszam do wspólnych zajęć w kuchni żebyśmy były tylko dwie i podpytuję ale nic, zawsze odpowiada że wszystko jest dobrze, że koleżanka co się na nią obraziła nic jej nie robi, ale tak się zastanawiam że może oficjalnie nic jej nie robi ale za plecami może coś miesza bo pani mówiła że w ankiecie, którą zdobiła w klasie kilka dzieci wskazało Majkę jako osobę, która kłamie :surprised: a ona wiem że nie kłamie, no chyba że o czymś nie wiem ehh martwi mnie to bardzo :-:)-:)-(

koleżanka była, pieska zostawiła :tak: wesoły ale co się dziwić bo to terier dokładnie Parson rasell terier :confused2: nawet nie wiedziałam o istnieniu takiej rasy :sorry: tym bardziej że wygląda jak taki sobie kundelek :tak: bardzo podobny do mojej "cziłały", której wyszła "łałaczi" :-D:-D:-D:-D ale na dzień dobry rzuciła się na dwa koty :szok: a nasz owczarek chciał ją zjeść :sorry: kilka razy miały spięcie oczywiście w najwęższym miejscu w domu ale teraz bawią się u dzieciaków w pokoju :tak: dobrze że słucha i jest karna :tak: a jak na nią krzyknę to przychodzi i przeprasza taka śmieszna

hej

Doris Happymama OGROMNE GRATULACJE !!!!!

Milla ja jak byłam w ciąży to na ostatnim usg gin mi mówił ze dziecko ma już ząbki tylko nie wie
czy przecięte czy pod dziąsłami, a teraz mały pcha rączki do buzi, w poniedziałek byłam z nim u pediatry,
tak kontrolnie żeby go pooglądała i mówi że juz mu się wyżynają

Ania Marcelka jest drobnitka bo Ty też jeste drobna, a my z M z tych większych

Doris, happymama gratuluję i trzymam kciuki za Was.
Ania, moje "maluchy" skończą 9 grudnia 6 miesięcy.. Twoja Marcelka to rzeczywiście okruszek przy moich "pudziankach" :)
A suwaczka nie mogę dodać, bo forum coś blokuje. Próbowałam kilka razy i nie wiem co się dzieje.
So happy, nieźle z tymi ząbkami, nie spotkałam się nigdy z taką sytuacją. Znajomej synek urodził się z zębami podobno gdzieś z tyłu, ale nie wiem co się potem z nimi stało.

Dziewczyny super wieści. Gratuluję z całego serca i trzymam kciuki!!

Z mojej pracy nici, zrezygnowałam, nie chce być kolejnym korpoludkiem, jednak są dla mnie ludzie ważni bardzo to oni dają mi siłę do działania :)

Happymama, Doris gratuluję!!
Ania skoro taka atmosfera i Ona też tak nieswoja to pewnie coś faktycznie w szkole się dzieje. Oby się szybko wyjaśniło.
Kate faktycznie szybko ząbki, ale słyszałam, że czasem tak bywa
Stefaa na pewno dobrą decyzję podjęłaś.
Mila fajna taka gromada. Teraz pewnie ciężko, ale za rok, dwa to będą zgraną bandą;-)

i już nie pamiętam., przepraszam wszystkie które pominęłam:zawstydzona/y:
pozdrawiam

postaram się coś więcej, może jutro się uda

reklama
hej

Stefa na pewno coś fajnego się znajdzie

Milla daj jakąś fotkę dzieciaczków

annaoj Ty wróciłaś do pracy? bo nie pmiętam

Do góry