reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

SO happy wiesz ze się znajdzie to ja wiem, ogólnie pracy jest dużo tylko właśnie na juz nie chce pracować w korporacji gdzie się jest cyferka a nie człowiekiem..

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1449220640.466789.jpg tylko takie mam gdzie jest cały komplet :-)
Robione przez profesjonaliste przy okazji chrzcin najmłodszych.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1449220640.466789.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1449220640.466789.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 90
So happy... Czuje się kiepsko ale już o.wiele lepiej niż w 5,6,7 tc. Termin mam na ok 9-10 lipca ale ja będę miała Cc wiec pewnie jakoś z tydzień wcześniej.

Doris a pracujesz czy jesteś na l4? dobrze, ze chociaz poprawa w sampoczuciu jest,
ja ostatnią ciążę tak źle znosiłam, ze jak bym miała taka pierwszą to na pewno bym miała
tylko 1 dziecko,
a dlaczego masz miec cc?

Doris moje ogromne gratulacje, ciesze się bardzo że się udało i trzymam kciuki za spokojna ciążę

Happymama Tobie też gratuluję , a Ty na kiedy masz termin?

Stefa to długo nie popracowalas , masz coś innego na oku?

Milla piękne zdjęcie, już wcześnie zwróciłam na nie uwagę w twoim avatarze

U nas się choroba ko tak rozkręcilo zew minionym tyg byłam u lekarza trzy razy i skierowanie do szpitalu było wypisane , już naprawdę się martwilam, Olus taki biedny był

reklama
Happymama oby szybko przeszły :=) ja do dziś pamiętam swoje i na samą myśl mnie mdli :=) fuji. Juz ostatnio miałam ci pisać i wyleciało mi z głowy, kiedyś napisałaś ze zrezygnowałas z pracy żeby zająć się dziećmi, nie rozumiałam tego kompletnie, wybacz dopiero teraz rozumiem co chciałaś przez to powiedzieć.. Oj ja nie mądra

Ania to zapraszam do mnie hehe jak wejdziesz do kuchni to tak jakbyś w salonie była hehe

Lenka to moja najkrótsza kariera hihi, narazie pisze mam male zlecenia, ale wierzę że jakieś duże się trafi i będę robiła co lubię:=)

Annaoj widzę ze się wkrecilas w jazdy, to musi być adrenalina :=)

Śliczne zdjęcie, roboty pewnie co nie miara

Poziomki gdzie ty jesteś??

Doris ciesze się ze wróciła z cudownymi wiesciami :=)

Do góry