reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Wow. Ale super!!!
So happy... Czuje się kiepsko ale już o.wiele lepiej niż w 5,6,7 tc. Termin mam na ok 9-10 lipca ale ja będę miała Cc wiec pewnie jakoś z tydzień wcześniej.
Poprzednio miałam Cc i nie będę teraz rodzic SN. Pracuje jeszcze do świąt. Potem ide na l4
lenka21*
2+3 = MY
Doris moje ogromne gratulacje, ciesze się bardzo że się udało i trzymam kciuki za spokojna ciążę
Happymama Tobie też gratuluję , a Ty na kiedy masz termin?
Stefa to długo nie popracowalas , masz coś innego na oku?
Milla piękne zdjęcie, już wcześnie zwróciłam na nie uwagę w twoim avatarze
U nas się choroba ko tak rozkręcilo zew minionym tyg byłam u lekarza trzy razy i skierowanie do szpitalu było wypisane , już naprawdę się martwilam, Olus taki biedny był
Happymama Tobie też gratuluję , a Ty na kiedy masz termin?
Stefa to długo nie popracowalas , masz coś innego na oku?
Milla piękne zdjęcie, już wcześnie zwróciłam na nie uwagę w twoim avatarze
U nas się choroba ko tak rozkręcilo zew minionym tyg byłam u lekarza trzy razy i skierowanie do szpitalu było wypisane , już naprawdę się martwilam, Olus taki biedny był
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
termin mi wypada na 7 sierpnia. U mnie zaczynają się mdłosci. Lekko nie będzie ;-)
reklama
Happymama oby szybko przeszły :=) ja do dziś pamiętam swoje i na samą myśl mnie mdli :=) fuji. Juz ostatnio miałam ci pisać i wyleciało mi z głowy, kiedyś napisałaś ze zrezygnowałas z pracy żeby zająć się dziećmi, nie rozumiałam tego kompletnie, wybacz dopiero teraz rozumiem co chciałaś przez to powiedzieć.. Oj ja nie mądra
Ania to zapraszam do mnie hehe jak wejdziesz do kuchni to tak jakbyś w salonie była hehe
Lenka to moja najkrótsza kariera hihi, narazie pisze mam male zlecenia, ale wierzę że jakieś duże się trafi i będę robiła co lubię:=)
Annaoj widzę ze się wkrecilas w jazdy, to musi być adrenalina :=)
Śliczne zdjęcie, roboty pewnie co nie miara
Poziomki gdzie ty jesteś??
Doris ciesze się ze wróciła z cudownymi wiesciami :=)
Ania to zapraszam do mnie hehe jak wejdziesz do kuchni to tak jakbyś w salonie była hehe
Lenka to moja najkrótsza kariera hihi, narazie pisze mam male zlecenia, ale wierzę że jakieś duże się trafi i będę robiła co lubię:=)
Annaoj widzę ze się wkrecilas w jazdy, to musi być adrenalina :=)
Śliczne zdjęcie, roboty pewnie co nie miara
Poziomki gdzie ty jesteś??
Doris ciesze się ze wróciła z cudownymi wiesciami :=)
Podziel się: