reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Dzięki dziewczyny :*
Jestem teraz strasznie wyczulona jestem na kazdy najmniejszy objaw... Jak nie zwariuje to bedzie dobrze ;)

Happy to wesoło mieliście

Pojechałam z bólami w krzyżu i klockiem w dole brzucha bo myslalam ze znowu mam infekcje moczu. Okazało sie ze mocz czysty. Zrobili test z szyjki który jeżeli jest pozytywny wykazuje wysoki poziom któregoś tam hormonu który pojawia sie do 2 tyg przed porodem. Oprócz tego czuje ucisk na szyjke takie parcie a brzuch sie opuścił. Czasem czuje skurcze w dole brzucha. Generalnie możecie wierzyć lub nie ale przed wizyta w szpitalu rano zachciało mi sie uprać ubranka i wszystkie rzeczy dla malucha, jak juz jechałam myslalam czy by nie spakować ładowarki do tel i kilku potrzebnych rzeczy. Tak czy inaczej czekamy. Gabi powiedziała ze jedt pewna ze dzidzia urodzi sie za 4 dni hehe

hej dziewczyny

Poziomki nogi zaciskaj, niech Mała jeszcze w brzuszku troszkę posiedzi:-)
Stefaa ja urodziny teraz dla Alicji zamówiłam w bawialni, drożyzna jak szlag, za 2h zabawy płacę więcej niż za catering z obsługą na komunii:eek:, gdzie wszyscy objemy się jak bąki; no ale obiecałam Alicji, więc trudno, niech stracę.

nie mam weny na pisanie ostatnio:-(, ale regularnie staram się podczytywać
pozdrawiam wszystkie

Powiem Wam ze M staje na wysokości zadania. Dzieciaki sam wozi do szkoły i do przedszkola cała gromada zeby zobaczyły jak tam jest. Pomaga mi przy wózkach SZOK! Hehe

Mała mogłaby troszkę posiedzieć bo szpital w którym chce rodzic przyjmujeo ciaze od 34tc.
Poniewaz to kobieta to urzylam argumentu ze nie mam tak małych ubranek dla niej i musi dorosnąć bo najmniejsze mam na 62 haha.
Ale tak na zaś kupiłam kilka malutkich dzis :)
Pożyjemy zobaczymy co ma byc to bedzie i jak zdecyduje sie wyjsc to wyjdzie jest po sterydach wiec powinno byc ok.
11 maja mam usg i bardzo bym chciała do niego dotrwać :)

Co do urodzin to maluchów robiłam w domu ale Gabi juz tez bede musiała gdzieś "na mieście" zrobic... Ciekawe ile to tu kosztuje bo kulki ogólnie sa tanie hmm

No dzisiaj zapowiada sie ladna pogoda.
Nie moge sir doczekac kiedy na normalny rower siade, ale poki co musze poczekac az stefan go naprawi. W zastepstwie mam stacjonarny.

HAPPYMAMA No jak ja spotykam sie z kolezanka i jej trojka i moja trojka to sajgon a co dopiero 9 :o

Poruszajac temat urodzin, ja swoim poki co nie wyprawiam, przez problemy z tesciem kazda inpreza jest nie lada wyzwaniem i proszeniem sie o klótnie. S i tak siw przejmjje komunią co za dwa lata będzieRobie dzieciom tort i tyle, sa prezenty i nikt nie czuhe sie urazony.

POZIOMKI Nic tylko zazdroscic ze M daje rade. Moj z dwojka nir mogl sobie poradzic jak w szpitalu bylam. O wyjezdzie za granice na zarobek nie ma mowy bo by sobie nie poradzil :D

reklama
witam
piękna pogoda mnie zmobilizowała do zajrzenia na bb (jak to irracjonalnie brzmi;-)). Ale jakoś pozytywnie mnie nastroiła.

Witam Nowe Mamy, im nas więcej tym weselej (wczoraj mi umknęło)
Poziomki super, że m sobie tak daje radę, czyli to jednak wygodnictwo było;-) Jak się czujecie? A imię już masz wybrane?

Ja już bym chciała , żeby była połowa maja, żeby ten szał "dokomunijny" się skończył:eek:, generalnie teraz mam serie imprez, więc czas jakoś przelatuje, do tego jeszcze w końcu się wzięłam trochę za swoje sprawy "zawodowe" i się ogarnąć nie mogę:sorry:, ale muszę się "wdrożyć" na nowo w pisanie tutaj, żeby mieć taki nawyk:-)

Do góry