reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej Dziubki :)
Widzę nowe "twarze" :D
Mam nadzieje nadrobić w święta...liczę na chwile spokoju hehe

Chciałam Wam życzyć przedewszystkim rodzinnych i spokojnych świat i mokrego dyngusa

ImageUploadedByForum BabyBoom1428224674.993645.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1428224674.993645.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1428224674.993645.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Wesołego po Świętach :-)
Majka z Dawidem u koleżanki a Marcela śpi to mam chwilę, a to że mała śpi to święto normalnie bo coraz gorzej jej te drzemki wychodzą :dry:
Teraz przygotowuję się do roczku :-) a po drodze jeszcze impreza u dziadków - 60 siąta rocznica ślubu.

Kate współczuję mdłości :baffled:brrr chyba nie ma nic gorszego
dorota jak tam życie na wsi? palenie w piecu itd Jak dzieciaki w nowej szkole?
Poziomki super look :tak: a jak samopoczucie? śpisz jeszcze na stojąco?

resztę pozdrawiam

Ania- u nas jak mały zaczął chodzić to jest trochę lżej i zrobił się mniej absorbujący. O matko co to za historia z tirem???

Nusia- w jakim wieku masz dzieci?

jestem po kolejnej nieudanej próbie odstawienia od cycka, mój syn będzie pewnie jedynym dzieckiem w historii co będzie pił z piersi jeszcze w liceum :-D:tak: nie ale na serio w dzień już się nie karmimy i jest okej, przychodzi wieczór i on nie potrafi zasnąć, lulam, noszę, chustuję, bujam w wózku a z jego gardła wydziera się taka rozpacz że nie daję rady...:no::no::no: no nic poczekamy chyba jeszcze i za jakiś czas spróbuję znowu.

kate - jak samopoczucie?
Współczuję, ja Dawida nie dałam rady sama odstawić bo on w ogóle nie chciał butelki :no: a miał już podobnie jak Twój Fabian bo 15 m-cy. Postanowiłam że zawiozę go do mamy na parę dni i to pomogło, walczył jeden dzień i przekonał się do butelki jak wrócił to już nawet nie szukał :tak: Powodzenia

hej dziewczyny

co tu takie pustki?!
święta święta i po świętach :)

ja juz odliczam dni do kolejnego urlopu

annaoj widziałam fotki z urlopu!! cudo :) i ta figura ehh a nie dawno czytałam ze się zmobilizować do ćwiczeń nie umiesz oj oj :)

Ania a jak Twoje życie na wsi!?

Kate lepiej? ja wymioty miałam do 5 MC w każdej, źle wspominam początki ciąży ale w sumie potem super bez objawów bolacych pleców :) oby u ciebie tez tak było

cześc dziewczyny
odmeldowuje się po powrocie, rozleniwiona jak nie wiem co. Stefaa nie wiesz, że na fb sie wrzuca najlepszą fotę;-), co by wszyscy się rzucilki przekonywać mnie jaka jestem szczupła i piękna (efekt osiągnęłam):-)
Nie nadrobioę Was, bo komunia, robota i dużo by pisać;-) dzieje się, ale lubię tak

Witam nowe mamy:-)

Obiecuję się ogarnąć w najbliższym czasie i pisać regularnie:-)

Happymama
przeczytałam wpis na blogu (Twój syn będzie łamał kobiece serca:-)) i proszę jeśli możesz napisz mi na priv jak dokonałaś cudu. Mój Najstarszy przechodzi apogeum złego zachowania, łącznie z dziwactwami, wybuchami i sama nie wiem czym jeszcze. Już nie wiem jak trafić do niego, każdy dzień to wojna:baffled::-:)-(

Hej ja po staremu czyli brak objawow ciazowych:-)oprocz cycek teraz dzieci maja 2 tyg wolne w szkole wiec jest mlyn zakupilam trampoline I dzis ma przyjsc w razie co zamkne cale towarzystwo w srodku jak beda za bardzo wariowac:-) moj najstarszy tez przechodzi trudny okres:wściekła/y:czasem jest lepiej czasem gozej I tyle w kncu wyrosnie z tego miejmy nadzieje

Cześć
Dzisiejszy mój dzień zaczął się okropnie smutno bo rano znalazłam mojego jednego kota potrąconego na ulicy przed domem :-:)-:)-( od jakiegoś czasu przechodził na pole po drugiej stronie i się bawił, z okna go obserwowaliśmy jak skakał i się czaił a dzisiaj taka przykra sprawa :-:)-:)-( a kotka prawie trzy tygodnie temu wyszła i nie wróciła więc miałam 4 a zostały 2 :-:)-:)-(
odechciało mi się dziś wszystkiego a do tego jutro przyjeżdża ta kumpela z dzieciakami co one od niej były, chyba nie powiem bo obawiam się że dzieci będą płakać i będzie smutno :-:)-( a mają się bawić
smutno mi :-(

melduje sie po dlugiej nieobecnosci, mala zasnela co ostatnio rzadko jej sie zdarza, wiec wpadlam poczytac co u was.
Happymama twoj wpis mnie pocieszyl, bo juz myslalam, ze sie popsulam ;-)tez jeszcze @ nie mialam, tez spadlam straszliwie z wagi, a mala smoczek tak, butelka nie, a noca to ostatnio co chwile pic chce. No ale 3 zabek sie pcha. Powodzenia w staraniach. Ja od wykosztalconej kobiety, w moje urodziny uslyszalam zyczenia bym juz wiecej dzieci nie miala bo 2 mi starczy ( to bylo jak Livia miala 2 miesiace ;-) ) uwielbiam tkaich zyczliwych :no:
Kate wspolczuje mdlosci, mine to tylko przy Nadii tak konkretnie dzien w dzien, przez prawie cala dobe meczyly, naszczescie przeszlo kolo 16 tygodnia.
ania wpsolczuje straty kotow :-(

co ja jeszcze chcialam napisac, nie pamietam, skleroza :crazy: no nic milego dnia wam zycze

ania przykro z powodu kotka, czasami tak bywa i nic nie poradzisz

poziomki widziałam zdjecie na fb,pięknie wyglądasz

wiecie co brakuje mi naszych nocnych rozmów annaoj kate misiarska stefa poziomki

annaoj to chyba wypoczeliście, fajnie wam :-D, no i kusze napisac ze super wygladasz

stefa innych wywołujesz a sama gdzie się chowasz

dorota jak dzieciaczki, jak wam sie na wsi zyje

doris testy z II są? trzymam mocno kciuki

lizka a u was co słychac

happymama jak ci idzie z odcyckowaniem? jak czytam Twoj blog to się nadziwic nie moge, taka mamusia pełną gębą z ciebie, a w takim pozytywnym znaczeniu, takie prawdziwie szczere piekne macierzynstwo

martika no witaj , ale duza juz twoja pannica, nie znikaj juz na tak długo, trzeba watek na nowo rozruszac

kate mdłosci nadal mecza

z olka zrobil sie taki łobuz, własnie sobie drzemke uciął , ciekawe o której pojdzie spac, kłoci ze z bracmi i drze sie do nich spadaj, bosze co ja z nim bede miała jak pojdzie do przedszkola. Najsatrszy sie troszke uspokoił to młodszy zaczyna pyskowac i sie stawiac no i sie zaczyna bzikowanie przed kolegami. ja działam w ogrodzie, no i cwicze, ylko ze sie obzeram standardowo, i tak woze chlopakow na pilke to karate to dom obiad krowy maz i seks ( tez sie zdarzy )

dziewczyny meldowac sie

Hej hej.
Wczoraj sklecilam posta i mo go zzarlo.
ANIA Wspolczuje straty kotkow. U nnie to caly czas jest rotacja bo co rusz ktorys idzie w swiat i przepada bez wiesci.

Ja obecnie w przerwie w robieniu obiadu. Starsze dzieciaki ze szkoly dopiero po 15 wracaja. Bartka dzisiaj staram sie trzymac bez drzemki bo potem w nocy nie daje nam isc spac.

Co do antykoncepcji to nie odwazylan sie nowego doktorka poprosic o nia glownje ze strachu ze hormony zle na mnie wplyna i pogorsza moja sytuacje z waga ktora i tak cholernie ciezko mi zbic. W tym cyklu wprowadzilam dodatkowo pomiary temperatury i licze ze to da mi wglad co i kiedy mozna i nie mozna. Juz 6 lat obserwuje swoje cykle wiec to tylko dopelnienie.

A tak jeszcze co do zyczen zeby nie mic wiecejvdzieci, w swieta babcia mnie pytala czy aby w ciazy nie jestem bo sie "poprawilam", ja na to ze nie a ona "to dobrze. Teraz niech dzieci robia ci co ich nie maja" :D

Jakos tak ciezko mi sie wkrecic w Wasze towarzystwo.

reklama
hej

lenka mdłosci dalej mnie męczą, czasem jest ciut lepiej,
ale momentami mam dość, Olek juz dobrze mówi?

Ania współczuję starty kota

U mnie nic nowego, ledwo żyję, czekam kiedy będzie mi lepiej,
najmłodszy dalej śpi w ciągu dnia koło 3h i nie przeszkadza mu to żeby wieczorem iść normalnie spać,
z czego bardzo się cieszę,
mam małe labradorki, tym razem 6, dzieci sa zachwycone
a w spobotę robi urodziny dla M, 40 lat ma, M nic nie wiem chce zrobic niespodziankę, przyjdą nasi starzy znajomi
około 25 osób będzie, wszystsko zamawiam gotowę, za słaba jestem , zeby gotowac albo piec

Do góry