reklama
Mama Gratuluje i nudnej ciąży życzę !!! Fantastyczna wiadomość , ciekawe ile fasolinek się zagniździło ;-)
Dziewczyny miała któraś z Was Toyotę Corollę verso albo Toyotę verso? Szukam opini bo musimy zmienić auto bo zbankrutujemy przez tego naszego żabojada
Dziewczyny miała któraś z Was Toyotę Corollę verso albo Toyotę verso? Szukam opini bo musimy zmienić auto bo zbankrutujemy przez tego naszego żabojada
M
mama290
Gość
Marta heheheh moj kolega potlukl zabojada mlotkiem powiedzila ze te samochody to dla niego koszmar my mamy Volvo nie mielismy nigdy ani toyoty ani hondy kolezanka ma honed civic I sobie chwali ale to takie male jak dla mnie Co do ciazy to ten poczatek jest taki dziwny ciekawa jestem co z tego bedzie :-)
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Mama super, bardzo się cieszę. Spokojnej ciąży życzę.
Marta mój B ma Toyote Prius i bardzo zadowolony. A jakie francuskie masz, bo ja miałam wcześniej Citroena C4 Picasso i jeszcze wcześniej itroena xsarra picasso i byłam bardzo zadowolona. Ostatni jak sprzedawaliśmy, to od zakupu 4 lata temu nic kompletnie w nim nie naprawiałam.
Ja się do mojego "smoka" powoli przyzwyczajam:-)
Jeszcze się pochwalę, że przed świętami jedziemy powygrzewać tyłki:-):-), już się doczekać nie mogę.
Marta mój B ma Toyote Prius i bardzo zadowolony. A jakie francuskie masz, bo ja miałam wcześniej Citroena C4 Picasso i jeszcze wcześniej itroena xsarra picasso i byłam bardzo zadowolona. Ostatni jak sprzedawaliśmy, to od zakupu 4 lata temu nic kompletnie w nim nie naprawiałam.
Ja się do mojego "smoka" powoli przyzwyczajam:-)
Jeszcze się pochwalę, że przed świętami jedziemy powygrzewać tyłki:-):-), już się doczekać nie mogę.
Annaoj oj zazdroszczę tego wygrzewania tyłka
Wczesniej mieliśmy xsara picasso i faktycznie super auto przez 4 lata NIC przy nim nie robiliśmy teraz mamy C4 grand picasso i non stop coś sie dzieje przez to zrazilam sie do zabojadów :-)
Wczesniej mieliśmy xsara picasso i faktycznie super auto przez 4 lata NIC przy nim nie robiliśmy teraz mamy C4 grand picasso i non stop coś sie dzieje przez to zrazilam sie do zabojadów :-)
hej dziewczyny jestem i ja !! w końcu tu dotarłam
mama świetna wiadomość trzymam kciuki za spokojne ciazowanie
annaoj a gdzie ruszacie? sami czy z dziećmi ? oj jak ja bym tylek sobie wygrzala haha może by coś sadla się spalilo
misiarska co z twoim postanowieniem ? gdzie jesteś ?
mama świetna wiadomość trzymam kciuki za spokojne ciazowanie
annaoj a gdzie ruszacie? sami czy z dziećmi ? oj jak ja bym tylek sobie wygrzala haha może by coś sadla się spalilo
misiarska co z twoim postanowieniem ? gdzie jesteś ?
so_happy
Fanka BB :)
hej
dziewczyny nic nie piszę, bo nie chce ciągle tylko pisać,że czuję sie fatalnie,
ale tak niestety jest, oprócz tego, ze mam non stop mdłości, osłabienie to jesczze doszły mi takie zawroty głowy że nie utrzymuje równowagi
mama Gratuluje i zycze spokojnej ciąży
annajkce gdzie wyruszacie na urlop?
dziewczyny nic nie piszę, bo nie chce ciągle tylko pisać,że czuję sie fatalnie,
ale tak niestety jest, oprócz tego, ze mam non stop mdłości, osłabienie to jesczze doszły mi takie zawroty głowy że nie utrzymuje równowagi
mama Gratuluje i zycze spokojnej ciąży
annajkce gdzie wyruszacie na urlop?
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
mama- gratulacje, spokojnej ciązy życzę!
Kate- współczuję ci tego samopoczucia, jeszcze trochę i będzie lepiej
annaoj- zazdroszczę! chwal się gdzie się wybieracie?
u nas wsio okej, Fabcio już gania sam, nie idzie przy nim usiaść na 5 minut taki psotnik.
Dzieci mi wyjątkowo dużo chorują w tym roku, szlag mnie już trafia
pozdrawiam was wszystkie!:-)
Kate- współczuję ci tego samopoczucia, jeszcze trochę i będzie lepiej
annaoj- zazdroszczę! chwal się gdzie się wybieracie?
u nas wsio okej, Fabcio już gania sam, nie idzie przy nim usiaść na 5 minut taki psotnik.
Dzieci mi wyjątkowo dużo chorują w tym roku, szlag mnie już trafia
pozdrawiam was wszystkie!:-)
Liza
Fanka BB :)
Hej
Mama gratuluje :-)
Kate oby mdlosci i wszystkie uciazliwe doleglowosci poslzy precz ;-)
dorota a co tam u was?
U nas ok, leci czas, dzieciaki tez choruja sporo, choc teraz mam nadzieje ze bedzie ok, czas leci i moment i komunia Hani nas zlapie... no ale coz, wazne ze juz wiosna i pogoda fajniejsza
Ja sie wzielam za siebie i od 2 tyg chodze do klubu fittness ;-) moja odskocznie wieczorna od dzieci bo chodze jak maz z pracy wraca dopiero ;-)
Hymm, no i w sumie tyle u nas, nic nowego sie juz nie dzieje
Pozdrawiam wszystkie!
Mama gratuluje :-)
Kate oby mdlosci i wszystkie uciazliwe doleglowosci poslzy precz ;-)
dorota a co tam u was?
U nas ok, leci czas, dzieciaki tez choruja sporo, choc teraz mam nadzieje ze bedzie ok, czas leci i moment i komunia Hani nas zlapie... no ale coz, wazne ze juz wiosna i pogoda fajniejsza
Ja sie wzielam za siebie i od 2 tyg chodze do klubu fittness ;-) moja odskocznie wieczorna od dzieci bo chodze jak maz z pracy wraca dopiero ;-)
Hymm, no i w sumie tyle u nas, nic nowego sie juz nie dzieje
Pozdrawiam wszystkie!
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Noo ciotki Poziomki nie ma i pustki!!! Hahaha
Mama moje ogromne gratulacje! Nudnych kolejnych 8 miesięcy
Dorota dobrze ze juz w domciu
Całuje Was wszystkie i zdrowka życzę chorym
Ja ledwo łażę tak mnie boli spojenie i biodra. Zaczęłam juz 3 trymestr wiec do końca na szczęście coraz bliżej. Wyprawka juz praktycznie kupiona, tylko jakiś ******* brakuje.
Nie bardzo miałam czas zeby do Was zajrEc bo rozkręcałam interesik i okazało sie ze pomysł okazał sie trafiony. Wzięłam sie pełnoetatowo za handel art dla dzieci głownie wozki. Jutro mi przywiozą kontener towaru i odkopię sie juz nie wiem kiedy hehe.
Widzę nowa mamę Witam
Mama moje ogromne gratulacje! Nudnych kolejnych 8 miesięcy
Dorota dobrze ze juz w domciu
Całuje Was wszystkie i zdrowka życzę chorym
Ja ledwo łażę tak mnie boli spojenie i biodra. Zaczęłam juz 3 trymestr wiec do końca na szczęście coraz bliżej. Wyprawka juz praktycznie kupiona, tylko jakiś ******* brakuje.
Nie bardzo miałam czas zeby do Was zajrEc bo rozkręcałam interesik i okazało sie ze pomysł okazał sie trafiony. Wzięłam sie pełnoetatowo za handel art dla dzieci głownie wozki. Jutro mi przywiozą kontener towaru i odkopię sie juz nie wiem kiedy hehe.
Widzę nowa mamę Witam
Podziel się: