reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefa byłam, Sami miał testy.i spirometrie, jest uczulony na pyłki drzew, mam prowadzic zeszyt obserwacji i za 3 miesiące kontrola.

Ja się nie odzywam bo czasu brak a do tego mam dola, mąż mojej kuzynki (takiej z którąjestem mocno zzyta) ma białaczkę, myślami jestem z nimi bo oni mieszkają za granicą.

reklama
...

Ania - ja mam prawojazdy od 13 lat. Miałam po drodze dwa poważne wypadki oraz jedną stłuczkę. (ostatnie 6 lat temu). Jeżdżę dużo i często, ale i tak mam nerwa jak mam z moim m jechać. ("Uważaj dziura na drodze", "teraz musisz mocniej skręcić" "Czemu nie wrzuciłaś czwórki?" itp). Ale trzeba jeździć jak najczęściej :-)

O MATKO!!!! a ja myślałam że to tylko mój taki WKU..RZAJĄCY jest??!!!!!!!!!:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszytsko dokładnie tak samo!!!!!

zdrowia wszytskim potzrebującym.
u nas też wciąż chorobowo. ja już od miesiąca - szlag trafia. i dzieci ciągle jak nie katar to chrypa i tak w kółko.... ech....

z nowości to kotka sobie kupiliśmy - i jest cudaśny. :tak:

i na clubbing jesteśmy dziś zaproszeni - ale mi sie tak nie chce iść!. po pierwsze nie lubię wychodzić bez mojego męża. (a nie mamy z kim dzieci zostawić), po za tym nie chcę zostawiać Mike'go. wolę siedzieć w domu i go przytulać.
ech - na razie to wyjście wieczorem wygląda dla mnie jak kara. :cool::cool: zobaczymy później...

Poziomki jak tam u Was??

Doris - jak się czujesz?

Hej
Jestem i ja :-)
Podczytuję Was na bieząco :-)
Mamartusia...dzięki, że pytasz - czuję się dobrze, humor dopisuje ostatnio. Do starań podchodzę z dużym dystansem, co prawda co miesiąc jestem ciekawa czy @ przyjdzie ale tak na luzie :tak:. A gdzie Twój suwaczek i jakieś nowe zdjęcie synusia>>>>

Kate...jak się czujesz? Kiedy kolejna wizyta?

Dorota...dobrze, że u Was Liliijuż zdrowsza i wszystko jest na dobrej drodze.

Halina...a jak u Ciebie ze starankami?

Poziomki...pokaż brzuszek! :-)

Misiarska, Stefa, Ania138, Annaoj, Happymama, Liza, Annaoj kce, Lenka, Mama290...witajcie

dorota zdrowiejcie, oj ciezko u was z tymi chorobami, moze kup dobry miod, wit c, czystek do zaparzania, i niech piją, kazse jaglana do jedzenia, dobre kiszonki, wspolczuje Ci bardzo i tak pozniej wszywscy wkoło sie zarazają

oris fajnie ze piszesz, jak głowa odpusciła to i moze boboseksy udane beda, trzymam mocno kciuki

misiarska ja baaardzo rzadko jezdzę z m, bo wasnie poźniej się nasłucham

co do sushi miałam okazje spróbowac tydzien temu, blee

klauduska witaj, napisz cos o sobie

mam taka błogą ciszę w domu, chłopcy od wczoraj sa u wujka, wracają jutro wieczorem, moje uszy i psychika odpovzywają aa inyłam w kinie na greyu, moze byc, z chęcią obejrze nastepne czesci

kate a ty jak się czujesz
poziomki?

Mam 2 synków i wielkie marzenie o córeczce... Od zawsze mam bardzo nieregularne miesiączki i problemy ginekologiczne! O pierwsza ciąże starałam sie 1,5 roku o druga rok! Staramy sie o 3 dzidzie od grudnia ale ja boje sie ze to będzie duzo trudniejsze niż przy dwuch poprzednich ciążach! Kilka miesięcy temu miałam miesiączkę przez 30 dni! Krwawiłam tak mocno i tak długo ze nabawiłam sie ostrej anemii! A lekarz zaproponował mi antykoncepcję na która sie nie zgodziłam!

stefa teraz to uwazaj bo mam juz pelnoprawny bialy pas, oprocz mnie z dorosłych była jeszcze tylko jedna kobieta, oczywscie wzeli nas osobna i mieli z tego taka polewke, powiem ci ze najgorsze to jest to krzyczenie:zawstydzona/y:

reklama
hej
dziewczyny dziękuje za pamięć, jestem, ale czuje się fatalnie,
dopiero 9 tc a chyba zadna ciąża mi tak w kość nie dała jak ta do tej pory,
nudnosci mam 24 h na dobę, zawroty głowy, wszystko dosłownie wszystko mi smierdzi,
nie moge funkcjonowac normalnie, są dni kiedy nawet nie jestem w stanie jesc dzieciom zrobić,
dobrze, ze mam nian ie bo nie wiem jak bym dała rade
Alan miał wczoraj urodziny, ale nie robiliśmy zadej imprezy, nie dałam rady

Stefa jestem, ale nie chce pisac bo tylko narzekam a to nie jest watek ciążowy
Lenka gratuluje zdanego egzaminu, delektuj się ciszą,
klauduska witaj
Doris na razie moje sampoczucie fatalne, wiztyte mam we wtorek
Halina współczuje sytuacji
mamartusia zdrówka
Dotota mozę powinnas diete zmienic, bardzo duzo chorób zaczyna sie od złego doboru diety,
np przy przeziębieniu powinno sie wykluczyc całkowicie nabiał i banany,
Coraz więcej lekarzy leczy odpowiednia dieta i to przynosi bardzo duze efekty

Do góry