reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Kate współczuję samopoczucia ,może faktycznie córeczka będzie :-).
Powiadasz dieta ? Tylko jak sie do tego zabrać ? Nie znam Sie na tym .

Lenka gratuluję .

Witam nowa mamę i życzę owocnego starania .

Doris dobrze ze jesteś .

Alan lepiej choć dzis kaszlec zaczął a chory od czwartku .
Oliwka chora od piątku a dzis rano miała jeszcze 39.

Ja od wczoraj mam temp 38.5 a czuje sie jak na 40 , m i lili jakoś sie trzymają .

reklama
Dorota teraz pisze tak na szybko, wieczorem postarm sie wiecej napisac,
przy kazdym przeziebieniu, zapaleniu oskrzeli, płuc itp ogranicz CAŁKOWICIE
nabiał, czyli wszystkie serki, jogurty itp , banany poniewaz to zasluzowują organizm,
i całkowicie ogranicz słodycze. Moje dzieci bardzo lubią nabiał, przy kazdym przeziebieniu jest zero nabiału,
bananów i słodyczy i to na prawde skutkuje, tylko musisz bardzo tego przestrzegać w czasie choroby.
Duzo moich znajomych tez tak robi i u kazdej działa. Moje dzieci tylko raz miały antybiotyk od urodzenia.
bardzo dobry w przeziebieniu jest imbir, korzen imbiru sciera się do herbaty , działa lepiej niz antybiotyk.

Dorota starty imbir zalany wrzątkiem , wstydzić dodać miodu soku z cytryny czosnku można dodać pieprzu Cayenne i pić

Imbir jest dobry naprawdę na bardzo wiele schorzeń, ja wcinalam ciasteczka imbirowe jak miałam mdłości i naprawdę pomagało!

Lenka miód nie wszystkie dzieci mogą,miód lubi silnie uchylać,przy alergikach trzeba bardzo uważać z miodem

witam niedzielnie
Stefaa pojechaliśmy :-) i było super. Świetnie się bawiłam, chłop mnie co prawda zaniedbywał, ale tak dobrze się bawiłam, że puszczę w niepamięć. Dzieciaki też świetnie się bawiły. Alicja jechała jeszcze bardzo niewyraźna, ale w sobotę już było prawie ok, nawet na spacer poszłyśmy. Igor się wyszalał na sankach i dupolocie. Miejsce super, jedyne co sie nie udało, to "przejażdżka" offroadowa, bo trasa była tak zasypana, że już na wjeździe się kolega zakopał i przez 3h wyciągali samochód, ale wziął nas po polu i też mną wytrzęsło;-) Wiktor zniósł naszą nieobecność nawet dobrze, co prawda od powrotu nie odstępuje mn ie na krok, ale nie płacze i jak nas nie było też było ok.

Misiarska zdrówka dla Tamary. Chyba faceci tak już mają, mój też tak nawija jak jedziemy.
Dorota zdrówka dla Was.
Witaj Klauduska.
Kate a próbowałaś imbirową herbatę, mojej przyjaciółce pomagała, bo też do 4 miesiąca ledwo żyła.
Halina współczuję
Mamartusia i jak było na clubbingu? Zdrówka życzę.
Doris mam nadzieje, że właśnie jak odpuściłaś to "zaskoczy"
Lenka gratuluję. My sushi uwielbiamy, cała czwórka, Wiktor oczywiście jeszzce nie jadł.

dobra uciekam do wanny, bo ledwo żyję:-)

reklama
hej

jak ja się dziś fatalnie czulam, mam coś z ciśnieniem nie tak albo jakaś depresję juz sama niewiem pójdę do lekarza się przebadać bo cały czas bez sił, zmęczenie mi nie odpuszcza, mam tak ze mogłabym spać cały dzień i w nocy bez problemu bym zasnęła .. makabra

annaoj a to wy ze starszakami tez byliście ? hehe a ja sobie jakoś wymyśliłam ze wy sami jedziecie :) fajnie ze się wypad udal..

mamarusia wyjście jest potrzebne każdemu :) idąc za twoim przykładem w sobotę będę clubingowac z dziewczynami

lenka ja Greya tez widziałam i film mimo wszystko mi się podobał, skupili się bardziej na fabule niż na tym najbardziej hot temacie i to mi się podobało :) ale w sumie starali oddać się ducha książki hihi hasło kinowe : widzieliście ona ma bobra wszystko mówiło za siebie haha gratki zdania egzaminu ... no to teraz moja waga mi chyba nie pomoże haha

Do góry