reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

No I dupa:-) ale zawsze kolejny cykl moze sie okazac dobry nie mam spinki czekam cierpliwie :-) ja zjadlma pare faworkow jakos poaczki mnie ostatmio nie kreca napewnos lyszeliscie o tym chlopcu co umarl bo polknal kawalek dlugopisa I tak gadam z moim na ten temat I moja cora mowi zejak byla mala to polknela mala bateria to sie jej pytam jaka I kiedy odp ze dawno I taka malutka I o zgrozo wiem ze mowi prawde :szok: na koniec dodala ze ma tyle energy przez ta baterie zapewne:baffled: zrobilam przeglad polek I szafek wywalilam wszytskie male przedmioty bo dostane zawalu a I chlopaki stlukli mi tv weszli na stolik I walili w niego pilotem I matryca pekla:-) co do testowania to z corka tak mialam ze rozne testy roznych firm oprzez cala ciaze nie pokazywaly pozytw wyniku :-D teraz bardziej polegam na obserwacji siebie hehehhe ale juz np z chlopakami to tylko sikne I juz sa dwie krechy:-Dmoj zaraz idzie do dentysty bo go zab trzeci dzien boli ale dobrze mu tak bo jak byl w pl to nie mial czasu I teraz niech cierpi wydaje kupe kasy :wściekła/y:

reklama
Dorota hurra home sweet home :tak::-D całuski

Byłam dzisiaj u dentysty i mam wreszcie zrobionego tego najgorszego zęba :tak: uff nie bolało aż tak jak się obawiałam :-)
Ale muszę Wam się pochwalić że musiałam sama dojechać z dziećmi ode mnie do rodziców i po drodze wjechałam do biedronki :tak::-D dumna jestem z siebie jak cholera bo ja to jaki niedzielny kierowca jestem :zawstydzona/y: tj. jeżdżę dobrze i nawet lubię ale rzadko, bo nie lubię jeździć z M, nie wiem czemu, nie wtrąca się jakoś ale nie lubię i tyle, a w środę jadę znowu bo Majka ma eeg kontrolne

no to tyle bo moje trzeszcząco-ryczące dziecko wisi mi na nodze :eek:

witam
u nas dzisiaj w koncu poprawa u Igora. Mam nadzieje, że już będzie lepiej, bo w piątek mamy jechać. Nawet się na rano do fryzjera umówiłam:-)
Dorota super, że w końcu w domu jesteście.
Ania brawo. Jak zaczęłam jeździć autem, po kilku latach przerwy, tez pamiętam, że byłam z siebie niesamowicie dumna:-)

co tutaj znowu takie pustki???:confused::confused::confused::confused:

Lili kataru dostała :-(, kupiłam karetek pod odkurzacz i rewelacja . Dzis byliśmy z lili u nowego ponoc bardzo dobrego pediatre i odrazu zauważyl delikatne duszności i inhalacje 2 razy dziennie plus syrop na alergie i te ściąganie i mam nadzieję ze będzie ok

witam
Mam nadzieje, że jednak jutro pojedziemy. Alicja jakby trochę lepiej, wypociła się przez noc i od rana lepiej. Igor tez już mniej kaszle. Wiktorowi odpukać nic nie dolega.

Dorota a może Lila ma alergię, wtedy dzieci często mają kłopoty z drogami oddechowymi i tendencje do zapalenia oskrzeli i płuc? Zdrówka Wam życzę.

DZIEWCZYNY gdzie WY???!!!

Dorota super, że już w domu z Lili. Oby wszystkie dolegliwości minęły.

Ania - ja mam prawojazdy od 13 lat. Miałam po drodze dwa poważne wypadki oraz jedną stłuczkę. (ostatnie 6 lat temu). Jeżdżę dużo i często, ale i tak mam nerwa jak mam z moim m jechać. ("Uważaj dziura na drodze", "teraz musisz mocniej skręcić" "Czemu nie wrzuciłaś czwórki?" itp). Ale trzeba jeździć jak najczęściej :-)

Moja Tamarcia znowu chora. Mimo robionych inhalacji, lekarz stwierdził zapalenie oskrzeli. (wydaje mi się, że troszkę naciągane). Jutro mam zamiar iść do innego lekarza prywatnie i sprawdzić co i jak....

Tak lili może mieć alergie bo i te duszności i katar ,a osluchowo czysta i ma takie atopowe zmiany na skórze . Inhalujemy sie ,syrop na alergie i sciagam i 3 majcie kciuki aby było ok .

Misiarska idź sparwdz to u innego lekarza ,zdrowka .

U mnie alan gorączka i widać ze chory :-(, jutro w domu i koło 17 do lekarza ,mnie też cos rozkłada :-( boję sie o lili :-(

reklama
hej hej ale tu cisza chyba wszystkie na etacie pielęgniarki.. u nas był chwilowy kryzys ale już jest ok dwa dni gorączki i ból brzucha naszczescie tylko to :)
Halina byłaś już u alergolog?
annaoj pojechaliscie?
misiarska i jak spr to ?
poziomki lubisz sushi :)
Kate żyjesz ???

Do góry