M
mama290
Gość
No I dupa:-) ale zawsze kolejny cykl moze sie okazac dobry nie mam spinki czekam cierpliwie :-) ja zjadlma pare faworkow jakos poaczki mnie ostatmio nie kreca napewnos lyszeliscie o tym chlopcu co umarl bo polknal kawalek dlugopisa I tak gadam z moim na ten temat I moja cora mowi zejak byla mala to polknela mala bateria to sie jej pytam jaka I kiedy odp ze dawno I taka malutka I o zgrozo wiem ze mowi prawde na koniec dodala ze ma tyle energy przez ta baterie zapewne zrobilam przeglad polek I szafek wywalilam wszytskie male przedmioty bo dostane zawalu a I chlopaki stlukli mi tv weszli na stolik I walili w niego pilotem I matryca pekla:-) co do testowania to z corka tak mialam ze rozne testy roznych firm oprzez cala ciaze nie pokazywaly pozytw wyniku teraz bardziej polegam na obserwacji siebie hehehhe ale juz np z chlopakami to tylko sikne I juz sa dwie krechymoj zaraz idzie do dentysty bo go zab trzeci dzien boli ale dobrze mu tak bo jak byl w pl to nie mial czasu I teraz niech cierpi wydaje kupe kasy