reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dorota bo pewnie wchodzisz normalnie z przeglądarki, a my mamy aplikacje i w niej nie widać suwaczkow. Dobrze że z kuli lepiej.

U mnie Maks gorzej, strasznie znów kaszle i piszczy mu na piersiach, nie wiem czy nie iść jutro do lekarza, mnie też dopadlo :(

reklama
Dorota niech was puszczaja do domu szpital to jedna wielka udreka
Poziomki e tam gruba w ciazy :-)u nas Olo wymazal cala sciane przy lozeczku ale nie mam pojecia skad kredke dorwal bo wszytskie zabawki sa na dole chyba przemycil w gaciach innej opcji nie ma ja

Mama moi ostatnio zaznaczyli ołówkiem który ile ma wzrostu :/ całe szczęście ze pokój jest do remontu bo chyba bym ukatrupila obu ;)

Ja z wiekiem zdecydowanie cierpliwsza jestem i jakoś tak bardziej odpuszczam.
Stefaa napisałam wygodnictwo, bo u siebie tak bym to nazwała. Nie miałam dzieci bardzo młodo, wyszalałam się na studiach, pobyliśmy z B razem przed dziećmi, ale właśnie takie myśli chodziły mi po głowie na wczasach.
Jeszcze nie mam skonkretyzowanych planów, coś ze znajomymi myślimy. Na razie dumamy nad wyjazdem w marcu do Egiptu, ale jeszcze nie kupiliśmy, więc temat otwarty. A Wy?
Poziomki śliczny brzuszek. Dresy pogrubiają.
Kate koniecznie wpadnij. Jak z boku ładowana, to odpada. Muszę mieć od góry.

uciekam

Halina ja od czwarku przeziebiona ,dopadlo mnie zaraz w pierwszej nocy w szpitalu, ale jakoś sie trzymam .

Halina zdrowka dla was ,ja po ostatnich przejściach z lili poszlabym na Twoim miejscu z Maksiem do lekarza .

Mama dzięki :-)

Annaoj to moje wyjściowe dresy :D

Dorota oby jak najszybciej do domu

Ja po Gosce nie chciałam dzieci chyba za jedno po 30

Tego nie da sie oddać słowami wiec zobaczcie same pokój trojaczkow
ImageUploadedByForum BabyBoom1422823434.369433.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422823434.369433.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422823434.369433.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 58
Poziomki ja juz wymyslilam patent jak chlopaka bede robic pokoj zakupilam farbe tablice I walne pasek tam gdzie nie ma okien I mebli dam po kredzie I niech smaruja do woli ja po corce starlam sie zajsc w ciaze zawsze chcialm miec duzo dzieci troche lat zeszlo na starania :-)no I wyszly bliznaki teraz moj sie smieje ze trojaczki jak nic :eek:

Poziomki i mnie zatkalo :-).
Tylko ty nie maluj ,od czego masz żonę ? Mógłby sie skupić ten Twój chłop bo aż wstyd pozwolić malować ściany ciężarnej żonie .

My czekamy na lekarzy

reklama
poziomki cóż za bezstresowe wychowanie dzieci hihi a ja beczalam pół dnia nad jednym malunkiem haha ale jak im zamalujesz te dzieła to będzie dla nich szok haha :) brzuch ładny gruba to ty będziesz po ciąży teraz jesteś ładna :) pewnie teraz będzie truskawka :)

annaoj wiesz mnie chodziło o to ze wygodnictwo w naszym przypadku wielodzietnych to chyba zbyt mocne słowo, bo jak nazwać te rodziny w których nie ma dzieci z wyboru? ostatnio właśnie z takimi dziewczynami rozmawiałam i argumentacja była typu ale jak to dziecko a co z wolnym popołudniem??
jeżeli o mnie chodzi to ja nie się produ, kolejna cesarka byłaby dla mnie kara boska - naprawdę - a może kiedyś zaadoptujemy :)

Kate ja wiedziałam że wy po cichu majstrujecie :) wielkie oko stefy patrzy :) na Śląsku jestem też ja no foch normalnie foch !!!

ja mam od jutra wolne meble kuchenne w końcu będę miała, musieliśmy kasy do zbierać no i mamy :) a w czwartek jadę w góry na ferie kilka dni biorę dzieciaki .. tak się ciesze

wakacje są pełne planów, chciałam końcem czerwca wziąć dzieci nad morze, w sumie sama bo T nie ma tyle urlopu, potem dzieci na obóz jada (cała trojca) a potem chyba na dwa tygodnie na chorwacje :) w tamtym roku bardzo się nam spodobalo!!

Do góry