reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

annaoj dokładnie tak jak to napisałaś hehe chociaż niewiem czy można tu mówić o wygodnictwie hehe chyba odczuwam w końcu loooz i dzieci z mala różnica wieku są naprawdę do pewnego momentu mega wymagające :) ja w wieku 23 lat miałam już trójkę dzieci dlatego chciałabym teraz tak trochę chociaż pomyśleć o sobie i mieć szanse na chwile wytchnienia, nie mamy nikogo do pomocy tylko siebie, więc to kolejny punkt na liście przeciw :) moim marzeniem była rodzina 2+3 i taka rodzine mamy i tworzymy teraz do przodu oby jak najdalej z najmniejsza ilością kłopotów :)

a na wakacje jakie plany ???

dzieciaki na dworze tarzaja się w śniegu :) co za bajka !

u nas judo kosztuje 50 zł za mc za trójkę mamy zniżkę hehe i wychodzi 120, piłka to az 130, kasy naprawdę trzeba dużo, każde dziecko coś

reklama
Kate gratulacje wlasnie bylam ciekawa kiedy sie ujawnisz:-) moje remonty skoncza sie jak bede miec 80 chyba:-Dbo jak jeden sie konzcy to drugi sie zaczyna jak sie wprowadzilismy to zrobilismy wszytsko tak zeby mieszkac wiec u dzieci w pokojach tapety bo sciany do demolki sie nadaja narazie nie mysle o nich jak moi artysci zdemoluja je to sie za nie wezmiemy chloapki juz zdarli w salonie troche to juz niedlugo ale przy okazji zlikwidujemy kominy bo nie sa potzrebne teraz jak zrobia gaz to czekaja nas podlogi bo nie kladlismy bo nie bylo sensu I tak moge wymieniac w kolko:-)otatnimi czasy to tylko wydaje pralka padla w swieta pozniej odkuzacz umarl teraz czekam tylko jak zmywarka I lodowka odpanie ehh ja cisnienia na dzieci nie mam ale mam taki poklad maciezynstwa w sobie ze moglabym I miec 10 im jestem starsza to mniej sie denerwuje I wogole

Annaoj cieszę sie ze sztuka udana:)
Noo niestety to malowanie jak zwykle na mojej głowie :/

Mama ja tez tak mam ze z wiekiem jakoś spokojniej. U nas tapety tez podrywane zupełnie jak by wołały do dzieci -zerwijcie naaas :D

Albo mi sie wydaje albo jestem juz wyjątkowo gruba :D wybaczcie bałagan w tle :p
ImageUploadedByForum BabyBoom1422804928.244729.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422804928.244729.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422804928.244729.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
o jezu aleście się rozpisały!!!

dziękuje za życzenia w imieniu Majeczki! wczorajsza imprezka urodzinowe super udana ale sprzątania były mnóstwo aż do późna po takiej dzieciarni to jakby tajfun przeszedł :tak:;-)

Kate - aaaaa super!!! gratuluję i życzę wszystkiego dobrego!
Poziomki- piękny brzusio choć przyznaję że sporawy jak na ten tydzień ciąży :tak:

misiarska- jak obserwuję swojego najmłodszego to pojęcia nie mam jak sobie radzą mamusie bliźniaków, Fabcio jest wszędzie a jest tylko jeden:-) fajnie że wrócilaś.

Doris- trzymam kciuki !!!

dziewczyny jeszcze raz dzięki
Stefa ja Ciebie doskonale rozumiem, jak najstarszy był samodzielny, juz w wieku szkolnym,
to nie chciałam słyszec o dzieciach, chiałam trochę odspnąć od dzieci, przespac całą noc itd,
ale myśle ze dlatego, ze bardzo byłam młoda jak go urodziłam, natomiast teraz zupełnie inaczej do tego podchodzę,
mogłabym miec jeszcze 2 dzieci, na pewno mam duzo więcej cierpliwości
poziomki nie gruba tylko troszę większa:happy:
annaojkce zapomniałam ze Ty mieszkasz na Śląsku, następnym razem będe pamiętać, wymiary suszarki podam Ci póżniej,ona jest otwierana na prawą stronę nie od góry
mama ja nie mam tapet, ale za to ściany całe brudne od rąk dzieci, M mówi ze nie ma sensu malowac, ze za pare miesiecy
dom będzie wyglądać tak samo

dzisiaj słoneczna zimowa pogoda u nas była, śniegu dużo, słońce świeciło, młodzi codzienie na sankach jeżdżą,

No ja mam podobnie i z wiekiem wiecej cierpliwosci, nam tez bylo dobrze z odchowana juz trojka, ale reraz mhhh ilez radosci wnioslo to male stworzenie no szok ! Az chce sie wiecej :tak:

Witajcie

Kate jeszcze raz serdeczne gratulacje :-).

Poziomki dziękuję ze pytasz co u nas :-), ślicznie wygladasz i brzuszek serio duży :-).

Ja też pisze z tel i suwaczki widzę .

Doris witaj i nie poddawaj sie kochana .

U nas lili lepiej ,lili jeszcze furczy itp i ma wydłużony oddech jeszcze ,widzę po niej ze lepiej sie czuje . Dni tu w szpitalu nudne i takie same , m jeździ i siedzi z nami najwięcej jak sie da , rodziny tu nie mamy ale dajemy radę z dziećmi i jakoś godzimy to ze mnie nie ma w domu i starszakami ma Sie kto zająć

reklama
Właśnie była ta sama lekarka co rano i po badaniu mówi że od środka lili lepiej niż rano i z oddechem też lepiej . Ja widzę po niej ze zdrowieje ,zobaczymy co jutro na obchodzie ordynator wymyśli .

Do góry