reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ja nie widzę suwaka :) z komórki :(

właśnie kładę się spać jestem u rodzinki w górach, impreza się zakończyła hihi w końcu bo od godziny marzy mi się łóżko

wiadomości na ten ze na bb nowe posty wiec wchodzę i patrze ..

Kate słońce gratuluję, lohoohoo :) rosnijcie w siłę !

annaoj myślami byłam przy igorze a pisze o wiktorze wybacz mi :)

Doris ja juz nie planuje dzieci, z różnych powodów :) napewno mam więcej argumentów na nie niż na tak ale życie pokaże co się wydarzy :)

reklama
Kate - moje serdeczne gratulacje :-D trzymam bardzo mocno kciuki :-D

Dorota - jak odbierasz forum przez aplikację na telefonie , to niestety nie wyświetlają się suwaczki... Też tak mam

Stefaa - nigdy nie mów nigdy.... Ja nie wykluczam kolejnego maleństwa... Tyle że najwcześniej za jakieś 5 lat. Na razie mam założoną spiralę...

U nas nudny poranek... Na razie wstał tylko synek... A my z mężem jesteśmy w fazie sprzątania domu i przygotowywania naszej wspólnej imprezy urodzinowej...

wiesz misiarska ale ja już nie mam nawet parcia na kolejnego dziecko :) ten etap życia na którym jesteśmy teraz jest jednym z najfajniejszych, najbardziej intensywny i najbardziej wymagający naszego wsparcia ale najfajniejszy :) wspólne wieczory na kanapie, opowiadania, śmiechy i nawet te kłótnie ... oczywiście gdyby było jeszcze jedno dziecko no cóż byłoby i pewnie zastanawiałabym się dlaczego tak bardzo się wzbranialam...
w górach jest tak pięknie, słońce świeci, śnieg pruszy.. eh błogie lenistwo :)

m misiarska urodziny juz twoje były??

kate no nie i nic nie mówisz gratuleje i zycze nudnych 9 miesięcy no i córeczki a co niech bracia maja kogo bronić w szkole

Kate przesyłam różowe zarazki te ode mnie mocne :D
Nudnych i leniwych 8 miesięcy:)

Misiarska 5 lat do dobra różnica, w razie wiesz kolejnych bliźniaków hihihihi

Dorota jak tam?

Doris trzymam kciuki, wiesz ze głowa to czasem najwiecej problemów robi

Stefa takiego wypadu w góry zazdraszczam :)

Pozazdroscilam Wam chyba i kupiliśmy wczoraj farby do bliźniaków a poniewaz jest w połowie ściany listwa to na gorze
ImageUploadedByForum BabyBoom1422783475.100012.jpg
A na dole
ImageUploadedByForum BabyBoom1422783495.005107.jpg

Powinno wyjść ok :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422783475.100012.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422783475.100012.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 38
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1422783495.005107.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422783495.005107.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 39
hello

KATE OGROMNE GRATULACJE!!!
Bardzo się cieszę i najważniejsze, żeby zdrowe było, bo wiem, że czy chłopiec czy dziewczynka będziesz szczęśliwa:-) Na Śląsku byłaś i na kawę nawet nie wpadłaś, :sorry:
Mam prośbę, podaj mi proszę wymiary tej Twojej suszarki. Ona jest od góry ładowana?
Misiarska ja też miałam ogromne obawy co do szkoły, ale na szczęście "strach miał wielkie oczy"; wierzę, że u Ciebie też tak będzie.
Lenka u nas niestety jeszcze drożej, 80 zeta egzamin, i 80 za miesiąc za każdego, ale dlatego, że dwójka chodzi, tak byłoby 110. Zajęcia dwa razy w tygodniu, plus Igor chodzi 3 raz, gdzie tylko różnego rodzaju kata ćwiczą (mam nadzieje, że wiesz o co kaman, bo ja to zielona jestem).
Doris ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie, wierzę, że się uda. Zgadzam się z Stefaa, niestety często problem tkwi w głowie.
I zaglądaj częściej.
Dorota dobrze, że Lila tak dobrze pobyt w szpitalu znosi.
Stefaa teraz już po prostu jest Ci wygodnie, nie w tym sensie, że za wygodnie;-) tylko, wiesz, że masz luz, Twoje dzieciaki duże, na dodatek z małą różnicą wieku, w wielu względach samoobsługowe. Rozumiem Cie. Ja pomimo, że czasem bardzo mi chodzi po głowie, że chciałabym jeszcze jedno dziecko, aż sama w szoku jestem, że tak jest, mam też chwile, np na wczasach jak byliśmy, że myślę sobie, a może jednak fajnie byłoby trochę pożyć we dwójkę z B, być wygodną. Mówię sobie wtedy rodzina 2+3 jest super, kiedyś o takiej marzyłam.
Nie wiem jeszcze co będzie, bo czasem przeważa uczuciowo, że chciałabym czwarte dziecko, to też mamy z B duży strach, po ostatniej ciąży. Zobaczymy...
Poziomki pochwal się efektem końcowym. Mam nadzieje, że Ty się za to nie bierzesz.
Mama daleko jeszcze do końca remontu?

Sztuka była super, taka psychodrama o ludziach wyplutych po latach przez korporację, dająca do myślenia, szczególnie dla pracoholików.
uciekam, bo za chwilkę się do mamy na obiad zbieram

reklama
Do góry