reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

misiarska tak my na tradycyjne, szkoda tylko ze te egzaminy takie drogie, 80 zł,lekka przesada , a ogolnie fajna rzecz tak biegac z dzieciakami i to wcale nie takie proste jak sie wydaje

poziomki niezła góra, ja od razu składam jak wyciagam z suszraki i rozdzialam na dwa kosza, dla nas i chłopców a tescia od razu do jego pokoju zanosze, jedynie do prasowania mi pozniej mała górka zostaje

reklama
Poziomki ile rozu odrazu widac ze babiniec:-)ja szyje zrywami poszyje z 3 tyg I nastepne 3 sprztam I chowam I znowu odnowa przez te remonty to u mnie padla dyscyplina palniczo -suszarkowa wszedzie jakies ciuchy brudne leza ehh teraz to czekam tylko na ten super wazny tel od gazownika I niech juz zaczynaja ta instalacje bo mi sie juz nie chce

Ja też ściągając pranie składam odrazu i albo odrazu chowam a jak czasu brak to odkladam na szafke i ciuchy czekają sobie na rozdzialenie i pochowanie .

My sie z lili drzemly chwilę w tym szpitalu .

Jak sucham jak te dzieci niektóre non stop płaczą to ja sie cieszę ze moje tak nigdy nie plakaly .

Misiarska wyczytalam że bliźniaki maja zapalenie płuc ,zdrowka ,lili też ma zapalenie płuc i od środy w szpitalu z nia jestem .
Moja oliwka też od września do 1 klasy i zupełnie tego nie widzę .

Lenka - u nas egzamin jest za 50 zł. Zajęcia odbywają się dwa razy w tygodniu i płacimy za nie 60zl. Rzeczywiście u Ciebie jest trochę drogo...

Dorota - na szczęście nam udało się uniknąć szpitalu, choć Tamara miała 40 stopni gorączki a Blanka 38,5. Udało nam się zbić temperatury i pojechaliśmy do szpitala na konsultacje. Lekarz stwierdził, że skoro udało się zbić temperaturę, to da nam antybiotyk Zinnat i inhalacje z pulmicortu. U nas jest już w miarę dobrze, jeszcze kaszel jest, ale duszności im się skończyły. A jak Lili się miewa?

u nas dwa razy w tyg i płacimy 70 zł, jak chodzą dwie osoby to po 60 zł, mozek sek w tym ze sensei musi dojechac i dlatego, zreszta konkurencji nie ma wiec cena tez taka

Misiarska przybijam 5! :)

Lenka sporo kasy to wychodzi:/
Ja nie mam siły walczyć z tym praniem a to nie jest zbiór z miesiąca nuestety

Mama na szczęście brudne okielznalam hahaha

hej
misiarka witaj sto lat, współczuje remonu,
nie cierpie jak jest remont w domu

annaojkce dziękuje za pmaięć, jestem tylko intesywny tydzień miałam,
we wtorek cały dzień w Tranowie, sroda na miejscu miałam załtawienia,
w czwrtek z M byłam na Śląsku, wczoraj cały dzień w Krakowie
miłego wieczoru, ja uwielbiam takie wyjścia z M

Dorota szybkiego powrotu do zdrowia dla LIli

poziomki ja cię doskonale rozumiem z tym spaniem haha

leka powodzenia na karatę

Stefa mi życie ratuje suszarka, raczej pranie od razu do szaf idzie

zmykam parnie nastawic

Witajcie

Postanowiłam zajrzeć do Was, choć przyznaję, że czytam Was na bieżąco. Tylko jakoś weny do pisania brak.
Ja miałam dwukrotnie robioną histeroskopię, pierwszą w grudniu, niby wszystko w porządku, zrostów brak ale było podejrzenie polipa, gin pobrał do badania hist.pat jakiś mikroskopijny wycinek i wyszedł wynik wątpliwy więc nie wiadomo było o co chodzi.

W styczniu powtórna histeroskopia, czekam na wynik - pewnie będzie za ok 2 tyg. Przeciwskazań do starań nie mam żadnych ale ja chyba jakoś straciłam wiarę w sukces i wenę do walki.
Jak będzie tak będzie, choć oczywiście dziś w 25 dc :baffled: zrobiłąm test ciążowy i oczywiście jest ujemny, no ale ostatnią @ miałam 7 stycznia a dziś dopiero 31.01 więc jeszcze czas.

Kate...gratuluję i życzę zdrowej, nudnej ciąży!!!!!

Misiarska...fajnie, że wróciłaś, chyba już najcięższy okres za Tobą. Jak radziłąś sobie w ciągu dwóch pierwszych miesiący???

Poziomki...gratujuję, kolejnej pięknej dziewczynki. Ja miałam przeczucie, że będzie dziewczynka więc wynik usg mnie nie zdziwił :-)

Dorota123...zdrówka dla Lilii, i dla Was wszystkich.

Ania138...dziękuję za pamięć i telefon :-)

Stefa...a jak u Ciebie? Dalej stres przed ciąży i plany nie zmieniły się odnośnie kolejnego potomka?

Mama290, Annaoj kce, Lenka21, Mamrtusia, Martika, Happymama, Liza i RESZTA...buziaki dla Was

reklama
OMG OMG OMG!!!!!
KATE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

trzymam kciuki za dziewczynkę - ale z pomcą z "planowania" to praktycznie masz to w kieszeni.:tak::tak::tak:

Do góry