reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Mama maleństwa :) moje bliźniaki z 37 tc 2350 i 2500 reszta prawie dwukrotnie większa :)
Moje tez maja zabawki poubierane w najmniejsze ubranka:)

Dorota cieszę sid ze jest poprawa.
Żałować nie żałuje, spodziewałam sie :)

mój najmłodszy z 36tyg 3,5 kg

Poziomki - u mojego męża w rodzinie była taka syt. że mąż (znaczy nie mój :rofl2:) musiał przebadać nasienie i sie okazało że owszem plemniki produkuje organizm równo - XX i XY , tylko że wszytskie XY nie miały ogonków więc wiadomo stały w miejscu. czy tam kręciły sie w kółko w jednym miejscu - więc jak widać - róznie bywa.
założe się że wnuki bedziesz miała samych chłopców! :-D:tak: a twoje córki będą tęskniły za różowymi ciuszkami. :rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Oboziu Poziomki to twoje to wielkoludy:-) u mnie tez mam taki przypadek w rodzinie:szok: 7 dziewczyn I ostani krol syn ale tam to jakies parcie bylo strasznie bo te 7 dziewczyn jest rok po roku a pozniej duzo ciaz starcila I roznica wieku jest najstarsza ma 29 a najmlodsze niespelna 10

U mojego m są sami chłopcy w rodzinie (sami kuzyni) i po kilkunastu latach urodziła się dziewczyna, my mamy 3 chłopców i chyba genetycznie już nam dziewczynka nie grozi

Dorota też mi się marzy 4 ale raczej już nie będzie

Poziomki to też takie wielkie dzieci rodzilas? Moi wszyscy wielcy i sn urodzeni

POZIOMKI jeszcze raz BARDZO GRATULUJĘ!!
Jak byłby chłopak to byście go wszystkie nieziemsko rozpuściły;-)

Mama to trzymam kciuki za staranka.
Trochę "starających" tutaj mamy.
Mnie też czasem chodzi po głowie czwarte, ale też już się pewno nie zdecyduję.

Chciałam jeszcze napisać, że nie znoszę poniedziałków, po weekendzie rozstrojona jestem i jeszcze Igor kończy przed 12, co rozwala cały dzień, więc dzisiaj chodzę jak osa.
do jutra

Powiem Wam ze nie czuje żalu czy czegoś w tym stylu. Juz nie moge sie doczekać :)

Mama duże mam dzieciaki, Gabi w klasie wyglada jak starsza od reszty dzieci.

Halina nigdy nie mów nigdy;)

Annaoj masz racje, na głowie byłby noszony i byłby rozpaskudzony do granic możliwości hahaha.

e tam ważne że bedzie i że zdrowe, znaczy się zdrowa

rany jak mnie wkurzało jak przy Olku pytali mi się co będzie i jak mówiłam że syn to takie współczucie :wściekła/y:

no mi się marzą takie sukieneczki gumeczki warkocze ale tylko marzą
a m to chyba by mnie z domu wyzrucił jakbym powiedziala cos o czwartym

dorota super ze jest porawa

mama trzymam kciuki za staranka

kate z tym nocnikowanie to klapa, olka w weekend zlapała jelitówka, jeszcze do konca nie jest ok, dzis m stęka, a za mną ryczy Tomek bo mu nie dobrze ale to taki panikarz ze zaraz go stąd wyniosę

reklama
Lenka też mnie wkurzalo takie gadanie, zresztą teraz czasem ktoś pyta czy będziemy się starać o następne żeby trafić w dziewczynkę, kurcze dla mnie płeć nie ma znaczenia, ja po prostu chciałam dziecko

Do góry