reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Mi tez wszyscy wspolczuja tylko kurde nie wiem czego:-) owszem bywalo raz lepiej raz gozej ale ja jakos nie jestem pokonana I moge miec jeszcze piatke przynajmniej nie jest nudno:-)

hej
lenka, halina ja przy 3 ciąży też bardzo czesto słuchałam jak mi współczują, ze 3 syn,
mówiłam zawsze ze jeszcze 3 moge mieć, ale denerwowało mnie, ze nie powiedzeli że fajnie ze zdrowe dziecko
poziomki ja podobnie odpowiadam, że chce jeszcze 2 dzieci i najlepiej 2 synów kończy się wtedy gadanie
lenka przejdzie Olkowi jeitówka i szybko załapie na nocnik,
annaojkce ja tak młodych codziennie odbieram około 13, czasem jak pośpią do 9 to ledwo ich zawiozę już musze
po nich jechać

Halina ja mam 15letnia, 6 letnia, bliźniaki 3,5 i najmłodsza 1,5 roku i jestem w 20 tc

Ja sie cieszę ze bliźniakom zrobili przedszkole po 5h a nie po 3 bo tez bym biegała w kółko

Mama powiedz- dziękuje ze wspolczujesz mi zdrowych, mądrych i cudownych dzieci :D

Jejku super takie duże rodzinki :) u nas racZej więcej nie wchodzi w grę z przyczyn czysto ekonomicznych, no chyba że wygramy, kupimy duży dom to czemu nie ;)

reklama
Do góry