reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witajcie dziewczyny dawnooo mnie nie było ale straty Doris i mama290 jakoś mnie zdolowaly i nie miałam weny:baffled:

U nas wszystko dobrze po wakacjach wracamy do rzeczywistości, dzieciaki od środy w szkole , Alicja zaczęła juz zerówke jak narazie zadowolona i oby tak zostało :-)
Maluszek tez juz ujawnił płeć, jak chciałam mieć niespodziankę ale dzieciaki tak sie nie mogły doczekać ze odpuscialam tak więc wiemy ze czekamy na dziewczynkę:-) Alicja zachwycona Igi nieco mniej ale sobie wymyślił ze jak będzie miał 2 siostry to będzie królem a one bedą mu uslugiwać buhahaha juz to widzę:-D
Annaoj nasze dzieciaki to imiennicy i teraz dla najmłodszej rozważamy imię Wiktoria:-)

reklama
Hej dziewczyny:)

gdzie jesteście ?? co tu taka cisza :D

chyba już się pozbierałam i wróciłam na szybkie obroty :) w końcu czuje, że zyje haha :D

zostawiam kg energii do działania dziś i pędze pracować:)

PS. ODNOŚNIE ZLOTU ZAPRASZAM WSZYSTKIE CHĘTNE TAM :ninja2:

hello
no faktycznie, wakacje się skończyły, a tutaj nadal pustki.
Oczywiście wariatkowo w pełni, pewnie cały wrzesień taki bedzie aż plan się unormuję, zajęcia które sobie powymyślali itp, itd. Wiktoros się trochę przeziębił, na szczęście jeszcze tylko katarek i troszkę kaszlu zostało.
Suczyce się docierają, ogólnie nawet spoko, bo młodsza, naśladuje starszą. Dorota mamy drugiego pieska.
Stefaa chyba na wychowawczy się zdecyduję na rok.
Marta to niech Wiktoria zdrowo rośnie w brzuszku;-) Jak się czujesz?

Na wczasach dzieciaki chciały tatuaże z henny i Alicja dostała uczulenia. Wygląda jakby na łydce miała wypaloną hellokitty:wściekła/y::wściekła/y: Kupiłam dzisiaj maść na blizny i smaruję, mam nadzieje, że jej to zejdzie:baffled:

No straszna tu cisza :-(.

Ali od wczoraj chodzi do przedszkola , idzie mało chętnie ale tragedi nie ma ,a wczoraj nic nie płakał i jak przyszłam po niego to jeszcze chwilę chciał zostać :-), tak strasznie sie cieszę . Mam nadzieję ze dziś tez mu sie tam tak będzie podobać :-)

Oliwka jeszcze w domu bo bomble ma jeszcze na stopach , moze w czwartek ja puszczę ,tak tez mówiła pani dr :-).

Lilunia zdrowa ,grzeczniutka .

Ja sprzatam mieszkanie na chrzest ,ogarniam stoły i krzesła . Trochę mam roboty .

Miłego dnia .

reklama
Do góry