hej
jakoś czasu mi brakuje na wszystko
i jeszcze już @ dostałam ble
doris Mega Gratulacje
przejdę się chyba dzisiaj z dziewczynami do lekarza bo mała coś katar dostała a Majkę coś za często wieczorem boli głowa :-(
Majka zła na szkołę bo przez nią, jak sama stwierdziła mnie ma na nic czasu
i tak jak cały czas wszystko odkłada na ostatnią chwilę
zrobiłam im tablice motywacyjne co strasznie im się spodobało ale już teraz są głupie a mają je od poniedziałku
ja dzisiaj jadę do dentysty dokończyć kanałowe w w niedzielę wylądowałam na fotelu z bólem, który doprowadzał mnie do płaczu
bo baba co mi robiła na nfz stwierdziła że bez zdjęcia mi nawet plomby nie rozwierci żeby ropa mogła zejść, debilka jakaś a ta mi rozwierciła i odrazu ulga i teraz trzeba dokończyć brrr nigdy nie miałam kanałowego ani znieczulenia :-(
a złoty pomysł nr 1 mojej teściowej to:
kto to widział żeby Marcela była tak do mnie przywiązana i płakała za mną nawet jak ona ją na chwilę weźmie......trzeba ją od mnie odzwyczaić i M ma ją wywozić z domu tak na godzinę potem na półtora i tak wydłużać czas, i to nie kiedy ona śpi tylko kiedy nie śpi żeby widziała że mamy niema
a pomysł nr 2
mamy wywalić spół z kuchni i wstawić tam wielki fotel z poduchami i sadzać już mała bo to już czas i ona tak z chłopakami robiła
oj coś chyba mi się mała rozkłada
przepraszam że tak tylko o mnie