reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
co nas tu tak malo ?????????
dziewczyny odezwijcie sie co u was ?

ja sprzatam cale mieszkanie na chrzest,dzis przeglad calej garderoby wszystkich i zmiana na zimowe ,sprzatanie w szafkach i duzo musimy wywiesc tam na tamto nasze male mieszkanie .Jutro myje wszystkie okna i za pokoj dzieci sie biore,roboty ful.

Milego dnia

Dorota a chrzciny w ten weekend? Mieliście wynająć to małe mieszkanko ,nie ma chętnych czy nie chcecie jednak?
Mnie ogarnął len niesamowity dzieciaki w szkole a mi sie nawet obiadu nie chce zrobić :sorry2:

Marta tak chrzciny w ta niedzielę :-). W domu je robimy ,na 11.30 msza .
To małe mieszkanie chętnie byśmy wynajęli ale ostatnio co w lutym wynajęte bylo to sąsiedzi podkablowali i od marca nie wynajmujemy . Ostatnio koleżanka moja chce to wynająć ,zobaczymy jak to bedzie .

U mnie dziś dalszy ciąg sprzątania .

hej
jakoś czasu mi brakuje na wszystko :baffled: i jeszcze już @ dostałam ble

doris Mega Gratulacje :-D

przejdę się chyba dzisiaj z dziewczynami do lekarza bo mała coś katar dostała a Majkę coś za często wieczorem boli głowa :-(

Majka zła na szkołę bo przez nią, jak sama stwierdziła mnie ma na nic czasu :-p i tak jak cały czas wszystko odkłada na ostatnią chwilę :dry:

zrobiłam im tablice motywacyjne co strasznie im się spodobało ale już teraz są głupie a mają je od poniedziałku :rofl2:

ja dzisiaj jadę do dentysty dokończyć kanałowe w w niedzielę wylądowałam na fotelu z bólem, który doprowadzał mnie do płaczu :wściekła/y: bo baba co mi robiła na nfz stwierdziła że bez zdjęcia mi nawet plomby nie rozwierci żeby ropa mogła zejść, debilka jakaś a ta mi rozwierciła i odrazu ulga i teraz trzeba dokończyć brrr nigdy nie miałam kanałowego ani znieczulenia :-(

a złoty pomysł nr 1 mojej teściowej to:
kto to widział żeby Marcela była tak do mnie przywiązana i płakała za mną nawet jak ona ją na chwilę weźmie......trzeba ją od mnie odzwyczaić i M ma ją wywozić z domu tak na godzinę potem na półtora i tak wydłużać czas, i to nie kiedy ona śpi tylko kiedy nie śpi żeby widziała że mamy niema :confused:

a pomysł nr 2

mamy wywalić spół z kuchni i wstawić tam wielki fotel z poduchami i sadzać już mała bo to już czas i ona tak z chłopakami robiła :baffled:

oj coś chyba mi się mała rozkłada :dry:

przepraszam że tak tylko o mnie

Ostatnia edycja:
Doris:-):-):-)

Ania super rady teściowej, nie pogardzisz normalnie, powiedz jej żeby koniecznie napisała poradnik dla młodych matek;-):tak: ale tak na serio to wkurzające takie gadanie bardzo, jak tym naszym teściowom udało się wychować swoje dzieci???

reklama
Witajcie

Aniu no to musisz skorzystać z super rad teściowej wrrrr .

Mnie sie chyba pralka właśnie popsula ,oszaleje z tymi pralkami wrrr :-(.

U mnie dziś dalszy ciąg sprzątania .

Do góry