reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
co nas tu tak malo ?????????
dziewczyny odezwijcie sie co u was ?

ja sprzatam cale mieszkanie na chrzest,dzis przeglad calej garderoby wszystkich i zmiana na zimowe ,sprzatanie w szafkach i duzo musimy wywiesc tam na tamto nasze male mieszkanie .Jutro myje wszystkie okna i za pokoj dzieci sie biore,roboty ful.

Milego dnia

Dorota a chrzciny w ten weekend? Mieliście wynająć to małe mieszkanko ,nie ma chętnych czy nie chcecie jednak?
Mnie ogarnął len niesamowity dzieciaki w szkole a mi sie nawet obiadu nie chce zrobić :sorry2:

Marta tak chrzciny w ta niedzielę :-). W domu je robimy ,na 11.30 msza .
To małe mieszkanie chętnie byśmy wynajęli ale ostatnio co w lutym wynajęte bylo to sąsiedzi podkablowali i od marca nie wynajmujemy . Ostatnio koleżanka moja chce to wynająć ,zobaczymy jak to bedzie .

U mnie dziś dalszy ciąg sprzątania .

hej
jakoś czasu mi brakuje na wszystko :baffled: i jeszcze już @ dostałam ble

doris Mega Gratulacje :-D

przejdę się chyba dzisiaj z dziewczynami do lekarza bo mała coś katar dostała a Majkę coś za często wieczorem boli głowa :-(

Majka zła na szkołę bo przez nią, jak sama stwierdziła mnie ma na nic czasu :-p i tak jak cały czas wszystko odkłada na ostatnią chwilę :dry:

zrobiłam im tablice motywacyjne co strasznie im się spodobało ale już teraz są głupie a mają je od poniedziałku :rofl2:

ja dzisiaj jadę do dentysty dokończyć kanałowe w w niedzielę wylądowałam na fotelu z bólem, który doprowadzał mnie do płaczu :wściekła/y: bo baba co mi robiła na nfz stwierdziła że bez zdjęcia mi nawet plomby nie rozwierci żeby ropa mogła zejść, debilka jakaś a ta mi rozwierciła i odrazu ulga i teraz trzeba dokończyć brrr nigdy nie miałam kanałowego ani znieczulenia :-(

a złoty pomysł nr 1 mojej teściowej to:
kto to widział żeby Marcela była tak do mnie przywiązana i płakała za mną nawet jak ona ją na chwilę weźmie......trzeba ją od mnie odzwyczaić i M ma ją wywozić z domu tak na godzinę potem na półtora i tak wydłużać czas, i to nie kiedy ona śpi tylko kiedy nie śpi żeby widziała że mamy niema :confused:

a pomysł nr 2

mamy wywalić spół z kuchni i wstawić tam wielki fotel z poduchami i sadzać już mała bo to już czas i ona tak z chłopakami robiła :baffled:

oj coś chyba mi się mała rozkłada :dry:

przepraszam że tak tylko o mnie

Ostatnia edycja:
Doris:-):-):-)

Ania super rady teściowej, nie pogardzisz normalnie, powiedz jej żeby koniecznie napisała poradnik dla młodych matek;-):tak: ale tak na serio to wkurzające takie gadanie bardzo, jak tym naszym teściowom udało się wychować swoje dzieci???

reklama
Witajcie

Aniu no to musisz skorzystać z super rad teściowej wrrrr .

Mnie sie chyba pralka właśnie popsula ,oszaleje z tymi pralkami wrrr :-(.

U mnie dziś dalszy ciąg sprzątania .

Do góry