reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Martika to miłych imprez jutro :-).

Kolezanka zrobiła mi małe zakupy ,byla z dziecmi na placu . Ja byłam u niej na zupę i dla m też zupe wzięłam. Ona zrobiła zakupy za nasza kasa i obiad i dla nas i dla nich ,jutro ma zrobić ,tym razem u mnie :-), tak będziemy sie dzielić ze raz ona robi zakupy obiadowe ,raz ja :-).

Pozmywala mi ,pranie lilianki powiesila
Także pomoc mam ,coś tam chodzę ale oszczędzam sie dużo .

M dziś jeszcze na zakupy na jutro wyśle i do zmywania ,a tak to wykapal dzieci i bawi sie z nimi
Ja 1 dzień bez roboty i już mam dość ,ja to bym se coś porobila

Ogólnie źle sie dziś czuje ciazowo :-(, miłego wieczoru .

reklama
hej
wpadam się tylko przywitać i na 10 jadę do fryzjera :tak::-D
jak wrócę to się zamelduję..... a fotkę wstawię w zależności od efektu :rofl2:

hej
wpadam się tylko przywitać i na 10 jadę do fryzjera :tak::-D
jak wrócę to się zamelduję..... a fotkę wstawię w zależności od efektu :rofl2:

Aniu czekam na efekty :-).

Pogoda do dupy . Oliwia w szkole ,ja leze u dzieci w pokoju z alanem i Lenka ,dotrzymuje im towarzystwa :-), koleżanka poszla do gina .
Ja dziś zaś gorzej czuje sie ciazowo :-(.

Miłego dnia .

Cześć Dziewczynki!!!!
U mnie dziś trochę gorszy nastrój, może przez pogodę , może przez to, że plamienie wróciło...
Buziaki dla Wszystkich!!!

Dziewczyny mogę do was dołączyć. Jestem mamą 3 wspaniałych dzieci. 7-letniej Amelii, 5,5 -letniej Vanessy i 10 miesięcznego Gabrysia.

ania czekam na foty

doris jeszcze wiele takich gorszych dni przed toba, ale dasz rade, głowa do góry, przytulam mocno

vivienne witaj

vivienne witaj milo :)
Ania czekamy na efekty :tak:
Dorota odpoczywaj... jak mala sie urodzi bedziesz mogla znow wrocic na pelne obroty :tak: a teraz trzeba zwolnic ;-)
Doris... trzymaj sie... :* jestesmy z Toba :tak:

A ja dzis mam jakis zamulony dzien... to chyba przez ta pogode :p nie chcialo mi sie isc po dzieciaki... no to wsiadlam w samochod i pojechalam..... :confused2::confused2::confused2::confused2:

:laugh2::laugh2:

reklama
Do góry