reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

uff .. dotarłam do domu

oczywiście dziś dzień u mnie na pałnych obrotach .. miałam szkolenie z exela - jeny jakie ten program jest zaje*** teraz to już w ogóle nie będę pracować haha samo się zrobi, potem pędem na Dzien maamy do przedszkola. Oczywiście nie może być inaczej- jestem w Radzie Rodziców wiec organiuzje pozeganie przedszkola, ognisko i takie tam - rodzicom dalam karteczki co gdzie jak i za ile - jedno jest pewne już mnie nie lubią ! haha

ania do tego nie musisz mieć talentu proste to jest ! spróbuj ;d ja Nadi czasem tak kręce jak się na loki uprze haha :D czasy wałków już odeszły w niepamięć ;)

annaoj upsss do teściów ;)

doris, ania, kate, liza, dorota, lenka napiszcie na priv gdzie mieszkacie i ile ewentualnie jesteście w stanie dojechać, jak się szybko zbierzemy to może się nam uda coś zorganizować :d

Doris na czerwcowka Ci się nie udało ale na Trójkach Ci się musi udać :) Najdalej wszędzie ma Kate bo ona to w pizdowie mieszka hihi :)

reklama
ha ha ha martusia masz rację .. ale na zagraniczne rejsy na razie nie ma co liczyć :d ja mam nadzieję, że tanie linie lotnicze nas zaskoczą i uda się Wam wpaść :) to wtedy spotkamy się gdzie blisko lotniska :d aa taki mały ukłon w waszą stronę od nas :cool2:

Ja tak tylko o sobie bo nastroju nie mam :-(
Aniu dziękuję za przekazanie wieści odemnie .
Lekarz bardzo długo robił mi dziś usg i już po jego minie widziałam ze coś jest nie tak . Więc mała waży około 2 kg i przepływy są ok ,tylko łożysko mam przodujace i bardzo nisko :-(. Lekarz kazał dużo leżeć ,nie przemeczac się, grozi mi krwawienie a co za tym idzie wcześniejsze cc :-(. Mam zakaz seksu ale to dla mnie najmniejszy problem, gorzej z M . Boję sie ze gdybym urodziła wcześniej to z mała aby wszystko bylo dobrze . Ogólnie wszystko do dupy bo jak dostanę krwawienia to trza szybko do szpitala, jak już mnie poloza to do rozwiązania poprze ,tylko ja nie chce tu rodzic ze względu na szpital ,wole szpital z lepsza opieką nad dzieckiem w takiej sytuacji ,a pozatym jak ja będę w szpitalu m musiałby być w rybniku u mojej mamy ,więc chciałabym w razie co to odrazu położyć sie w bytomiu lub katowicach , ale co będę z domu jechać tak daleko jak zacznie sie coś dziać ? Wiem ze teraz patrzę w czarnych barwach ale to naprawdę nie takie proste . Muszę chyba wcześniej sie spakować ,nawet już ,jakby niestety sie coś działo ,bk wtedy nie będę w stanie sie pakować ,dzieci trzebaby bylo też wcześniej spakować jakby był nagły wyjazd ich do rybnika .
Dziś nie mam weny już myśleć i to ogarniac ,jutro jakiś wstępny plan muszę wymyslec. Zacząć prac ciuszki . I jak tu leżeć jak cały dzień sama jestem . M też mało domyslny i mam nerwy ,niby zajął sie dziecmi jak wrócił i odkurzyl nawet ,ale i tak jest taki nieogarniety ze mnie to wkurza
Mam wrażenie ze on nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji ze Lili malutka i to niebezpieczne i ze ja mogę w każdym momencie w szpitalu wylądować .
Dobrze ze wraca ta koleżanka ,ona ma mi pomoc i oliwke ze szkoły bedzie odbierać :-)

Sorki ze tylko o sobie ,ale weny brak .

gdybym miała duży dom powiedziałabym żebyście wpadły wszystkie do mnie, było by mniej więcej po równo i z Anglii i z Polski:-)

Witam Dorota oj lozysko przodujace wlasnie wczoraj czytalam wogole o lozyskach I tu jest nakaz lezenia moj najstarszy syn urodzil sie w 33 tyg I wazyl 2300 ale to byly inne czasy I po 2 tyg bylismy juz w domu fajnie bylo by sie spoatac na zywo ostanio odnosze wrazenie ze przyglada mi sie jedna dziewczyna mieszka niedaleko mnie I takie mam przeczucie ze pisze tu na bb I chyba mnie rozpoznala najgozej ze ja sie do niej raczej nie odezwe I czekam na jej ruch :-)ja wogole osstanio jestem antyspoleczna I jakos nie chce mi sie gadac z ludzmi ciagle komenuja chloapakow I to mnie meczy

mama to mialas szczescie ze w 33 tygodniu maly wazyl i tak bardzo duzo i ze szybko wyszliscie ze szpitala,ja sie obawiam wlasnie tej wagi mojej coreczki i czy da sobie rade na zewnatrz ,Alan urodzil sie w 35 i wazyl 3 kg ale on zawsze wychodzil wiekszy niz teraz LILI ,wedlug usg to termin mi sie odsuwa juz o 10 dni bo ona niby urosla ale i tak jest malutka :-(,ech i jak sie tu nie martwic :-(.

Moje samopoczucie troche lepsze niz wczoraj,musialam sie z tym przespac,rano jeszcze gadalismy z M o tym wszystkim,wlaczylam pranie dla malej .
Dzis niestety mam bolesci :-(,narazie odpoczywam i czekam czy cos sie wydarzy czy nie.Juz sama nie wiem co robic ,bolesci mam podobne jak w niedziele a wlasnie od tego wszystko sie zaczelo .
Sama nie wiem jak takie bolesci bede nadal miala jakis czas jeszcze to czy nie dac sie polozyc do katowic i tam juz czekac ? boje sie ze cos sie wydarzy ze nie bedzie czasu jechac .
Wiem wiem ze was mecze ale musze sie choc wygadac,sorki ze marudze,jak ktos nie chce to prosze nie czytac bo nie chce marudzic a i tak marudze hihih,zanudzac tez nie chce .

Czekam na kolezanke ,ona ma mi oliwke odebrac ze szkoly,ale wczesniej ma do mnie wpasc.
Chce siebie dzis do szpitala spakowac i niech torba czeka .

Dzwonilam dzis do kliniki w bytomiu i tam jest sie ciezko dostac.Z alim bylam ich pacjentka przez 15 tygodni i jak przyszlo co do czego to nie mieli dla mnie miejsca i urodzilam w katowicach .A teraz bylam u nich 2 razy wiec wcale ich pacjentka nie jestem,i ogolnie jest tam ciezko z miejscami .Wiec chyba wybiore katowice .

MILEGO DNIA DLA WSZYSTKICH

Ostatnia edycja:
hej

wpadam tylko na chwile,bo ostatnio nie włączam kompa prawie wcale co by troche odpocząć od monitora i tego całego internetu. bardzo bym sie chciała z wami spotkać,ale na razie nie umieim sie określić na 100 %, jestem spod Lublina jakby co i wolałabym pojechać SAMA:)

stefa, kate dzis przeleje pieniądze, przepraszam zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dorotka musi byc dobrze, myśle o was mocno!!!!!!!!!

doris będzie dobrze:) ściskam cie mocno
mamrtusia fajnie,że jesteś:)

lece kochane, pozdrawiam

hej

Dorota jak musisz leżeć to leż i koniec, ja leżałam z Alanem 2 miesiące plackiem,
dałam rade bo musiałam, Ty też dasz rade, masz jakieś leki?? pamiętam, ze ja miałam dosyć dużo
zeby donosić ciąże

mama mówisz ze zostałas rozszyfrowana przez jakiegos detektywa na BB???

Stefa jak stopy po zabiegu??? ja tez robiłąm 2 dni temu

Marta wpadaj częściej

Happymama chętnie byśmy Cię odwiedziły tylko dużo nas jest, haha :tak:

u mnie lepiej, dziąsło i ząb ciut mniej boli, rano na zakupach na targu byłam
i sprawę urzedową udało mi się szybko załatwić, może dlatego, ze z młodym byłam
a on z tych niecierpliwych jest

miłego dnia

reklama
Do góry