reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Tak moje dzieci wyzarly sernik:)

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

Załączniki

• WP_20131225_023.jpg
    WP_20131225_023.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 43
Hej, u nas jedzenie, i goście... W Wigilie była u nas mama mojego M z siostra, wczoraj obiad na 12 osób, bo moja rodzina była, a dziś też maja goście przyjść, ok. 15 osob, bo wyprawiamy M imieniny, bo jest Adam. Jeszcze mojbrat z żoną byli na obiedzie. Tak wiec, jest wesoło, jedzenia Full wypas, dzieciaki z prezentów zadowolone, pierwsze Święta w nowym domu, jest super, dziś po kościele na spacer poszliśmy, bo fajna pogoda jest, nawet TV nie oglądaliśmy. Pisze z komórki, wiec mi ciężko, wlece jeszcze.

hej laseczki:)

ja jak na razie schudłam przez świeta, jem rosól i kanapki, jutro dopiero sobie cos ugotuje. już poczytałam rady pewnej zielarki i robie jutro olejek majerankowy dla Kacperka, dzis go kapie w macierzance i jade po zioła do picia dla siebie. to jest takie kochane spokojne dzieciątko i plakać sie chce jak on sie męczy a on nawet histerycznie płakać nie potrafi tylko tak sobie jęczy i cicho płacze
w ogóle jestem dobita tymco przeczytałam na kąciku zadumy, bo mam takiego maluszka obok siebie i tym mocniej mnie to dotyka.....jaki w tym sens Boze:(?????

pysia zazdroszcze świąt w nowym domu:)

Goście poszli, posprzątałam, teraz dopiero siadam... TV włączone, ja z kompem, też tak lubię... :-) dzieci na tabletach, cisza i spokój :-D jutro idziemy do szkoły - organizujemy Sylwestra w szkole, dzieci spać będą, idę pomagać, jakoś mi się nie chce, tyle roboty, ale dzieci przynajmniej zadowolone będą :tak:
święta minęły w przyjemnej atmosferze, sporo gości było, a tak, to nic nowego... ;-)

Dopiero teraz przeczytałam o MAMARTUSI :-(,nie wiem co powiedzieć ,jestesm w strasznym szoku i tez odechcialo mi się już wszystkiego,Boze jakie to wszystko niesprawiedliwe,ludziom porąbanym,chorym alkoholikom dzieci sa dane na peczki a pozadni ludzie co ?????????.Ech brak slow,niepotrzebnie się tylko wkurze,Strasznie to przykre :-(.

Swieta minely,u mnie 1 dzień super rewelacja,czulam się dobrze ,dużo zjadlami ogolnie było git,Wczorajszy dzień do dupy,zle się czułam,malo zjadłam,ogolnie tez gdzies się o moje dziecko martwię w brzuchu,oby do poniedialku bo w poniedziałek rano mam usg prenatalne ,już bym chciała poniedziałek.Wczoraj aby dopelnic do dupy dzień z M się nie odzywaliśmy,torche się poklocilismy.On to już mowil ze jak ja chce to on może do czestochowy wracac a jesteśmy w rybniku,no najlepiej jak sa kłopoty to zabrać dupe w kroki i zostawić mnie z tym wszystkim i sobie jechać,ech jestem tez wsciekla na to ze wogole jak mogl tak pomyslec,wie ze zle się czuje,wie ze w ciąży jestem,wie ze w poiedzialek usg ważne i co mam sama jechać? później sama wracac z dziecmi pociągiem? M nigdzie nie pojechal i nie pojedzie pewnie ale musze sobie z nim to wyjasnic ,.

dobra nie nudze więcej hihihih.Milego dnia po swietach zycze :-)

reklama
Ja tez ciagle mysle o mamamartusi :(.......

Swieta zlecialy, goscie pojechali wczoraj dopiero po 22, dzis czeka mnie kupa sprzatania, prania i cala reszta.....

Do góry