reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

dokładnie tak przed świętami jest co robić i czasu na bb bardzo mało.

ja dzisiaj byłam u swojego ginka i zmierzył mi jeszcze raz dokładnie szyjkę i okazało się że nadal ma 2,7 czyli nie skraca się i trzyma. Wyniki mam dobre. Także mam się nie stresować.

reklama
Happymama no to super ze szyjka sie nie skraca, ja tez dzis bylam na pobraniu krwi, teraz tylko czekac na wyniki, sama jestem ciekawa czy nie mam anemii.

Hej
jak tam idą przygotowania do Świąt? My się wreszcie ogarnęliśmy ze wszystkim... choć cały czas jeszcze coś tam wychodzi... jutro na szczęście ostatni dzień, dziś u synka były Jasełka, królem był, a jutro mój M będzie w jego przedszkolu Mikołajem... :tak::-) oby Mati go nie poznał :-D:-p ryby dziś z Natalą kupiłam, już się mrożą, ale dzieci frajdę miały, że w wannie pływały :-D choinkę mieliśmy mieć prawdziwą, ale chyba sztuczna jednak będzie...:baffled: szkoda, ale kasa się rozpłynęła przy tych dodatnich temperaturach... może za rok...

Stefa chyba gdzieś leciała... udanych lotów :-D i w ogóle wszystkiego naj :tak:

Brzuszki wszystkie ładne, te ciążowe oczywiście... ładne, zgrabne i pozazdrościć tylko... rośnijcie dzielnie dziewczyny :tak:

Happy mama, dobrze, że z szyjką w porządku :tak:

Dorcia, gratuluję nowego mieszkanka, dobrze, że się na wynajem zdecydowaliście... więcej miejsca się niedługo przyda :tak:

Kate, 100 lat dla Ciebie :-)

Anna oj, ale przeboje... ja juz przez takie rzeczy też osiwiałam... ciągle coś...

reszty nie pamiętam... lecę na kolację

Chyba zalapalam..robie testbjdjdjdbdbdjdjdjdjjdjdjdjdjfjdjdjdjdjjfjfjfjfjfkjfjfjfjfjfkdksieheuievrifjfjifbfkfdkidbdofbeiodvrudkfbjdifbdkd

Sent from my RM-941_eu_euro1_231 using Tapatalk

reklama
Dobra.. Mamcia Ciebie pytalam jak sie czujesz??

Annaoj mam nadzieje ze nowa masc pomoze. Co do nabialu to moze..ale tez bym sie bala.

Stefa mam nadzieje ze szczesliwie dotarliscie do celu

Kate wczoraj pisalam ale wcielo wszystkiego najnajnaj

Happy ciesze sie ze sie nie skracasz:)

Liza tyle czytasz to i weny powinno byc wiecej.
Jak w ketchupie????

Jagoda jest na etapie baw sie ze mna tu tetaz caly czas.. Efelt taki ze nie moge nic zrobic..

Kupilam jyz czesc rzeczy na swieta musze jeszcze zrobic liste co dokupic.

Ostatnia edycja:
Do góry