reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Witajcie
Ja dziś wolne mam, spałyśmy z Julią do 9.05 - ale się wyspałam. Dobrze, bo od jutra do soboty znów mam na 6 rano.
Poza tym nie najlepiej się czuję, boli mnie gardło i głowa, Julia ma mały katarek
Zaraz przyjeżdża moja Mama a ja muszę zawieźć rachunki do księgowej za remont kuchni, potem na zakupy i chcę zajrzeć do Superpharmu czy jakieś promocje są.

Pisałam i coś mi się z czcionka przestawiło....
Nadrobiłam zaległości w czytaniu, dobrze że produkcja mniejsza niż zwykle.

No właśnie ja tez jestem ciekawa jakie są średnie zarobki w UK

Na razie przesyłam buziaki, bo muszę makijaż zrobić.

Hej babeczki....
Ja dziś dzwoniłam do pediatry z wynikami moich maluchów niejadków i kurde wszystko idealnie!! Żadnej mikro anemii nawet, śliczne wyniki i mocz i krew i crp....jeszcze kał na pasożyty robimy ale póki co znów "niejadkowość" zwalili na geny....:( no ja nie wiem:( Gosia trochę lepiej je bo przynajmniej znów te swoje jogurty,,,wczoraj przypasowała jej kaszka kukurydziana na mleczku...w nocy coś tam mleka pociumkała...

A ja za to umieram nadal z migreną...moje leki pomagają super ale od trzech dni prochy łykam ciągle....bo na wieczór mi się zaczyna migrena, idę wcześniej spać i czasem w nocy muszę jeszcze podskoczyć po chemie...za to dzięki Bogu w dzień mogę normalnie egzystować...

Na sobotę czeka mnie impreza Dawidkowa ....normalnie nie mam siły...a wydatków przez to od groma....bo prezentydla młodego razy dwa...impreza też kosztuje..a za następny tydzień święta...:(

Dziewczyny ja nie wiem ile jest srednia bo M robi w restauracji i wiadomo tak sa napiwki itd. Ale chyba ok 250£ na tydz. to bedzie najnizasza. Bo tu wyplalta jest co tydz a nie jak w pl raz w miesiacu.
Czekam na znajoma ma przyjechac po mnie i lily i jedziemy na kawe i ploty do innej znajomej ;).

Hello:)
Jak Mamcia mowi najnizsza to 240 tyg.

Mamcia baw sie dobrze

Bylam dzis z Jagoda na badaniu krwi,sarla sie ze pani ja za nozke i raczke trzymala,lez nie bylo:)

Dostalam list ze musze sie stawic z Jagoda u dietetyka:eek::D
Wyszla im z norm:D:D Musze zabrac ksiazeczke Gabi i pokazac ze wazyla podobnie

Szarlotka ciesze sie ze dzieciaki zdrowe,mam nadzieje ze dacie rade z niejedzeniem.

Doris dobrze ze pospalas nalezy Ci sie:)

Ostatnia edycja:
Witajcie ponownie
ja już po zakupach, Mama zrobiła obiad więc odpoczywam :-)
Kopiłam Dominice perfumy i mojemu tacie też :-). Więc zasadniczo nie mamy jeszcze prezentu dla Damiana. Ale to prosta sprawa bo on chce spodnie ale musi sam sobie wybrać i przymierzyć, bo on długi, chudy i wybredny
Ja oglądam właśnie "Porodówkę" na TLC - uwielbiam ten program.

Poziomki...wiem. czasami taki sen mi się przydaje. Jestem dziś całkowicie zregenerowana :-)

Mamcia.....miłego plotkowania!

Szarlotka
...współczuję bólu głowy, mam nadzieję, że już minął

Dorota123....jak u Ciebie? Wszystko dobrze? Nie plamisz? Kiedy wizyta kolejna?

Ania
....gratuluję zdrowej dziewczynki!

Madi77....jak u Ciebie? Jak trójca?

Stefa, Marta24, Liza, Happymama, Lenka, Pysia, Annaoj, Kate I reszta...A WY GDZIE UCIEKŁYŚCIE?

Hej dziewczynki,
witam się tylko, postaram się jeszcze wpaść, remont zakończony, w minioną środę był ostatni raz robotnik, teraz mam zajęcia, więc nie mogę za bardzo pisać... ale czytam Was dość regularnie... postaram się potem wpaść :-)

pozdrawiam Was serdecznie

My wlasnie wrocilismy ze szkoly.
Zimno dzis jak cholera....
Znajoma ma taka choinke ze kopara mi opadla, do samego sufitu ze czubek juz nie wszedl na gore a objetosc na pol pokoju, prawdziwa.
Druga znajoma dzwonila ze jej niespelna 2 mies blizniaki maja okropne kolki, biedna jest wykonczona bo jedna przez druga placze :/, macie jakies sposoby,kupke robia raz na 3 dni. Ja jej powiedzialam zeby mleko zmienila na takie dla kolkowych dzieci bo jest tu takie.
A ja jutro mam polozna, juz mnie trzesie bo nie lubie dzieczyny :/

reklama
Hejka
Jestem jestem, ale dzis byla piekna pogoda, 10 stopni i sloneczko wiec kto by nie korzystal z tego ;-) do tego mialam pares praw do zalatwienia a jak wrocilam robilam kotlety mielone i jeszcze jeden dluuuugi tel mialam ;-) i tak dzien zlecial, niedawno wyszlam z wanny z dlugiej kapieli :-)
zaraz Ł wraca z pracy :p

Nooo i to tyle, widze ze tutaj jakies pustki? :szok:

Do góry