reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefa robie co moge;)
Przeprosilam sie z drutami i robie sobie zielony komin:p

Mamcia korzystaj z ciszy..
Moj nie uznaje cichych dni i dziamga bez przerwy.

Dorota to moze byc jakas infekcja,niski progesteron objawil by sie plamieniem

Annaoj ciesze sie ze zaliczylas:)

Ania GRATULUJE zdrowej dziewczyny:D

Ranek jak zwykle zawalony..wpadne pozniej:*

reklama
Annaoj gratulacje :tak:.
Ania to juz masz 100% pewnosci ze bedzie dziewczynka, zakupy mozna zaczac robic ;-).
Stafaa, olewam ;-). Poziomki moj M tez nie uznaje cichych dni i rano juz zaczal do mnie cos gadac ale ja olewam, uparlam sie i chyba pierwszy raz od 10 lat mam zamiar sie nie odzywac, nie odbierac tel itd.......
Z tych nerwow porobilabym bym supelkow ale czekam az ta mulina mi przyjdzie :confused2: i nie mam co robic. Od rana juz ogarnelam, popralam, zupa pomidorowa juz sie konczy gotowac i co tu ze soba zrobic :zawstydzona/y:.

annaoj gratuluje!! już jesteś coraz bliżej swego celu :)
Twój B to ma teraz z Ciebie pożytek .. domem się zajmie, dziećmi zaopiekuje i jeszcze w firmie pomoże :) Laska i Ty ostatnio pisałaś , że nie ogarnełabyś etatu przy trójce.. :) loozik :)

mamcia zapodaj sobie film :) polecam z Mario Casasem :)

głodna jestem ! zimno mi i spać!!

hej
wpadam jak po ogień,
w niedziele zaczeliśmy ten kiermasz,
wczoraj troche spraw, dzieci do kontroli do lekarza,
zdrowi na szczęście,
dzisiaj sprawy urzedowe
załatwiałam i odiedziłam galerie,
wpadam Wam tylko powiedziec ze są super przeceny w H&M,
np kombinezony zimowe dla dzieci z 239 zł na 60 zł, czapki rękawiczki po 5 i 10 zł,
dużo różnych przecen, fajne rzeczy są

hej..

aaaa moja starsza córa miała dzis próbny egzamin gimnazjalny..stresa mam jak nie wiem niby to tylko lub az próbny.. ale juz na tym etapie o malo co nie jako zniosłam :szok::-D
aniu gratuluję zdrowej córci..

wpadam jak zwykle na szybciocha..:szok:
wybaczcie..

cholera dzis sobie mała głodówkę zrobiłam cholerna tarczyca daje znac osobie i znowu tyje :-:)-(

buzia

wybaczcie ,ze tak rzadko tu bywam.. wstyd mi:zawstydzona/y:

Mamcia zycze wytrwalosci-moj tak dlogo paple az nie wytrzymam i sie odezwe:banghead:
Stefa ma racje jakis filmik dla relaksu

Madii wazne ze zagladasz:)
Leczysz tarczyce?glodowki niewieledadza..:o
Ja dopiero jem sniadanie..:p

Ania do piatku niedaleko:)

Kupilysmy choinke:D Mala120cm ale wiekszej nie upchne:(
Prasowanie sie na mnie pacza a ja nie mam kompletnie ochoty....ale chyba juz musze:cool:
Dzis na obiad salatka z kurczaka z ananasem i pieczywo czosnkowe:p

Ostatnia edycja:
poziomki Ty nie patrz na nie a najlepiej zamknij je w szafie
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

smacznego
ja też mam chyba choinkę tej wielkości, tak bym już sobie ją chętnie ubrała

mamcia kupiłam mielone i kapustę, mam ryż, koncentrat i resztę, co będzie? ............. tak, gołąbki
takiej mi smaki narobiłaś że nie wytrzymałam
jak w domu?

Ostatnia edycja:
nie mam dzisiaj chwili żeby na spokojnie usiąść, wizyta u doktorka zaliczona, mały waży 1650g i mierzy około 40cm, wszystko jest w najlepszym porządku, wyniki mam dobre, nerki moje są już ok. tylko ta jędza szyjka znowu krótka i za tydzień muszę znowu do niego jechać bo on musi to sprawdzać na bieżąco....ktg wyszło w porządku.
ech oby jeszcze przynajmniej miesiąc wytrzymać z tą szyjką !

zaraz poczytam co u was!

reklama
Happy super, duzy chlopak juz :), dobrze ze wszystko w porzadku.
Dzieciaki wykapane jedza kolacje. A ja robie pianino z muliny :D :D....
My kupilismy choinke 6 lat temu 210cm za 15 £ szok teraz malutkie sa w takiej cenie. A zywe choinki sa drogie, zreszta przy psie i dzieciakach to dlugo by nie postala :/...
M gada a ja mrucze :confused:

Do góry