reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamcia strzesz sie bo ja tez niebawem napadne na ebay:D:D:D

Stefa ja kupowalam na allegro,gumtree tablicy ,targach...
Tutaj jak na razie na targu wychaczylam sporo zabawek a np harnuszek na klocuszek w bdb stanie kupilam za funta. Wiecej niz 2 staram sie nie dawac i sie targuje:p

Kate dzieki Kochana-juz wysylam:)
Nie robilam nigdy rafaello no moja mama kokosa nie lubi i tak jakos nie bylo okazji

Iwona ja w 1 ciazy bralam zadtrzyki z zelaza i oprocz 4 letnich siniakow na tylku nic mie daly:mad:

reklama
poziomki na wyspach to się targować można.. niestety wydaje mi się, że w PL nie kupię nic w tej cenie..

dzieciaki bardzo męczą mnie o furby-ego ale to kupę kasy więc rozglądam się za używanym.. ale używane to też się cenią jak nie wiem .. więc tak się rozglądam i szukam .. :)

kate na allegro to ja chyba nie umię szukać.. odkąd ma nową szatę graficzną to dla nie porażka !

poziomki tak jak Steffa pisze w Uk można fajne zabawki kupić za grosze
Stefaa na allegro też można tanio kupić , nie tak tanio jak w Uk,
ale trzeba dużo szukać

Stefaa furby fajna sprawa ale z cena przeginaja :(.
Poziomki dawaj na ebya, ja tez duzo w charity zabawek kupuje, po 1, albo 2f.

Stega ,Kate w Pl tez udawalo mi sie vos w dobrej cenie kupic rzecz jasna nie tak dobrej ale zawsze taniej:)

Stefa postaraj sie ogarnac allegro bo naprawde warto

Mamcia widzialam fajne zestawy dla Jagody:)

Sluchajcie furby byl kuz z 15 lat temu no nie?

Stefa luknelam na allegro -uzywane sa po 150-200zl:eek::eek::confused:

Ostatnia edycja:
poziomki furby za mojego dzieciństwa było... i teraz powrocilo ! haha

jest szansa na spełnienie marzen ale kurna ta cena :baffled:

Moja uczennica ze szkoły jest w 3 klasie i ma Furbiego i ... w sobotę robiła mu urodziny... one niby zmieniają jakoś swój charakter (jeśli zabawki mogą mieć charakter :-D), tak mi Jula tłumaczyła, i one potem są inne, i takie do tulenia i kochania, i ona kumpelki zaprosiła i wykorzystała tę okazję do spotkania z koleżankami - jak taki powód, to fajnie, przynajmniej na głupoty dziewczynki czasu nie tracą... jak mają się włóczyć po ulicach za parę lat, to lepiej, że siedzą w domu i się ładnie bawią... cena rzeczywiście straszna, ale ja za tyle zabawki kupowałam, i to nowe, i nie żałuję, bo Natasia się wieżą Filly, która wcale tania nie jest, bawi, i to najwięcej... w ogóle, kolekcję Filly ma niesamowitą: wszystkie syrenki, wszystkie jednorożce, wszystkie elfy, teraz zbiera filly witchy, ma 3 domki dla elfów, wieżę dla jednorożców i zamek dla jednorożców, no i kilka innych gadżetów... fajnie się bawi, nieraz robi im domki ze 2 godziny, do tego ma pociąg My little Pony i sporo tych kucyków, Celestię i na prawdę, uważam, że to były dla niej najlepiej kupione zabawki :tak::tak::tak::tak: tak więc na prezent na Święta polecam Filly lub MLP :tak: jeszcze bym jej kupiła ten domek dla Filly Witchy na Mikołaja, ale kupiłam wcześniej Monster High i na razie nie kupię domku :eek:
a allegro polecam, naprawdę oblukać, co i jak i można zakupy robić... do domu 90% gadżetów mam z allegro... wiadomo... wanny bym tam nie kupiła, ale obrusy, lampy, meble nawet, to mam z allegro... ale ile za tym się po necie naszukałam... :-D:szok::-D ale warto było

moja mama była u mnie, pogadałyśmy... potem poprasowałam, teraz znów na all będę siedzieć, bo dzieci kucyki zaraz bęą oglądać :-) trochę posprzątałam, i jakoś to wygląda... a jutro znowu bajzel będzie, ale mam już koniec prawie, jeszcze z 2 tygodnie, a teraz szpachlują salon, więc wyjątkowo się kurzy :szok::eek::confused2:

poziomki a żebyś wiedziała, że to dla mnie !

u nas drogie zabawki dzieciaki same sobie kupują, robią zrzutę rodzinną hehe my coś dorzucmy i mają.. ogólnie bardzo mało zabawek kupujemy..

ogólnie lubią zabawki kreatywne np. lego, małego chemika, ciastolinę oraz wszystko co związane z malowaniem ;)

i to kupujemy..

wszelkiego rodzaju lalki, samochodu itd. dostają na urodziny :rofl2:

ten furby to coś w ramach zastępstwa psa.. którego bardzo byśmy chcieli a nie możemy ze względu na alergię :(

reklama
Teraz patrzylam na ebayu na te furby, jeden poszedl za 26f to jeszcze nie tak zle.
U nas syn tez zbiera sam na zabawki, teraz zbiera na laptopa, pewnie z rok mu zejdzie zanim uzbiera ;), albo zmieni zdanie.
Ja bardziej patrze za zabwkami dla nich, zeby mogli sie wspolnie bawic. W tym roku chcemy na swieta im kupic maly telewizorek do pokoju, zamiast nastepnych zabawek. Malej domek na urodziny do ogrodka ktorym tez wspolnie beda sie bawic. A synowi rower na urodziny bo nie ma.

Do góry