reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

używany czy nowy ten furby?

my w tamtyk roku kupiliśmy dzieciom na święta mini wieże to pokoju .. a teraz sami sobie kupują płyty.. mają już dość sporą kolekcję i ich ulubiona zabawa to " mam talent" a ostanio pojawiło się " x factor' haha :) wszystkie piosenki z płyt są w ich głowach :):rofl2:

reklama
Uzywany.
My w tamtym roku kupilismy ten tor hex bug i sie do dzis bawia, teraz na mikolaja dokupie im po robaczku do tego toru.

Poziomki nie.ma czego zazdroscic, moja mama za mloda jest na babcie jej nie w glowie nianczenie moich dzieci. Zreszta dluga historia :(....
Znajomi sie smieja ze to moja nastoletnia corka :/l

Ostatnia edycja:
poziomki u nas alergia na naskórek psa i slinę... nie na sierść.. :crazy:

mamcia widzisz jaka ja sklerotyczka jestem ! czyli TY całą rodziną sobie na wyspach pomieszkujesz.. fajnie bo masz swoją małą ojczyznę przy sobie ;)

Mamcia moja tez mloda i do zmueniania pieluch sie nie rwie ale dzieciaki ja uwielbiaja z wzajemnoscia. Wogole fajna jest:)
Na nas mowia ze my siostry i czasami specjalnie wolam do niej mamo:D

Szkoda moze kiedys sie odmieni;)

Stefa to przekichane..

Ostatnia edycja:
reklama
moje dzieci też chorują na Furby , osobiście uważam że są świetne tylko ta cena:eek: u nas 79 Euro kosztują a ja bym musiała trzy mieć bo inaczej wojna murowana.

coś mnie mdli na wieczór...ech idę się położyć:baffled:

Do góry