reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Dziękuję dziewczyny ,jutro zadzwonie do tej przychodni i zarejestruje sie do tego gina na pierwszy wolny termin ,ale to pewnie bedzie za 1 tydz lub 2 tyg. Niestety pewnych rzeczy nie jestem w stanie przeskoczyć . Jutro z rana będę tam dzwonić i aż jestem ciekawa tego terminu .

Alanka jutro i w środę napewno nie posylam do przedszkola bo lekarz stwierdził chore gardło ,na szczęście bez antybiotyku :-), w środę pójdę do naszej pediatry.

Ja ogólnie czuje sie dobrze ,ale nie mam nastroju ,wieczorem sie odezwę .

hej
najmłodszy śpi, mam chwile żeby spokojnie napisać

mamcia
Louis jest fajne, lepiej z zębem? czy dalej boli?
ja w ciąży tez leczyłam zęby, nawet znieczulenie mi dawali tylko jakieś lżejsze
hapymama , mamcia śliczne brzuszki,
Dorota dlaczego lekarz ma Cię dołowac ze jesteś w ciąży? a z anemią tak jak dziewczyny piszą nie ma żartów
, zwlaszcza w ciąży
Stefaa gości dalej masz??
pozimki jak chesz to mapisze ci przepis na rafaello, ale
Ty pewno go znasz
Madii a Twoja trójca chodzi do żłobka??
Doris dziękuje, widzisz moje dzieci to takie śpichy i zawsze głodne,
najlepiej to na tym filmiku widać, fajnie ze zakupy udane
Pysia ja moim chłopcom kupuje dużo zabawek takich lepszych ale używanych bo jest dużo taniej,
moi uwiebiają się bawić lego duplo,no i oczywiście lalkami jak gdzieś zobaczą bo to dla nich nowość,
bo u nas praktycznie sami chłopcy są , w mojej i M rodzinie

Zab nie boli narazie :), gozdziki zdzialaly cuda :D.
Dorota zelazo to ci lekarz przepisze jak bedziesz miec anemie, ja zawsze mialam w tabletkach, w zastrzykach dostaja jak jest bardzo duzy niedobor. Tak kiedys bylo w pl, moze sie to zmienilo, nie wiem.

Dorota zelazo mozesz kupic ,tylko silniejsza dwka jest na recepte. Oprocz witamin biez jrszcze kwas foliowy bo on rowniez jest krwiotworczy.

Mamcia ja z Jagoda w ciazy pod koniec sie uzeralam z zebem i potwornymi bolami glow:mad:
Szloda ze nie wiedzialam o tym gozdziku:(

Kate dawaj przepis:)
Ja tez kupuje takie lepsze uzywane.Tym sposobem moge kupic wiecej a i nie szkoda jak rozwala a rozwalaja strasznie:p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja tez kupuje uzywane zabawki dobrych firm :). Jestem lowca na ebayu ;)....
Dorota kwas foliowy musisz teraz brac do12 tyg. Jest bardzo wazny. A czemu myslisz ze masz anemie?

już jestem .. goście pojechali uff chate ogarnęłam aa teraz czas na małe co nieco z mężem :D:D

gdzie kupujecie te używane zabawki ja się właśnie nad tym ciągle zastanawiam !

słyszałyście o tym furby ?co o nim sądzicie ?

poziomki wysłałam , przeslij mi przepis na tiramisu, tylko mi musisz pisać krok po kroku,
Stefa ja kupuje na allegro, albo jak kupuje wózki to razem z nimi , albo w Usa koleżanka mi kupuje
mamcia takie lepsze zabawki kupuje używane, chwile się moi pobawią i sprzedaje dalej, a młodzi się cieszą, ze ciągle coś
nowego mają

reklama
Dorota nie wiem jak w Polsce, bo ja zawsze brałam w tabletkach i nawet z Patrykiem jak miałam największy niedobór to dalej w tabletkach ale zamiast jednej to 3dziennie i dopiero po tym zaczęło się poprawiać, choć było cały czas na dolnej granicy dosłownie, ale tutaj nie słyszałam ,żeby dawali w zastrzykach..

resztę dziewczyn pozdrawiam serdecznie i miłego wieczoru życzę, ale weny na odpisywanie u Mnie chwilowo brak ..

Do góry