reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ja jednak nie robie ;-) moj M jutro do pracy i stwierdzil moze na srode zrobie bo mama przyjezdza ;-) a przy okazji on wczesniej z pracy bo wezmie mame z lotniska od razu ;-) hymm ;-) w srode zdarzy wiecej zjesc ;-)

Corce przeszlo :-)
Milam naklejki scienne z Lidla i udalo mi sie wreszcie im powiesic ;-)
Wczoraj w nocy M zlozyl lozko w pokoju Patryka i Amelki - a wlasciwie zabawkowym do tej pory, bo i Amelcia i Patryk spia z nami u Nas, ale jak dzis materac polozylam, niebieska posciel w paseczki zalozylam, na scianie naklejki z bum bumami, duzy plakat z Cars, a po drugiej stronie cala sciana Amelki w naklejkach ze zwierzatkami, miarka wzrostu z wielkim balonem i z tego wszystkiego poki co Syn ostro twierdzi ze on dzis sam spi na nowym lozku- a lozko mialo byc dla babci, ale jak bedzie chcial to prosze bardzo ;-) choc ja poki co w to nie wierze ;-)

Poziomki gratuluje pierwszej zupki :-) mi Amelka strasznie pozno zaczela- nic nie chciala tylko cycolka ;-)

Poziomki a czy tradycyjna to nie wiem ;-) ja sie nie znam ;-) malo jadam szarlotek ;-) ale z jablkami i kruchym ciastem ;-) jakis przepis znalazlam na necie, wydaje sie byc proste i smaczne wiec bede probowac ;-)

Dorota mi sie wydaje ze to od dziecka zalezy, a jak do wieczora wytrzymuje to czemu masz go "przymuszac". Mi i Klaudia i Patryk przestali spac jak mieli 2,5, pozniej czasem pp przedszkolu, na wycieczkach jakichs w aucie, lub po jakimis mega meczacym dniu ;-)

A mi sie jakis mega PMS wlaczyl przed @, bo bez kija nie podchodz, beczec mi sie chcialo pol dnia, bez powodu nawet ;-) bitki robilam i ryczalam.. No dosc mam siebie juz dzis ..
:-/

reklama
Iwona jak taki masz nastroj to faktycznie ciasta nie rob bo nie wyjdzie.
Trzymam kciuki za dzisiejsza noc&&&&

M spi na kanapie,Jagoda spi a reszta sie myje.. Padam

Hej jestem, bylismy na pokazie fajnie bylo tylko lily sie strasznie bala bo glosno bylo, kocem we wozku sie zakryla i tyle. Pozniej znajomi byli u nas i tak zlecialo...
Iwona ja @ nie mam a tez mam takie dni ze bez kije nie podchodz ;)

Ostatnia edycja:
Poziomki mi mala dzis w dzien nie spala i jeszcze nie spi :/, ale dzieci troche bylo i szaleli. Teraz z nia leze, a strzelaja wszedzie petardami, pewnie do polnocy glosno bedzie..

Poziomki od Ciebie to sie wiele dowiedziec mozna ;-) nie mialam pojecia ze nerw tak dziala ;-)
To mam nadzieje ze do wtorku mi przejdzie ;-)
Co do nocki to na razie nie dziekuje ;-) ale poki co cisza ;-) tylko M narzeka ze mu ogrzewanie wyemigrowalam ;-) ale w koncu Synek sam chcial. A w rezultacie bylo tak ze wolal mnie kilka razy, ale u nas z Amelka lezalam a ona akurat zasypiala, a po niecalych 5 minutach juz spal - wiec zasnal sam w pokoju przy lampce ;-) nocka ciekawe jak bo on to ma ciezkie czasem

To dobrej nocki zycze i trzeba sie przespac bo roznie to dzis moze byc ;-)

Wiecie ze dzis jest ponoc dzien gry wstepnej:eek::confused::D:D

Monika wracaj:)

Mamcia ciesze sie ze wieczor udany:) Po tylu emocjach ciezko jej zasnac.Moje zdrzemnely sie na spacerze i dopiero niedawno padly:/

Iwona spij kozystaj,a skoro mama przyjezdza humor na prwno Ci dopisze;)
Mi jeszcze nigdy nie wyszly nalesniki jak bylam zla:confused::D

M sie wyspal na kanapie myslalam ze mnie sponiewiera a ten juz chrapie... Heh :D:D:D

Milej nocki:*

Ostatnia edycja:
Monika witaj i co tam u was ?

Mamcia super ze fajerwerki udane :-).

Iwonko daj znać jak tam nocka minęła :-).

Poziomki wiesz ja sie bardzo często wkurzam na mojego M ze taki leniuszek i malodomyslny człek ,ale po twoich postach widzę ze u ciebie gorzej ,ze ty masz 6 dzieci ,nawet chłopczyka sie dorobilas :-) a widzisz a chciałas synka .
Ale tak na poważnie to rosniesz w moich oczach kochana ,rosniesz :-).

Alan niedawno 2 razy ostro pchal sid do nas na łóżko ale jest u siebie ,a ja czekam aż zasnie :-).

Normalnie witam sie z rana i to w szoku do tego ;-)
Synek spi :-o cala noc spal! Zadnego placzu, jeku nic, wlasnie mialam isc sprawdzic czy on tam jest w ogole ;-) ale Klaudia mnie wyprzedzila i mowi ze Patryk ladnie spi sam :-)
Tylko gdzie ja teraz mame ulokuje?
Klaudia z Tata bedzie spala ;-)

Uciekam bo Klaudia zaraz zacznie szalec ze glodna itd wiec trzeba sie z lozka podniesc ;-)

reklama
Iwonka ty śpisz z córeczka a M z synem :-) skoro synek już sam ,to mamę z mężem poloz :-). Żart :-).

Ja sie z rana wykapalam ,natazie samopoczucie u mnie jest ok :-), rano z psem byłam :-), ali standardowo przed 7 wstał .
Zaraz jedziemy do auchana a pozniej nie wiem jakie plany :-).

Miłego dnia .

Do góry