reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
mam chwilkę bo dzieci mi śpią,
Pysia w Usa kupiłam sobie i M perfumy, dzieciom dresy, sobie i koleżance pare rzeczy z Victori Secret
i chusteczki do suszarki, nigdzie w Pl nie moge ich dostać, koleżanka ma mi to wysłąć mam nadzieje,ze
na świeta dojdzie
poziomki sama robiłam rafaello,
lenka fajnie chłopce się wyszaleją na treningach
iwona brawo dla syna
mamcia, Doris dziękuje za zaproszenie na FB
mamcia prześlij mi też link do tego domku

dzisiaj za to mój syn pobawił się nożyczkami, takimi dla dzieci i powycinał
nimi dziury w łóżeczku turystycznym brata a tłumaczył mi, ze po to bo jak będzie chciał wyjść
to tylko je powiekszy i gotowe :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie

Niedawno wróciłam do domu, padam normalnie, 3,5 h chodziłyśmy po Auchanie i 1,5 po Decathlonie. Trochę prezentów zakupionych i portfel o wiele chudszy, bo jeszcze zakupy większe robiłam.
Mój M wraca dziś:-D ale się stęskniłam
Julia z Domi oglądają Shreka a ja piję kawkę i relaksuję się przy lapku czytając forum.
I musze Wam powiedzieć, że mi kolejny raz śni się, że w ciąży jestem!!!

Dorota...odpoczywaj, nie przemęczaj się, dużo leż! Kiedy wybierasz się do gina? Na kiedy masz termin z OM?

Monika
...witaj, dawno Cię nie było. Piszesz, że Ty byś się obraziła a czemu Dorota miałaby się obrażać, na tak dużym forum trolle się często pojawiają, po ostatnim incydencie z Antonią lepiej uważać i dmuchać na zimne i nie ma co się oburzać jak ktoś chce kogoś sprawdzić

Lenka, jabłecznik...pyszności, ja mam jeszcze sernik upieczony przez moja przyjaciółkę, a pizzy sama nigdy nie robilam, ja nie przepadam a jak reszta ma ochotę to kupujemy

Mamcia...współczuję, raz ząb raz głowa a Ty w ciazy i leków zbytnio brac nie możesz. Mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie. A do dentysty się wybierasz?

Poziomki...ja Julii chciałam zacząc podawać stałe pokarmy jak miała ok 4 miesięcy, niestety pluła wszystkim więc poczekałam jeszcze 2 miesiące i zaczęła jeść, marnie ale jakoś to szło i tak do tej pory, bo Julia je co chce, nowości próbować nie chce wcale.
A jak z Twoim implantem, jestes zdecydowana 100%? Nie boisz się?

Iwona....Julia z nami śpi praktycznie od urodzenia, przekładaliśmy ją jak zasnęłą więc mieliśmy kilka godzin łóżko tylko dla siebie. Teraz ma nowe łóżko od dwóch nocy i to ja ląduję u niej, bo niestety budzi się na picie często.

A gdzie nasz Misiarska????? Nie odzywa się tak dłuuuuugo!!!

Madi...halo, halo!!! jak tam Twoja trójca?

Liza...Ty to już ostatnio to naprawdę rzadko nas odwiedzasz!!! Co tam u Was?

Steafaaa...stróżu nasz, gdzie jesteś???

Pysia...ale Ty obiady robisz!!! Gulasz, ryż, udka, rosół...normalnie wielodaniowe!!!

Kate18...dzięki za zaproszenie na FB, fimik z zasypiająco-jedzącym synkiem ŚWIETNY!!!

Annaoj kce...zdrówka dla Alicji, dobrze, że najmłodszy już nic nie złapał

Mamartusia....jak u Was?

Marta...jak samopoczucie i humor dziś?

Witam się oczywiście z resztą podczytujących i nie piszących i nie wymienionych przeze mnie MAMUŚ!!!

My wlasnie zjedlismy obiad. Tiramisu juz w lodowce sie chlodzi :tak:.
Ogolnie jakas zmeczona sie dzis czuje, obiecalam dziecia wieczorny spacer ale nie mam sily isc :-(.
kate no to ladnie syn wymyslil z tymi dziurami ;-).

My tez po obiadku:)
Dzieciaki pospaly na spacerku i ciekawe o ktorej padna:o

Mamcia jak nie masz sily to odpocznij i nigdzie nie laz:)

Doris implant lezy w szawce i czeka na wizyte:) Stracha mam bo igla ogromna:D
Moje na szczescie jedza z checia wlasciwie wszystko-chyba ze tatus przekarmi slodyczami:/

Kate te tlumaczenia sa najlepsze:D:D:D
Jak masz jakus dobry przepis to daj:p

Iwona powolutku oby do skutku:p
Dacie rade:)
Zazdroszcze mamy na tak dlugo.

Monika to co zes tam naskrobala babolu??:D

Lenka ciesze sie ze zapisujecie dzieciaki na pile:)
Co do jedzenia przeze mnie to ja jjem wszystko oprocz ostrych rzeczy bo przez woreczek nie moge.
Nigdy specjalnie nie bylam na diecie bo karmilam. Poczekaj i zobacz co bedzie:)

Ja dzisiaj robie rybke po grecku bo cos mnie naszlo:p

Piszecie ze cos pieczecie z dziecmi,ja mam alergie na dzieci w kuchni. Gonie od razu

Ostatnia edycja:
heloo.. niedzielnie....

wpadam na chwile przywitać się tylko oznajmić,że głowa mi pęka.. rany.. jakieś dziwne ciśnienie mam 110/65 puls 48:szok:

tak mam juz od piątku normalnie zasypiam na stojąco..:wściekła/y:
dobrze ,ze M jest

buzia .. dla wszystkich..

madi Ty żyjesz ?
czyzby za mało wrażeń Ci trójca dostarczała;-)

poziomki ja unikam mleka, bo coś jest na rzeczy, tak to jem wszystko, czasami nawet czekoladę jakies ciastko kupne, antek był na nutramigenie, jemu do tej pory wychodza placki, latem nie ma nic a tak jak teraz zaczyna coś wychodzić, a po czym nie wiem

obzarłam się pizzą:zawstydzona/y:

Hej Madii :).
U mnie dzieciaki w wannie :).
Happymama gdzie sie podziewasz? Jak sie czujesz?
Ja juz prawie skompletowalam wyprawke 0-3 :).
Poziomki tiramisu zrobione i juz testowane ;). Dzieki za mobilizacje, wkoncu cos zrobilam sama a nie kupowalam ;)....A to rafaello tez moze byc dobre juz czytalam przepisy ;)
Jutro koniec lenistwa i pobudka.

reklama
Do góry