reklama
Mamcia i jak? Udalo sie skonczyc?
Lenka gratuluje :-)
Doris moj M byl w Pl z Patrykiem na 3 dni na Wszystkich Swietych.
Poziomki zazdroszcze zakupow ;-) ja takie lubie ;-)
Dorota dacie rade. Ja dzis po tygodniu wolnego i jeszcze Patryka pobycie w Pl mialam to samo. A jak po? Pytalas jak sobie radzil?
Na razie uciekam cos porobic zagladne pozniej i doczytam reszte.
Lenka gratuluje :-)
Doris moj M byl w Pl z Patrykiem na 3 dni na Wszystkich Swietych.
Poziomki zazdroszcze zakupow ;-) ja takie lubie ;-)
Dorota dacie rade. Ja dzis po tygodniu wolnego i jeszcze Patryka pobycie w Pl mialam to samo. A jak po? Pytalas jak sobie radzil?
Na razie uciekam cos porobic zagladne pozniej i doczytam reszte.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Stefa ja wzielam aplikacje ze sklepu androida i dzial ok nie ma tylko dostepu do grup i musze wchodzic normalnie naneta
jak wejdziesz na strone to Ci wyswietli pobiez aplikacje
Pichce porka 2kg pieke sie znaczy
Ja tez nie potrafie przelizyc swojego humoru i rad na siebie
Jagoda spi w wozku jeszcze
Lenka zdrowka
Mamcia ogarnelas sie juz?
jak wejdziesz na strone to Ci wyswietli pobiez aplikacje
Pichce porka 2kg pieke sie znaczy
Ja tez nie potrafie przelizyc swojego humoru i rad na siebie
Jagoda spi w wozku jeszcze
Lenka zdrowka
Mamcia ogarnelas sie juz?
Ostatnia edycja:
Tak ograrnelam , pokoi jeszcze nie zamienialismy dopiero po lily urodzinkach bo bedzie duzo dzieci a teraz maja duzy pokoj.
Najadlam sie i mam lenia na maxa :/ .....
Ja tez z tel nie moge wejsc na grupy i z kompa wchodze.
I co stefaa udalo sie?
Najadlam sie i mam lenia na maxa :/ .....
Ja tez z tel nie moge wejsc na grupy i z kompa wchodze.
I co stefaa udalo sie?
poziomki
mama 00 08 11 13 15
mamcia bo z aplikacji jeszcze nie ma fostepu i mam nadzieje ze w koncu zrobia
Fajnie ze juz masz zrobione
Kiedy wielki dzien?
Fajnie ze juz masz zrobione
Kiedy wielki dzien?
ania138
miłość w trzech wymiarach
żebyś chciała wiedzieć że kamień z serca huknąłania cieszę się, że córka się przekonała, od razu 10 kg lżej
o to jest nadzieja bo się obawiałam że im większe będzie bobo tym będzie gorzej uciskać ale może faktycznie przesunie się wyżej, przekręci albo przesunie i przestanie boleć, obyAnia138- fajnie zajrzałaś i że wszystko u ciebie ok. Też miałam okropny ból pachwiny aż nie mogłam chodzić normalnie ale przeszło mi to trochę w którymś momencie.
ja mam 166 i waga całe życie była 43 - 45 kg jak anoreksja (rozmiar 34 - 36) i po obu ciążach wracałam do tej wagi jak z bicza strzelił bez niczego a jak mi wybiło 29 latek to zaczęłam tyć i czułam się jakoś ciężko i rzeczy ciasne się zrobiły i rozmiar 38 a z niektórych firm 40 a że nie mieliśmy wagi to nie wiedziałam ile ważę, tylko na zdjęciach wyglądałam jak pączek w maśle i kiedyś w realu stanęłam na wadzę i 62 kg zobaczyłam więc stwierdziłam, że jest zepsuta ale prawda okazała się brutalna udało mi się zgubić 4 kg a teraz wagę wyjściową miałam 57 kg i aż boję się pomyśleć co to będzie po porodzie
mamcia śliczna tapeta szaleńczo mi się podoba (suwaczek masz podobny )
a ja od początku chciałam chłopca, chyba dlatego że mój Dawid jest taki grzeczny że mogła bym mieć całe stado takich chłopców no albo dziewczynek ale takich przytulnych i grzecznych a teraz jakoś ostatnio zmienia mi się na dziewczynkę i widzę że M też skłania się ku córeczce
ach już bym tak chciała wiedzieć
ania138
miłość w trzech wymiarach
o jakoś szata bb inna mi wskoczyła
poziomki Jagoda regeneruje siły niczym króliczek diuracel ;-)
a i z fitnessu nici bo z ciężarnymi się dogadać to masakra jakaś hi hi
poziomki Jagoda regeneruje siły niczym króliczek diuracel ;-)
a i z fitnessu nici bo z ciężarnymi się dogadać to masakra jakaś hi hi
mamartusia
Fanka BB :)
hej hej,
piszę że żyję. zaraz postaram się troche nadrobić.
na razie napiszę:
1. O MATKO JAKIE ZMIANY NA BB!
2. Mój mały facecik ma dziś 1 miesiąc. łezka aż mis ie kręci. chciałabym zatrzymać czas.
3. nie było mnie , bo po pierwsze jakoś tak czasu na komp mi brakuje. :-( a po drugie przyznam że pierwszy raz w życiu taka deprecha ciążowa mnie dopadła że szok.:-(
dobra teraz ide nadrabiać.
piszę że żyję. zaraz postaram się troche nadrobić.
na razie napiszę:
1. O MATKO JAKIE ZMIANY NA BB!
2. Mój mały facecik ma dziś 1 miesiąc. łezka aż mis ie kręci. chciałabym zatrzymać czas.
3. nie było mnie , bo po pierwsze jakoś tak czasu na komp mi brakuje. :-( a po drugie przyznam że pierwszy raz w życiu taka deprecha ciążowa mnie dopadła że szok.:-(
dobra teraz ide nadrabiać.
Mamartusia super ze jestes , jezu juz miesiac minal od pamietnego porodu, szok!!!!!!
Jak maly grzeczny czy daje popalic?
Depresja poporodowa, wiem ze jest takie cos ale na szczescie mnie to oszczedzilo. A teraz jak sie czujesz lepiej?
Poziomki Lily urodzinki 22 listopada , juz 3 lataka SZOK
Jak maly grzeczny czy daje popalic?
Depresja poporodowa, wiem ze jest takie cos ale na szczescie mnie to oszczedzilo. A teraz jak sie czujesz lepiej?
Poziomki Lily urodzinki 22 listopada , juz 3 lataka SZOK
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Hej dziewczyny,
wpadam dać znać, że jestem... czasem podczytuję, głównie z komórki, ale czasu coś brak... remont na ukończeniu, do tego dzieciaki, praca... to co zawsze... ale jakoś idziemy do przodu...
jak się ogarnę trochę, to może zostanę na dłużej...:-) bo chwilowo na prawdę nie mam czasu...
wpadam dać znać, że jestem... czasem podczytuję, głównie z komórki, ale czasu coś brak... remont na ukończeniu, do tego dzieciaki, praca... to co zawsze... ale jakoś idziemy do przodu...
jak się ogarnę trochę, to może zostanę na dłużej...:-) bo chwilowo na prawdę nie mam czasu...
Podziel się: