reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Mamcia i jak? Udalo sie skonczyc?

Lenka gratuluje :-)

Doris moj M byl w Pl z Patrykiem na 3 dni na Wszystkich Swietych.

Poziomki zazdroszcze zakupow ;-) ja takie lubie ;-)

Dorota dacie rade. Ja dzis po tygodniu wolnego i jeszcze Patryka pobycie w Pl mialam to samo. A jak po? Pytalas jak sobie radzil?

Na razie uciekam cos porobic zagladne pozniej i doczytam reszte.

Stefa ja wzielam aplikacje ze sklepu androida i dzial ok nie ma tylko dostepu do grup:( i musze wchodzic normalnie naneta
jak wejdziesz na strone to Ci wyswietli pobiez aplikacje

Pichce porka 2kg pieke sie znaczy
Ja tez nie potrafie przelizyc swojego humoru i rad na siebie:(

Jagoda spi w wozku jeszcze:p

Lenka zdrowka:)

Mamcia ogarnelas sie juz?

Ostatnia edycja:
Tak ograrnelam :), pokoi jeszcze nie zamienialismy dopiero po lily urodzinkach bo bedzie duzo dzieci a teraz maja duzy pokoj.
Najadlam sie i mam lenia na maxa :/ .....
Ja tez z tel nie moge wejsc na grupy i z kompa wchodze.
I co stefaa udalo sie?

ania cieszę się, że córka się przekonała, od razu 10 kg lżej ;)
żebyś chciała wiedzieć że kamień z serca huknął :tak::tak:

Ania138- fajnie zajrzałaś i że wszystko u ciebie ok. Też miałam okropny ból pachwiny aż nie mogłam chodzić normalnie ale przeszło mi to trochę w którymś momencie.
o to jest nadzieja bo się obawiałam że im większe będzie bobo tym będzie gorzej uciskać ale może faktycznie przesunie się wyżej, przekręci albo przesunie i przestanie boleć, oby

ja mam 166 i waga całe życie była 43 - 45 kg jak anoreksja (rozmiar 34 - 36) i po obu ciążach wracałam do tej wagi jak z bicza strzelił bez niczego a jak mi wybiło 29 latek to zaczęłam tyć i czułam się jakoś ciężko i rzeczy ciasne się zrobiły i rozmiar 38 a z niektórych firm 40 :baffled: a że nie mieliśmy wagi to nie wiedziałam ile ważę, tylko na zdjęciach wyglądałam jak pączek w maśle i kiedyś w realu stanęłam na wadzę i :szok: 62 kg zobaczyłam więc stwierdziłam, że jest zepsuta ale prawda okazała się brutalna :szok: udało mi się zgubić 4 kg a teraz wagę wyjściową miałam 57 kg i aż boję się pomyśleć co to będzie po porodzie :sorry:

mamcia śliczna tapeta szaleńczo mi się podoba (suwaczek masz podobny :rofl2:)

a ja od początku chciałam chłopca, chyba dlatego że mój Dawid jest taki grzeczny że mogła bym mieć całe stado takich chłopców no albo dziewczynek ale takich przytulnych i grzecznych :rofl2: a teraz jakoś ostatnio zmienia mi się na dziewczynkę i widzę że M też skłania się ku córeczce :tak:
ach już bym tak chciała wiedzieć

o jakoś szata bb inna mi wskoczyła :happy:

poziomki Jagoda regeneruje siły niczym króliczek diuracel ;-)

a i z fitnessu nici bo z ciężarnymi się dogadać to masakra jakaś hi hi :rofl2:

hej hej,
piszę że żyję. zaraz postaram się troche nadrobić.

na razie napiszę:
1. O MATKO JAKIE ZMIANY NA BB!:szok:

2. Mój mały facecik ma dziś 1 miesiąc. łezka aż mis ie kręci. chciałabym zatrzymać czas.:sorry:

3. nie było mnie , bo po pierwsze jakoś tak czasu na komp mi brakuje. :zawstydzona/y::-( a po drugie przyznam że pierwszy raz w życiu taka deprecha ciążowa mnie dopadła że szok.:no::-(

dobra teraz ide nadrabiać.

Mamartusia super ze jestes :D, jezu juz miesiac minal od pamietnego porodu, szok!!!!!!
Jak maly grzeczny czy daje popalic?
Depresja poporodowa, wiem ze jest takie cos ale na szczescie mnie to oszczedzilo. A teraz jak sie czujesz lepiej?
Poziomki Lily urodzinki 22 listopada :), juz 3 lataka SZOK

reklama
Hej dziewczyny,
wpadam dać znać, że jestem... czasem podczytuję, głównie z komórki, ale czasu coś brak... remont na ukończeniu, do tego dzieciaki, praca... to co zawsze... ale jakoś idziemy do przodu...

jak się ogarnę trochę, to może zostanę na dłużej...:-) bo chwilowo na prawdę nie mam czasu...:eek:

Do góry