reklama
poziomki nie ma co śpioch stulecia
marta cieszę się, że chodź na chwilkę pojawił się uśmiech na Twej twarzy czyli dobra kandydatka ze mnie na męża
to sie teraz tez usmiałam
lenka21*
2+3 = MY
poziomki 10 min, przeciez to tylee czasu
doris pytałas o szczególy, 164 cm i 59,8 kg[ zeby nie byo juz od kilku dni sie tak utrzymuje na tej piatce] no ale mam małe cyce i brak tali, rozlazły brzuch a cycki to prawie ta sama linia
marta ciesze sie ze humor lepszy
mi kiedys chłopcy 2 razy rozsypali 4 kilogramowe wiadro maki
antka boli ucho, jutro lekarz, coz tydz minał od ostatniej wizyty to czas najwyzszy na kolejne spotkanie, tylko boje sie o olka zeby u niego tez ucho sie nie objawiło
u nas tez zimnica taka
doris pytałas o szczególy, 164 cm i 59,8 kg[ zeby nie byo juz od kilku dni sie tak utrzymuje na tej piatce] no ale mam małe cyce i brak tali, rozlazły brzuch a cycki to prawie ta sama linia
marta ciesze sie ze humor lepszy
mi kiedys chłopcy 2 razy rozsypali 4 kilogramowe wiadro maki
antka boli ucho, jutro lekarz, coz tydz minał od ostatniej wizyty to czas najwyzszy na kolejne spotkanie, tylko boje sie o olka zeby u niego tez ucho sie nie objawiło
u nas tez zimnica taka
marta super wiesz mnie można zakwalifikować do komików Ogólnie to lubię wyciągać ludzi ze stanów depresyjnych ... mam mnóstwo rad, pomysłów itp. itd. , taka ze mnie stefaa dobra rada . Szkoda tylko, że nie umiem tych rad przełożyć na swoje życie i momenty kryzysowe przeradzają się w wieczność ..
jestem megaśnie spiąca ale to tak megaśnie .. chyba kimkę zrobię, obiad mam z wczoraj więc czemu się nie zdrzemnąć
na 18:45 keyboard i finito dnia !
mamcia posprzątane ?
poziomki co tam znowu pichcisz .. ? bo Cie tu nie ma
jestem megaśnie spiąca ale to tak megaśnie .. chyba kimkę zrobię, obiad mam z wczoraj więc czemu się nie zdrzemnąć
na 18:45 keyboard i finito dnia !
mamcia posprzątane ?
poziomki co tam znowu pichcisz .. ? bo Cie tu nie ma
reklama
Podziel się: