reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

marta cieszę się, że chodź na chwilkę pojawił się uśmiech na Twej twarzy :) czyli dobra kandydatka ze mnie na męża :rofl2:

reklama
poziomki 10 min, przeciez to tylee czasu:-D

doris pytałas o szczególy, 164 cm i 59,8 kg[ zeby nie byo juz od kilku dni sie tak utrzymuje na tej piatce:happy:] no ale mam małe cyce i brak tali, rozlazły brzuch a cycki to prawie ta sama linia:sorry:

marta ciesze sie ze humor lepszy

mi kiedys chłopcy 2 razy rozsypali 4 kilogramowe wiadro maki:confused2:

antka boli ucho, jutro lekarz, coz tydz minał od ostatniej wizyty to czas najwyzszy na kolejne spotkanie, tylko boje sie o olka zeby u niego tez ucho sie nie objawiło

u nas tez zimnica taka

marta super :) wiesz mnie można zakwalifikować do komików :cool2: Ogólnie to lubię wyciągać ludzi ze stanów depresyjnych ... mam mnóstwo rad, pomysłów itp. itd. , taka ze mnie stefaa dobra rada . Szkoda tylko, że nie umiem tych rad przełożyć na swoje życie i momenty kryzysowe przeradzają się w wieczność ..

jestem megaśnie spiąca ale to tak megaśnie .. chyba kimkę zrobię, obiad mam z wczoraj więc czemu się nie zdrzemnąć ;) :rofl2:

na 18:45 keyboard i finito dnia !

mamcia posprzątane ?

poziomki co tam znowu pichcisz .. ? bo Cie tu nie ma :elvis:

lenka widziałam foty ! i myślę, że przesadzasz .. chyba masz kiepskie lustro haha :D aa wiesz na cycki dobra rada push up z New Yorkera ponoć działają cuda :D

Stefaa posprzatane, wkasnie wrocilismy ze szkoly. Mala jeszcze spi we wozku, sorki juz nie spi :).......
Ja ns szybko pierogi robie na obiad oczywiscie kupne ;)

reklama
Do góry