reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

cześć dziewczyny
wczoraj zagoniona byłam i nie dałam rady wpaść.
Dzisiaj mam luuz, bo do teściów na obiad idę. W ramach powrotu do formy, mam w planie na nogach w jedną stronę, zobaczymy jak mi pójdzie.
Dorota zdrówka dla dzieciaków, dobrze, że już lepiej.
Ania a po starszakach nie masz nic czy coś pozostawiałaś? Ja uwielbiam zakupy maluszkowe, teraz niewiele kupowałam, bo bardzo dużo miałam.
Happymama gratulację. Fabianek bardzo mi się podoba.
Lenka ciekawa jestem jak moja kluseczka nabiera, muszę chyba podejść co by sprawdzić.
Pysia a nie boisz się nie szczepić, to jednak groźne choroby i decyzja naprawdę obarczona ogromnym ryzykiem.

dobra spadam, miłego dzionka

reklama
Witam :).
happymama gratuluje synusia :tak:, wczoraj tez jedna moja znajoma sie dowiedziala ze bedzie miec syna, w sumie bedzie miec 4 synow, a tak chciala dziewczynke :-p.
No mi jeszcze zostaly 20 dni :cool2:, normalnie licze dni tak nie moge sie doczekac ;-).
Dentyste przezylam ;-), nastepna wizyta dopiero po porodzie , bo teraz nie chce mi robic nic, chyba ze bedzie bardzo bolec.
Nakupowalismy trutek na szczury, M posypal na noc rano juz nic nie bylo :szok:, ciekawe jaki bedzie rezultat.
Dzwoninilismy do naszego urzedu ale to musi zalatwic wlascicel mieszkania bo wynajmujemy. Kilka dni temu sklep obok mial kontrol, bo ona zadzwonila ze skarga na nich. Zobaczymy czy zaczna cos dzialac.

witam środowo
u mnie nic nowego, kuzynka mnie dzisiaj odwiedzi i nie wiem co na obiad zrobić :dry:myślę i myślę i pustka, więc tylko odpiszę
Aniu tys jest fajna z tym leniem :biggrin2:, no wiesz dobra wymowka dla M nie jest zła :biggrin2:, a M moglas powiedzieć ze jak mu sie ten chlew nie podoba to niech sam posprzata :biggrin2:. I co przestalas być obrażona już na M ? :biggrin2:, może idź z Maja do lekarza ?
a powiedziałam mu tak (tylko że ja nienawidzę jak on coś układa, nawet ze zmywarki, bo potem nic znaleźć nie mogę :dry:) dodałam też że ostatni nienawidzę jak wraca do domu bo jakiś taki nabzdyczony jest i to mu dało do myślenia więc przeprosił a ja nie jestem już taka zadziorna jak kiedyś więc szybko daję się ugłaskać ;-)
jutro ja jadę do lekarza więc nie chciała bym Majki ciągnąć ze sobą, jak gorzej nie będzie to w piątek pójdę
my po szczepieniu , ta moja klucha wazy 8400, lekarz w szoku ze na cycu i taka waga
moze w koncu wieczorem cos bedzie wiadomo co z samochodem, w tecia samochodzie miałąm ogromny problem zeby fotelik zapiąc bo pasy zakrótkie

ania ty bedziesz rzeczy kupoac a ja uszykowałam do przedania, mzoe cos grosza wpadnie tylko tak jakos mi szkoda, i smutno troszke, taka walnieta jestem, ale jeden komplecik sobie zostawiłam :tak:
no faktycznie waga że ho ho :-D
ja też kupowałam i sprzezdawała i znowu kupowałam tylko kilka sobie zostawiła z tego samoego powodu :tak: szkoda mi było
Ania a po starszakach nie masz nic czy coś pozostawiałaś? Ja uwielbiam zakupy maluszkowe, teraz niewiele kupowałam, bo bardzo dużo miałam.
ja praktycznie muszę wszystko kupić bo po obecnych praktycznie nie mam już nic :no: ale nie ukrywam że bardzo się z tego cieszę choć wiem że to będzie mega wydatek

happymama gratuluję i zazdroszczę też bym już chciała wiedzieć że będę mieć synusia :rofl2: ach jakoś tak sobie wbiłam :rolleyes:
mamcia współczuję walki ze szczurami, do nas jak mieszkaliśmy w poprzednim domku kiedyś próbował się dostać przez kratkę wentylacyjną ale zanim przegryzł to trutka zadziałała :tak: ble

mamcia jak ja nienawidze szczurów, współczuje

pysia szczepic się boje ale nie szczepic jeszcze bardziej, mu szczepiomy tylko tymi refundowanymi

dorota jeszcze nic nie wiadomo

happymama ja chciałam corcie lenke:tak:

liza u nas tez zimno, na szczescie w piecu napalone

Witam się na chwilkę, bo zaraz do szkoły po najstarszą ..
Happymama i ja dołączam do tego że Fabianek bardzo fajne imię :-) choć my jak szukaliśmy imienia dla chłopaka to nic nam się nie podobało :-p dopiero pod sam koniec nam jakoś Patryk wpadł :-p i został :-p

Pysia ja bardziej boję się nie szczepić- bo jakby któreś jakąś z tych chorób załapało to nigdy bym sobie nie wybaczyła ..

pozdrowionka dla wszystkich i miłego popołudnia :-)

U nas M wymyslil dla chlopca jeszcze w poprzedniej ciazy Lewis (Luis) i trzyma sie tej wersji. A dla corci Lucy. Ja jeszcze nie wiem. Ciezko z tymi imionami, chciaz Lily i Lucy by fajnie pasowalo :tak:.
Fabian chcial jak bylam w pierwszej ciazy, wkoncu stanelo na Kacper :)

Później was poczytam ,weszlam aby napisać co u lekarza .

Oliwka antybiotyk,angina i furczenia w oskrzelach ,do poniedziałku w domu :-(.

Alanek lepiej gardło troszkę czerwone ,on bez antybiotyku :-).

W aptece kasę wydalam ,oliwce książeczki z nauka cyfetek i literek kupiłam ,teraz siedzi nad nimi a ja kończę obiad robić .

reklama
mamcia- Lucy fajnie, ale zobaczysz jak będą ci się myliły imiona;-) ja to ciągle na Martynę wołam Maja i na odwrót;-)
No napewno ;-). Jeszcze jest czas, moze sie cos zmieni, mi sie zawsze podobalo Molly ale M w zyciu sie nie zgodzi :dry:.
Dorota biedna corcia, zdrowka dla niej, dobrze ze synek lepiej. U nas leki dla dzieci sa za darmo w pl tez tak powinno byc.

Do góry