witam się niedzielnie
Dorota nie przejmuj się- każdy na pewno czasem korzysta z jakichś niewychowawczych metod po to żeby znaleźć chwilkę dla siebie, czy to po to żeby coś zrobić, czy się polenić
i zdrówka życzę
mamartusia -ojj ja to wiem jak jest z szykowaniem wyprawki przy małych remntach, a co dopiero przy przeprowadzce i taaakim remoncie .. zresztą pewnie i tak wszystko masz tylko ciężko się zorganizować przy tylu zajęciach
-mi mąż torbę pakował, jak ja już w szpitalu byłam -przez tel. mówiłam co gdzie jest, a on szukał i pakował
a pokoik super
Pysia -u Mnie z praniem i prasowaniem też tak samo- nie ma końca- choć teraz z prasowaniem mniej, no bo jak pisałam, przy moich łobuzach ciężko
Madii przyzwyczajona do trójki -to z jednym nudno
hehe
nie jedna mama by dała żeby jedno teście na spacer zabrali
hehe
a Córka pannica
-ja się boję tego wieku u moich
-jak sobie przypomnę co ja wyprawiałam to o looosie
a Twoja jak? bunt przechodzi, czy spokojna?
Lenka straszne ile sobie za badania wołają :/
a może właśnie jak pisze Stefaa najpierw państwowo? ja słyszałam nie raz jak prywatnie to tylko kase wołają za coś co mogło być albo tylko raz np.zrobione, albo wcale takiego badania ktoś nie potrzebował .. znam nawet pare która trafiła na klinike niepłodności, która na in-vitro ich naciągała bo podobno nie mogą mieć dzieci .. już mieli się zgadzać, ale poszli do normalnego gina, porobili badania i okazało się ze kobicie wystarczyło kilka tabletek z progesteronem i już .. więc prywtnie to też różnie bywa .. ja nie jestem ufna ..
mamcia ja z Synkiem-bo był mały- to nawet pod koniec miałam takie dni że nie czułam- wszystko zależało jak się ułożył ..
annaoj u Nas Synek jak tylko katar dostawał to i zaplenie ucha było
teraz na szczęście katar miał, ale szybko przeszło- pierwszy raz, więc cieszę się, oby już lepiej było ..
mamcia ja pranie też lubię- prasowanie nawet ..
i zmywarke mam .. naczynia lubię zmywać, ale przy takiej rodzince, to czasem dziękuję za to że ktoś takiego sprzęta wymyślił
-i na razie tyle
muszę uciekać.. może potem uda mi się nadrobić resztę
witam się i życzę miłej niedzieli wszystkim