reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
annaoj w katowickiej powiadasz podjadę tam sobie, wkładkę chciałam je sobie zobaczyć zastanawiam się też nad zaxami :)
udanego urlopu tym razem gdzie? bo mi umknęło hihi

poziomki chyba dziś coś zaczyna rodzic 3mam kciuki, swoją drogą niedawno jakoś rodziła a teraz kolejne, czas należy zatrzymać!!

lenka gdzie jesteś? jakieś plany na wakacje!? może jakoś zlot :)

mamartusia słodki Tygrysek

annaoj super wyglądalaś, udanego wypoczynku,

stefa no wiesz że ja zawsze, coś kiedyś pisałaś o morzu, zresztą w czerwcu pewnie cieżko coś znależć. Pokoj remontowałam, m wygipsował kawałek a malowałam ja, umęczyłam się strasznie ale mam choć jeden pokój do którego nie wstyd zaprosić. Jeszcze muszę obić krzesła i dziś ma przyjsć fototapeta, i wsio, a wczoraj robiłam Antkowi urodziny więc czasu brak.

kate a ty gdzie, widziałam żeś nick zmieniłaś
ania ??

poziomki to rodzisz czy nie ? :rofl2:

Hej Cioteczki.
Nie zaglądałam bo dzielić sie moim ponurym humorem z Wami nie chciałam.
Wczoraj minął mi termin ZNOWU!! Miałam masaż szyjki i niby cos tam sie dzieje ale nawet wszelkie skurcze mi ustały. Jestem obolała i spuchnięta ale żyje myślą ze najdalej w poniedziałek urodzę bo jestem juz umówiona w szpitalu.

U nas pogoda piękna, cieplutko, słoneczko super.

Zdjęcia i filmiki zobaczę pózniej bo nic mi sie nie chce załadować:/

My zaplanowaliśmy wakacje w Ie w 2 połowie sierpnia :)

Poziomki i jak tam wiadomości z frontu? Dziej sie coś czy czekasz do pon ? Ja mam mamcie i wykorzystuje ja na maxa jak zaczyna marudzić to idę spać ruchy juz czuje nawet mocne jak narazie wszytsko idzie w dobra stronę w czwartek mam połówkowe zobaczymy co tam mieszka :)
Annaojkce super fotka niezła Śnieżka :)
Mamartusia słodki tygrysek :) masz bardzo fajne leżaki czy to może jest jaka cała sofa taka ogrodowa szukam czegoś do polegiwania na ogródku

Annaoj, mamartusie piękne fotki :)

Mama doczekam do jutra jak nic, chyba ze bedzie tak jak ostatnio ze pojadę do szpitala nocą zamiast rano ;)
Który masz tc?

Dziś 19 ananasa sobie zjedz całego może cie coś ruszy ? :) dzisiaj to moje dziecko chce minie wykończyć tańczy chyba mazurka od rana mam wrażenie ze zaraz mi nóżka wyjdzie

Moja jak sie wyciągnie to wyje hak wilk do księżyca ;)

Próbowałam juz wszystkiego i mam wszystkie przedporodowe objawy. Ananasów trzeba zjeść 6 zeby podziałało haha.
Dzis porobie ostatnie pierdołki i relax bo jutro ciężki dzien mnie czeka:)

reklama
Do góry