reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Lenka tzn co robie z kupa czy co?? ja wyzucam do toalety I splukuje pod prysznicem tzn musi byc silny strumien u nas duzo jest takich bomb to mam specjalne wiaderko I je tam zostawiam wieczorem piore I susze na sloncu jak jest I plamy ida precz co do powiekszania rodziny to teraz moj czesciej mi marudzi ja narazie nie mowie ostatniego slowa poczekam te pol roku I wtedy sama sobie odp na pytanie szkoda ze nie mozna sobie wybrac jaka mozna miec ciaze I porod marzy mi sie idealna ciaza I porod w domu

dla wrażliwych OSTRŻEŻENIE nie czytać

mama no własnie chodzi o to że silny strumień nie daje rady i mam problem bo wszystko zostaje na pieluszce i mnie odrzuca,

Ha ha lenka :) przez twoje ostrzezenie przeczytalam a wlasnie jem bulke

U mnie pada !!!!!!!!!

Kate where are you ?????????

Ha ha lenka :) przez twoje ostrzezenie przeczytalam a wlasnie jem bulke

U mnie pada !!!!!!!!!

Kate where are you ?????????
chyba każdy kto przeczyta takie ostrzeżenie to przeczyta dalej :rofl2:
postaram się być :tak:

lenka ja używam pampersów, przy Majce używałam przez pierwszy miesiąc wielorazowych i też nie dawałam rady ich doprać, płukanie, moczenie itp i nic :no: dlatego dałam sobie spokój

no takie stare a głupie
stefa smacznego haha

ania teraz jest ciepło wiec pieluchy schną migiem no i pupcia ma lepiej niz w pampersie

mama mam 3 otulacze pulowe , 10 pieluch flanelowych i 10 wkładów z mikrofibry, a tych papierków nie mam, Olek ju z jest duzy wiec nie zamierzam ładowac w to fury pieniedzy, a czasmi jak ogladam ceny tych pieluch to myslę sobie że oni nie są do końca normalni

ćwiczylam, i jestm taka zjechana

dzis grochówa na obiad i żniwa zaczynamy

lenka, mama podziwiam, ja za wygodna jestem, by sie bawic w wielorazowki, a przy lilce to chyba bym musiala non stop prac ;-)
stefa dziekuje w imieniu mojego jak to babcia ja nazywa cypiska z bajki o rumcajsie ;-)
kate jak tam juz lepiej z wynikami, bo zapomnialam zapytac, a pamietam, ze ostatnio nie byly najlepsze?

reklama
Lenka a moze takie wkladki z polaru albo kupic kawalek polaru albo jakis tani koc np z ikei pociac I wkladac od pupy z takich latweij schodzi a jak sie zabrudzi to nie zal wyzucic a moze masz w domu jakis taki koc niepotzrebny ja piore tak co 3 -4 dni bo ja mam okolo 50 I ciagle cos dokupuje:zawstydzona/y:u mnie wielo sa tansze papierki mam ale ciagle zapominam wsadzac u mnie slonce dziala cuda o ile swieci nawet ostanio z koszulki chlopakow zeszly plamy I w szoku bylam

Do góry