reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Lenka tzn co robie z kupa czy co?? ja wyzucam do toalety I splukuje pod prysznicem tzn musi byc silny strumien u nas duzo jest takich bomb to mam specjalne wiaderko I je tam zostawiam wieczorem piore I susze na sloncu jak jest I plamy ida precz co do powiekszania rodziny to teraz moj czesciej mi marudzi ja narazie nie mowie ostatniego slowa poczekam te pol roku I wtedy sama sobie odp na pytanie szkoda ze nie mozna sobie wybrac jaka mozna miec ciaze I porod marzy mi sie idealna ciaza I porod w domu

dla wrażliwych OSTRŻEŻENIE nie czytać

mama no własnie chodzi o to że silny strumień nie daje rady i mam problem bo wszystko zostaje na pieluszce i mnie odrzuca,

Ha ha lenka :) przez twoje ostrzezenie przeczytalam a wlasnie jem bulke

U mnie pada !!!!!!!!!

Kate where are you ?????????

Ha ha lenka :) przez twoje ostrzezenie przeczytalam a wlasnie jem bulke

U mnie pada !!!!!!!!!

Kate where are you ?????????
chyba każdy kto przeczyta takie ostrzeżenie to przeczyta dalej :rofl2:
postaram się być :tak:

lenka ja używam pampersów, przy Majce używałam przez pierwszy miesiąc wielorazowych i też nie dawałam rady ich doprać, płukanie, moczenie itp i nic :no: dlatego dałam sobie spokój

no takie stare a głupie
stefa smacznego haha

ania teraz jest ciepło wiec pieluchy schną migiem no i pupcia ma lepiej niz w pampersie

mama mam 3 otulacze pulowe , 10 pieluch flanelowych i 10 wkładów z mikrofibry, a tych papierków nie mam, Olek ju z jest duzy wiec nie zamierzam ładowac w to fury pieniedzy, a czasmi jak ogladam ceny tych pieluch to myslę sobie że oni nie są do końca normalni

ćwiczylam, i jestm taka zjechana

dzis grochówa na obiad i żniwa zaczynamy

lenka, mama podziwiam, ja za wygodna jestem, by sie bawic w wielorazowki, a przy lilce to chyba bym musiala non stop prac ;-)
stefa dziekuje w imieniu mojego jak to babcia ja nazywa cypiska z bajki o rumcajsie ;-)
kate jak tam juz lepiej z wynikami, bo zapomnialam zapytac, a pamietam, ze ostatnio nie byly najlepsze?

reklama
Lenka a moze takie wkladki z polaru albo kupic kawalek polaru albo jakis tani koc np z ikei pociac I wkladac od pupy z takich latweij schodzi a jak sie zabrudzi to nie zal wyzucic a moze masz w domu jakis taki koc niepotzrebny ja piore tak co 3 -4 dni bo ja mam okolo 50 I ciagle cos dokupuje:zawstydzona/y:u mnie wielo sa tansze papierki mam ale ciagle zapominam wsadzac u mnie slonce dziala cuda o ile swieci nawet ostanio z koszulki chlopakow zeszly plamy I w szoku bylam

Do góry