reklama
M
mama290
Gość
Lenka tzn co robie z kupa czy co?? ja wyzucam do toalety I splukuje pod prysznicem tzn musi byc silny strumien u nas duzo jest takich bomb to mam specjalne wiaderko I je tam zostawiam wieczorem piore I susze na sloncu jak jest I plamy ida precz co do powiekszania rodziny to teraz moj czesciej mi marudzi ja narazie nie mowie ostatniego slowa poczekam te pol roku I wtedy sama sobie odp na pytanie szkoda ze nie mozna sobie wybrac jaka mozna miec ciaze I porod marzy mi sie idealna ciaza I porod w domu
M
mama290
Gość
Lenka to splukaj I namocz I splukaj jeszcze raz a papierkow nie uzywasz do pieluchy ??
ania138
miłość w trzech wymiarach
chyba każdy kto przeczyta takie ostrzeżenie to przeczyta dalejHa ha lenka przez twoje ostrzezenie przeczytalam a wlasnie jem bulke
U mnie pada !!!!!!!!!
Kate where are you ?????????
postaram się być
lenka ja używam pampersów, przy Majce używałam przez pierwszy miesiąc wielorazowych i też nie dawałam rady ich doprać, płukanie, moczenie itp i nic dlatego dałam sobie spokój
M
mama290
Gość
Lenka a jakich uzywasz?? pieluch
lenka21*
2+3 = MY
no takie stare a głupie
stefa smacznego haha
ania teraz jest ciepło wiec pieluchy schną migiem no i pupcia ma lepiej niz w pampersie
mama mam 3 otulacze pulowe , 10 pieluch flanelowych i 10 wkładów z mikrofibry, a tych papierków nie mam, Olek ju z jest duzy wiec nie zamierzam ładowac w to fury pieniedzy, a czasmi jak ogladam ceny tych pieluch to myslę sobie że oni nie są do końca normalni
ćwiczylam, i jestm taka zjechana
dzis grochówa na obiad i żniwa zaczynamy
stefa smacznego haha
ania teraz jest ciepło wiec pieluchy schną migiem no i pupcia ma lepiej niz w pampersie
mama mam 3 otulacze pulowe , 10 pieluch flanelowych i 10 wkładów z mikrofibry, a tych papierków nie mam, Olek ju z jest duzy wiec nie zamierzam ładowac w to fury pieniedzy, a czasmi jak ogladam ceny tych pieluch to myslę sobie że oni nie są do końca normalni
ćwiczylam, i jestm taka zjechana
dzis grochówa na obiad i żniwa zaczynamy
lenka, mama podziwiam, ja za wygodna jestem, by sie bawic w wielorazowki, a przy lilce to chyba bym musiala non stop prac ;-)
stefa dziekuje w imieniu mojego jak to babcia ja nazywa cypiska z bajki o rumcajsie ;-)
kate jak tam juz lepiej z wynikami, bo zapomnialam zapytac, a pamietam, ze ostatnio nie byly najlepsze?
stefa dziekuje w imieniu mojego jak to babcia ja nazywa cypiska z bajki o rumcajsie ;-)
kate jak tam juz lepiej z wynikami, bo zapomnialam zapytac, a pamietam, ze ostatnio nie byly najlepsze?
reklama
M
mama290
Gość
Lenka a moze takie wkladki z polaru albo kupic kawalek polaru albo jakis tani koc np z ikei pociac I wkladac od pupy z takich latweij schodzi a jak sie zabrudzi to nie zal wyzucic a moze masz w domu jakis taki koc niepotzrebny ja piore tak co 3 -4 dni bo ja mam okolo 50 I ciagle cos dokupujeu mnie wielo sa tansze papierki mam ale ciagle zapominam wsadzac u mnie slonce dziala cuda o ile swieci nawet ostanio z koszulki chlopakow zeszly plamy I w szoku bylam
Podziel się: