reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej laseczki
ledwo żyję, staram się nie przemęczać ale i tak się zmęczyłam tym remontem :eek: najgorsze za nami teraz już tylko pierdoły i sprzątanie, słodzenie w każdym zdaniu się skończyło więc uff nikt mi chłopa nie podmienił i wszystko wróciło do normy ;-):rofl2:
tylko plecy go bolą, narzeka, jęczy ale wszystko dźwiga sam :tak:
a jak już kładziemy się spać to jak dwóch emerytów stękamy ała ała jedno przez drugie :-D

trochę się ciasno zrobiło ale jakoś damy radę

mamartusia PIĘKNY tattoo :tak: ślicznie zrobiony i jaki głęboki i osobisty, cudny aż łezka się zakręciła w moim oku
marta78 witaj i czekamy na wieści o wyraźnych kreskach :tak:
dorota hmmmm dziwna ta wizyta :baffled: ale tak jak mówisz ważne że ok i że mała urosła
mamcia a w którym miejscu chcesz ten implant i jaki? rogi diabełka? ;-)
mama290 hahahahaha kapitalne określenie "motyl usiadł na dupie" hahahaha dobre :-D:-D:-D
moja córka już nie może się doczekać kiedy pofarbuje sobie włosy :eek: ale dzieci, fajki i alkohol to tez nigdy w życiu :tak::-D
życie pokaże ;-)
doris to życzę Ci dużo wolnych chwil na czytanie :tak:
liza zdrówka

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie mamuśki :-)
Pewnie niewiele z Was mnie pamięta ale zaczęłam pisać na Waszym wątku w lipcu zeszłego roku kiedy to zapragneliśmy trzeciego maluszka ( tzn. ja zapragnęłam , mąż sie dostosował;-) ), niestety starania trwały wieki ale dziś zrobiłam teściora i jest bladzioch :-) aaaaaaaaaaa ale mam teraz stresa ;-) Pozdrawiam Was serdecznie, pozwólcie ze ochłone i powracam do Was na dobre :-)

Witamy i zapraszamy i życzę aby krechy wkrótce były ciemne i grube :-). Spokojnej ciazy .

Martika bardzo dobrze to porownalas ,normalnie po tej akcji olalabym tego lekarza ,ale w tej ciazy mam pecha do lekarzy a pozatym musiałabym jeździć z czestochowy do bytomia ,a ten lekarz zapewnia mi to co lekarz w bytomiu ,więc póki co to zostane przy nim . Dokładnie też tak myślę ,ze najważniejsze ze Lili ma sie dobrze ,że urosła ,ze serce ok, łożysko ok, aha i lili ułożona już główką w dol :-), ale i tak nam nic to nie daje bo ja cc :-(.

Dziś oliwka w domu bo na 10.40 okulista z oliwka, po 14 zdaje klucze ,wcześniej jeszcze tam posprzątać bo do dziś nie miałam kiedy tego zrobić .

Miłego dnia .

hej kochane

ja w tym tyg mam zawirowanie, w poniedzialek zdecydowanlam sie i poszlam na szczepienie i lekarka go nie zaszczepila, bo nie podobaja jej sie oczy malego tzn jakis efekt zachodzącego slona,dzis na szybko lecimy do neurologa:/ i do tego w poniedzialek wyjeżdzałam z lekcji i jak przywaliłam w brame to rozwalilam sobie samochód i musimy kupić nowy ,bo ten juz do niczego sie nie nadaje:/ i kolosalny wydatek przed nami
takze wpadam tylko na chwile napisac ,że żyje.trzymajcie dzis kciuki za wizyte małego plizzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam ponury ranek buu moi daja mi popalic w nocy dra sie na pol okolicy gorne jedynki im wychodza mleko pija co trzy godziny I wszytsko ma byc na juz a najlepiej na wczoraj jeszcze do tego wszytskiego moj specjalista (czyt maz) zmienil akumulator w samochodzie I cos pokicia I alarm wyje co rusz chyba w nocy ze trzy razy sie wlaczyl oszzz czekam na drzemke dzieci I ide w kimono bo chyba sobie zaplikuje kofeine dozylnie :szok:jeszcze na to wszytsko musze odebrac dzieci ze szkoly jakis czas temy wyslalm papiery o zmiane szkoly dla corki bo jedna mam pod nosem a ja 30 minut jezdze mam nadzieje ze ja przniosa

Mama wspolczuje nocki, lec sie drzemnac poki mozesz.
Ania to juz macie z glowy remont. Kolczyk myslalam z boku na policzku, taka mala kuleczke. W karku tez mi sie widzi kolczyk.
Marta to ladnie przywalilas autem :/.
Dorota usg sie nie martw, napewno jest wszystko ok.
Happymama gdzie jestes? Jak u Was?
Karolina jak dziewczynki?
Stefaa jak zab?

mamartusia tatuaz piekny

mamcia jaki słodziak kochanuy

dosri też znam ten blog

dorota no wizyta rzeczywiscie dziwna, najwazniejsze ze z lili wszytsko ok

marta 78 witaj i gratulacje, nudnej i spokojnej ciazy zycze

ania super ze remont ma sie juz ku koncowi

marta trzymam kciuki za kacperka

mama290 przebij piatke, mamy podobnie z pobudkami

miłego dnia

witam się i ja,

Mamcia - śliczne zdjęcia. cudne.:tak:

Marta - trzymam kciuki za wizytę Kacperka, nie martw się na zapas póki nic nie wiadomo.
Lepiej że lekarka zwróciła uwagę, niż olała sprawę, poprostu zaszczepiła i się nie przejmowała.

Aniu - uśmiałam się z twoich "dwóch emerytów". :-D

reklama
Ania dobrze, ze juz po remoncie i zostaly jak to okreslilas *******ki i sprzatanie. Nie przemeczaj sie za bardzo. Jej juz niedlugo bedziesz mogla sie rozdwajac :tak:
Dorota udanej wizyty z Oliwka u okulisty i wiesz posparzaj ale tak by bylo ;-) perfekcyjna pani nie wpadnie na kontrole ;-)
Marta kciuki a wizyte &&&&&&&&&&&&&
mama to mialas noc , mam nadzieje, ze znajdziesz chwile by zmruzyc oko, oby zabki szybko wyszly i kciuki za zmiane szkoly

Do góry