ania138
miłość w trzech wymiarach
hej laseczki
ledwo żyję, staram się nie przemęczać ale i tak się zmęczyłam tym remontem najgorsze za nami teraz już tylko pierdoły i sprzątanie, słodzenie w każdym zdaniu się skończyło więc uff nikt mi chłopa nie podmienił i wszystko wróciło do normy ;-)
tylko plecy go bolą, narzeka, jęczy ale wszystko dźwiga sam
a jak już kładziemy się spać to jak dwóch emerytów stękamy ała ała jedno przez drugie
trochę się ciasno zrobiło ale jakoś damy radę
mamartusia PIĘKNY tattoo ślicznie zrobiony i jaki głęboki i osobisty, cudny aż łezka się zakręciła w moim oku
marta78 witaj i czekamy na wieści o wyraźnych kreskach
dorota hmmmm dziwna ta wizyta ale tak jak mówisz ważne że ok i że mała urosła
mamcia a w którym miejscu chcesz ten implant i jaki? rogi diabełka? ;-)
mama290 hahahahaha kapitalne określenie "motyl usiadł na dupie" hahahaha dobre
moja córka już nie może się doczekać kiedy pofarbuje sobie włosy ale dzieci, fajki i alkohol to tez nigdy w życiu
życie pokaże ;-)
doris to życzę Ci dużo wolnych chwil na czytanie
liza zdrówka
ledwo żyję, staram się nie przemęczać ale i tak się zmęczyłam tym remontem najgorsze za nami teraz już tylko pierdoły i sprzątanie, słodzenie w każdym zdaniu się skończyło więc uff nikt mi chłopa nie podmienił i wszystko wróciło do normy ;-)
tylko plecy go bolą, narzeka, jęczy ale wszystko dźwiga sam
a jak już kładziemy się spać to jak dwóch emerytów stękamy ała ała jedno przez drugie
trochę się ciasno zrobiło ale jakoś damy radę
mamartusia PIĘKNY tattoo ślicznie zrobiony i jaki głęboki i osobisty, cudny aż łezka się zakręciła w moim oku
marta78 witaj i czekamy na wieści o wyraźnych kreskach
dorota hmmmm dziwna ta wizyta ale tak jak mówisz ważne że ok i że mała urosła
mamcia a w którym miejscu chcesz ten implant i jaki? rogi diabełka? ;-)
mama290 hahahahaha kapitalne określenie "motyl usiadł na dupie" hahahaha dobre
moja córka już nie może się doczekać kiedy pofarbuje sobie włosy ale dzieci, fajki i alkohol to tez nigdy w życiu
życie pokaże ;-)
doris to życzę Ci dużo wolnych chwil na czytanie
liza zdrówka
Ostatnia edycja: