reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

mamcia gratulacje, maluszek sliczny, taki podobny do LilY, buziaki dla Luisa i Ciebie

misiarska z każdym dniem będzie lepiej , jak dziewczyny ? karmisz?

dorota trzymam kciuki za dietkę, i gratulje córci, bo chyba jeszcze nie gratulowałam

annaoj oby W zaakceptował to mleko, łączę się w bólu z powodu nieprzespanych nocek
stefa zadziwiasz mnie, bardzo pozytywnie :-D:-D:-D

a ja trochę w ogrodzie, trochę w domu, trochę poćwiczyć, jeszcze drewno mamy do rabania i tak leci dzień za dniem, muszę się pochwalić, z talii ubyły 3 cm, z brzucha 4 a z bioder 3, zawsze coś a i 1 kg, może do lata będę fit

pozdrawiam

reklama
hej

dziewczyny ale mam paniczny stres przed jutrzejszym usg :confused: mała mi się jakoś obróciła bo brzuch zmienił kształt i tak jakoś się podniósł ale z kopniaków nie umiem wywnioskować jak leży :dry: a kopie i łaskocze wszędzie :happy2: ale chyba główka z pod żeber zniknęła bo mogę się schylić ale boli okropnie każdy jej ruch :sorry2: rety żeby tylko w poprzek się nie ułożyła bo to najgorszy ze scenariuszy :no:

dzieci jutro już do szkoły majką iść a Majka dostała taki brzydki suchy kaszel że daję jej supremin a wieczorem bierze ostatnią tabletkę antybiotyku, iść musi bo nie będę jej ciągać ze sobą taki kawał a u mnie zimno już cały tydzień, zobaczymy co się z tego wykluje :baffled:

happymama możliwe że po mocnej herbacie, przecież to działa bardziej pobudzająco niż kawa :tak: a o tym co teraz pijesz to pierwszy raz słyszę :confused:, dobre w smaku?
mama290 szkoda że tak postawili sprawę :-( ale dobrze że jeszcze raz możesz :biggrin2:
steffa wow, szacun. Realizuje się i wracaj do nas na pełen etat :biggrin2:
nie wiedziałam żadnych, wrzuć linki to tematów
lenka Ty to kochana ciągle masz coś do roboty, uroki mieszkania na wsi ale jak przyjemnie :tak:
marta :biggrin2:
poziomki jak u Ciecie? byłaś w końcu u lekarza? czy już ok?
dorota jak brzuszek?

wpadłam jeszcze z wieczorka. Dzieciaki już śpią, a B pojechał na zakupy.
Młody pogardził marchewką:baffled: Muszę spróbować ze słoiczkową, może to tylko made by mama jest be

Mama masz w planach kolejnego dzidziusia?
Lenka gratuluję cm i kg. U mnie kg stoją w miejscu, muszę spodnie pomierzyć.
Ania mnie W do końca się obracał. W końcu, już do końca nie pamiętam kiedy, ale jakoś na ostatni moment przyjął wyjściową pozycję.

jeny zwariuję ze sobą, nie wiem czemu chce mi się płakać :confused:
hormony

Stefaa podziwiam. Ja czuję, że nie byłabym w stanie pokochać nie swojego dziecka. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Poziomki a Ty gdzie?

miłego wieczorku

Witam wieczornie
Ja chora, Julia chora także nieciekawie u nas. Do tego moje wstawanie przed 4 i przed 5 do pracy nie daje mi wyzdrowieć, ale jutro mam wolne. Mam nadzieję, że się podkuruję trochę.

Tak sobie myślę, że jak Ania i Dorota urodzą to na kogo będziemy czekać???? Nie będzie tych emocji więć DZIEWCZYNY BRAĆ SIĘ DO PRACY!!!
Która następna w ciąży będzie???

wpadłam jeszcze z wieczorka. Dzieciaki już śpią, a B pojechał na zakupy.
Młody pogardził marchewką:baffled: Muszę spróbować ze słoiczkową, może to tylko made by mama jest be

Ania mnie W do końca się obracał. W końcu, już do końca nie pamiętam kiedy, ale jakoś na ostatni moment przyjął wyjściową pozycję.

hormony
Moje też gardziły zwykłą marchewką, ale słoiczkowa mmmmmmmmm pycha :-)

och dziękuję, nawet nie wiesz jak bardzo dodałaś mi otuchy i nadziei :-)
chyba tak, bo jakoś się nie popłakałam ale tak nakrzyczałam na córkę przy odrabianiu lekcji :zawstydzona/y: dobrze że M wrócił i przejął pałeczkę
Witam wieczornie
Ja chora, Julia chora także nieciekawie u nas. Do tego moje wstawanie przed 4 i przed 5 do pracy nie daje mi wyzdrowieć, ale jutro mam wolne. Mam nadzieję, że się podkuruję trochę.

Tak sobie myślę, że jak Ania i Dorota urodzą to na kogo będziemy czekać???? Nie będzie tych emocji więć DZIEWCZYNY BRAĆ SIĘ DO PRACY!!!
Która następna w ciąży będzie???
uuuuuuu to zdrówka
doris ja liczyłam na Ciebie ;-)

reklama
no ja bym chciała :zawstydzona/y:. ale nie sądzę żęby mi się szybko udało.:-(

ale może ktos jeszcze się znajdzie....:rolleyes::ninja2::wink::rofl:

Mamartusia i Doris to ja 3 mam kciuki za wasze szybkie zafasolkowanie :-).

Ania chce jeszcze 4 więc poźniej zaś Ania w kolejce :-). Aniu kciuki zacisniete za dobre ułożenie małej :-).

Do góry