reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

mamcia gratulacje, maluszek sliczny, taki podobny do LilY, buziaki dla Luisa i Ciebie

misiarska z każdym dniem będzie lepiej , jak dziewczyny ? karmisz?

dorota trzymam kciuki za dietkę, i gratulje córci, bo chyba jeszcze nie gratulowałam

annaoj oby W zaakceptował to mleko, łączę się w bólu z powodu nieprzespanych nocek
stefa zadziwiasz mnie, bardzo pozytywnie :-D:-D:-D

a ja trochę w ogrodzie, trochę w domu, trochę poćwiczyć, jeszcze drewno mamy do rabania i tak leci dzień za dniem, muszę się pochwalić, z talii ubyły 3 cm, z brzucha 4 a z bioder 3, zawsze coś a i 1 kg, może do lata będę fit

pozdrawiam

reklama
hej

dziewczyny ale mam paniczny stres przed jutrzejszym usg :confused: mała mi się jakoś obróciła bo brzuch zmienił kształt i tak jakoś się podniósł ale z kopniaków nie umiem wywnioskować jak leży :dry: a kopie i łaskocze wszędzie :happy2: ale chyba główka z pod żeber zniknęła bo mogę się schylić ale boli okropnie każdy jej ruch :sorry2: rety żeby tylko w poprzek się nie ułożyła bo to najgorszy ze scenariuszy :no:

dzieci jutro już do szkoły majką iść a Majka dostała taki brzydki suchy kaszel że daję jej supremin a wieczorem bierze ostatnią tabletkę antybiotyku, iść musi bo nie będę jej ciągać ze sobą taki kawał a u mnie zimno już cały tydzień, zobaczymy co się z tego wykluje :baffled:

happymama możliwe że po mocnej herbacie, przecież to działa bardziej pobudzająco niż kawa :tak: a o tym co teraz pijesz to pierwszy raz słyszę :confused:, dobre w smaku?
mama290 szkoda że tak postawili sprawę :-( ale dobrze że jeszcze raz możesz :biggrin2:
steffa wow, szacun. Realizuje się i wracaj do nas na pełen etat :biggrin2:
nie wiedziałam żadnych, wrzuć linki to tematów
lenka Ty to kochana ciągle masz coś do roboty, uroki mieszkania na wsi ale jak przyjemnie :tak:
marta :biggrin2:
poziomki jak u Ciecie? byłaś w końcu u lekarza? czy już ok?
dorota jak brzuszek?

wpadłam jeszcze z wieczorka. Dzieciaki już śpią, a B pojechał na zakupy.
Młody pogardził marchewką:baffled: Muszę spróbować ze słoiczkową, może to tylko made by mama jest be

Mama masz w planach kolejnego dzidziusia?
Lenka gratuluję cm i kg. U mnie kg stoją w miejscu, muszę spodnie pomierzyć.
Ania mnie W do końca się obracał. W końcu, już do końca nie pamiętam kiedy, ale jakoś na ostatni moment przyjął wyjściową pozycję.

jeny zwariuję ze sobą, nie wiem czemu chce mi się płakać :confused:
hormony

Stefaa podziwiam. Ja czuję, że nie byłabym w stanie pokochać nie swojego dziecka. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Poziomki a Ty gdzie?

miłego wieczorku

Witam wieczornie
Ja chora, Julia chora także nieciekawie u nas. Do tego moje wstawanie przed 4 i przed 5 do pracy nie daje mi wyzdrowieć, ale jutro mam wolne. Mam nadzieję, że się podkuruję trochę.

Tak sobie myślę, że jak Ania i Dorota urodzą to na kogo będziemy czekać???? Nie będzie tych emocji więć DZIEWCZYNY BRAĆ SIĘ DO PRACY!!!
Która następna w ciąży będzie???

wpadłam jeszcze z wieczorka. Dzieciaki już śpią, a B pojechał na zakupy.
Młody pogardził marchewką:baffled: Muszę spróbować ze słoiczkową, może to tylko made by mama jest be

Ania mnie W do końca się obracał. W końcu, już do końca nie pamiętam kiedy, ale jakoś na ostatni moment przyjął wyjściową pozycję.

hormony
Moje też gardziły zwykłą marchewką, ale słoiczkowa mmmmmmmmm pycha :-)

och dziękuję, nawet nie wiesz jak bardzo dodałaś mi otuchy i nadziei :-)
chyba tak, bo jakoś się nie popłakałam ale tak nakrzyczałam na córkę przy odrabianiu lekcji :zawstydzona/y: dobrze że M wrócił i przejął pałeczkę
Witam wieczornie
Ja chora, Julia chora także nieciekawie u nas. Do tego moje wstawanie przed 4 i przed 5 do pracy nie daje mi wyzdrowieć, ale jutro mam wolne. Mam nadzieję, że się podkuruję trochę.

Tak sobie myślę, że jak Ania i Dorota urodzą to na kogo będziemy czekać???? Nie będzie tych emocji więć DZIEWCZYNY BRAĆ SIĘ DO PRACY!!!
Która następna w ciąży będzie???
uuuuuuu to zdrówka
doris ja liczyłam na Ciebie ;-)

reklama
no ja bym chciała :zawstydzona/y:. ale nie sądzę żęby mi się szybko udało.:-(

ale może ktos jeszcze się znajdzie....:rolleyes::ninja2::wink::rofl:

Mamartusia i Doris to ja 3 mam kciuki za wasze szybkie zafasolkowanie :-).

Ania chce jeszcze 4 więc poźniej zaś Ania w kolejce :-). Aniu kciuki zacisniete za dobre ułożenie małej :-).

Do góry