reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hello
odmeldowuję się po szkolnym weekendzie. Nie nadrobię, nie jestem w stanie.
Widzę, że tematy męskie były;-) Ja, jak Poziomki, wygląd nie ma aż takiego znaczenia, jak pewność siebie i to coś:-)
Jeśli chodzi o aktorów to sex on legs jest Connery i bardzo mi się podoba Cliwe Owen (żałuję, że Blndem nie został, możed bym wtedy z B oglądałą) i Jude Law (obydwaj mi się bardzo w Closer podobali). Z polskich aktorów to Małaszyński jest niezły i Bobrowski mi się bardzo podoba.

Madi szkoda, że Trójca do przedszkola nie chodzi. Z mojego doświadczenia wynika, że dzieciaki wtedy jakoś łatwiej się umieją sami sobą zająć. Apropo słyszałam, że teraz jest jakiś program ze środków UE dla mam w ramach aktywizacji zawodowej (tylko takie dzieci przyjmują lub one maja pobyt dofinansowany). Zwykle korzystają z tego prywatne żłobki i przedszkola. Moja znajoma za prywatny żłobek płaco 300. Może w Twojej okolicy też któryś działa w ramach tego programu.

Ania wyobrażam sobie jakie nerwy dla Ciebie. Dobrze, że to nic poważnego.

My jutro musimy powtórzyć badanie moczu. Oddałam wczoraj i znowu jakieś badziewie wyszło:eek:. Powtórka badania da jasność czy faktycznie coś jest czy zabrudziliśmy coś przy pobieraniu. I znowu nerwówka.

reklama
Hja wlasnie robie fasolke po bretonsku :D, tak mnie wzielo zrobie caly garna 2 dni i bedzie z glowy ;).
Ania biedny synek :(, moj maly mial klejona glowe w szpitalu jak mial 3 latka :(

Ania dobrze ze to nic powaznego,moja Goska w szkole na przerwie kawalek jedynki stracila..

Mamcia leniu****,widocznie potrzebujesz:p
Piszesz o fasolce juz ktorys raz,chyba sie wkoncu skusze i zrobie,tylko ze ja musze robic osobno dla M

Annaoj mam nadzieje ze jednak to pomylka:)
Mi sie M nawet nie bardzo podobal:p a zobaczylam go tak naprawde puerwszy raz na pierwszej randce bo wczesniej widzialam go tylko raz przelotnie:D

Ostatnia edycja:
Poziomki no ostatnio pisalam i fasolce ale to byla ze sloika, teraz mam gar swojej :D....
Mlody przed chwila przytrzasnal malej palce drzwiami :banghead:

hehe z trójcy synek na dwa dni przed chrzcinami tak sie przewrócił ,ze dwie jedynki sie złamały i teraz ma takie ząbki kiełki. heheh

mój M na pierwszej randce już mi sie spodobał...

A ja swojego M spotkalam u mojej mamy w pracy. Przedstawila nas sobie,rzucilam czesc i poszlam..
Dlugo sie zbieral bo pol roku zeby do mnie zadzwonic i sie umowic. Jak zeszlam na dol to pomyslalam sobie ze no dobra na randke noge isc...skoro juz jest:D
Czego po latach sie dowiedzialam on mnie zapamietal zupelnie inaczej:D
Cos jednak musialo zaiskrzyc:p:D

Heheh dobre, u mnie M przychodzil do mnie do sklepu gdzie mialam praktyki, ale chodzil tez do tej samej szkoly co ja. Mowi ze podobaly mu sie dwie dziwczyny (jedna ze sklepu jedna ze szkoly) co sie pozniej okazalo ze te dwie to bylam JA :D

reklama
Do góry