reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

jedzie do mnie kurier :tak::-D:-D:-D:-D
Dorota:
M pojechał o 6 rano :-(

a zakupy u rzeźnika to dopiero wyzwania :sorry2:
ach bo zapomniałam bardzo ładne imiona :tak: my też braliśmy pod uwagę Amelkę ale już są w rodzinie :dry: a Samuel ja Samuel L. Jackson :cool2::rofl2: mmmmmmm ale jako aktor ;-)
my mamy takie: dla chłopca Wojtek a dla dziewczynki Marcela

reklama
dzieki dziewczyny..

u nas pieknie słonce świeci , ale chyba jest zimno.. sniegu jeszcze nie ma..
juz miałam nadrobić te kilka stron i z trójcy juz jeden nie spi..i wez tu człowieku napisj sie kawy odpocznij ech lajf is brutal:szok:

Ania to dzisiaj pranko robisz?:D

Mnie juz 8 dzien glowa boli,na szczescie dzis mniej ale juz mam dosc:mad:
Musze ogarnac chate bo dziada z baba brakuje:p

ANIU KURIER JEDZIE A M POJECHAL :-D:-D:-D fajnie to zabrzmialo hihihi.

Ladne imiona wybraliscie .Mnie Samuel bardziej kojarzy sie z Bibji .
:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D faktycznie zabrzmiało hahaha

Ania to dzisiaj pranko robisz?:D

Mnie juz 8 dzien glowa boli,na szczescie dzis mniej ale juz mam dosc:mad:
Musze ogarnac chate bo dziada z baba brakuje:p
kochana ja pranie szykuję już od kilku dni, pościele leżą tydzień więc już piorę a potem suszę :laugh2:
8 dzień to bardzo długo, oj nie dobrze :no:

ale ta suszarka duża :szok: weszła jak wszystko w mojej małej łazience, na styk :-)
muszę teraz poczytać w necie co i jak bo instrukcja obsługi bardzo skąpa :crazy: chyba że kate mi trochę podpowie :happy:
nie wiem czy ma blokady bębna jak pralka czy nie, i czy wystarczy ją tylko do prądu podłączyć i działa czy coś tam jeszcze trzeba zaczarować :sorry:

poziomki.. migrena? straszą córę tak głowa bolała i okazało sie ,ze ma problemy z zatokami...

poziomki a twoje bliźniaczki w co lubią się bawić??

nie mam pomysłu na trójce.. chodza, marudza , nudzą sie jak mopsy..

rety Madii ja to Cię podziwiam :tak: nie wyobrażam sobie ja wygląda Twój dzień :no: moje takie już duże i czasem mam problem je ogarnąć lub zajęcie wymyślić a co dopiero trzy takie maluszki :no:

Ania na pewno ma blokade, ona chuba nie potrzebuje odprowadzrnia wody bo ma zbiornik. Pamietaj zeby ja wyppziomowac dobrze:)
Mlej zabawy Ci zycze:D

Madii uwielbiaja rysowac:) przebierac sie,czesac.. Ja sie z nimi nie bawie bo jakos tego nie potrzebuja

Co do mojej glowy to moze i zatoki:confused:

Ja nic nie zrobilam jeszcze dzis, polozylam sie z mala i zasnelam. Zaraz musimy sie szykowac do szkoly.
Madii moja Lily to uwielbia sie bawic domkami, ludzikami ma trzy domki i jak rozstawi to razem z Kacprem sie bawia. Teraz to ma ten domek to z niego prawie nie wychodzi. Wstawilam jej tam kuchnie plastikowa i umeblowali sobie ;). Raz to dom a raz sklep ;). Rysowac tez lubi ale gryzmoli tylko.
Dobra ruszam troche ogarne na szybko i bede sie szykowac.

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musiałam biegiem tj. na miarę moich możliwości :sorry: lecieć po Dawidka do szkoły bo rozciął sobie głowę na plastyce :szok::-( no i ma faktycznie rozciętą tak na 1 - 1,5 cm czoło po lewej stronie :-( kolego go popchnął i uderzył o podłogę z mozaiki kaflowej :no: ale na szczęście nie jest tak źle i myślę że wystarczą plasterki a nie szwy bo po co mu blizna po szyciu. Mama (pielęgniarka) już do mnie jedzie więc oceni fachowym okiem.
A ten "kolega" to syn mojej znajomej co mojemu qrw........ życie utrudnia od przedszkola, nie cierpię tego dzieciaka bo jest tak niewychowany że szkoda gadać :wściekła/y: a ta to co najwyżej po pysku go leje i nic więcej
shocked.gif

a żeby tego było mało to inny wybił mu zęba :szok: ale to akurat wyszło na dobre bo miałam z nim iść do dentysty żeby go usunąć bo jak dolne jedynki wyszły to go wypchnęły do przodu :tak: czyli wizyta nie potrzebna :happy: tylko wróżka Zębuszka będzie miała robotę ;-)
moja biedna pierdołka :-( tak mi go żal że aż mi się płakać chce
to czekam na mamę

Do góry