Witam wszystkie bardzo ciepło i pluszowo
bo dziś Światowy Dzień Misia
ale fajnie w szkole wyglądało jak wszystkie dzieciaki malutkie i duże z misiami pod pachą szły
udało mi się nadrobić
no no ale tematy to póki pamiętam to odpiszę że:
zawsze podobali mi się ciemnoskórzy wręcz mulaci
a mój M to ciemny blondyn z takimi bardziej szarymi oczami, nie jakiś bardzo wysoki bo 186 chyba ale wyższy ode mnie i to wystarczy, ani gruby ani chudy czyli taki w sam raz
no dobrze że on tego nie czyta bo by mu do głowy sodówa uderzyła;-)
a z takich facetów to Cage jak najbardziej
jak i jason statham w Transporterze, Johnny Depp i
Gerard Butler ale szczerze to bardziej gustuję w takich jak Wesley Snipes w Blade: Wieczny łowca
, Denzel Washington i ....... nie mogę znaleźś jeszcze jednego takiego mniam
mój M o tym wie i jak jakiś film znajdzie to mnie woła: choć twoje ciacho leci, naoglądaj się, podrajcuj a skonsumujesz w domu ;-)
wczoraj byliśmy w Toruniu na pierogach
mniam nie ma lepszych jak tam w Straym Młynie jeszcze mi trzy na dzisiaj zostały
odwiedziliśmy moją siostrę bo ma dziś imieniny i dzień zleciał. Po powrocie zabrałam się za robienie jedzonka dla M na wyjazd a on robił miejsce w łązience na suszarkę jupi jupi (czekam na kuriera
)
Dorota współczuję mdłości mnie teraz różne zapachy doprowadzają do odruchów, kupiłam czoraj zapach do zmywarki i musiałam go wyrzucić bo nie mogłam wytrzymać
Na wejście
Ania co to miało znaczyć ja jestem jak Stefa
oszz Ty
taka zabawna
U mnie po gumkach masakra.. Moze wkladke bez hormonow?
u mnie też po gumkach tydzień swędzenie
próbowaiśmy kiedyś te nowe skiny i było ok, bo to czasem asekuracyjnie jak tabsa zapomnę
rolada i kluski to taka tradycyjna śląska potrwa
Hanysy to jedzą co niedziele na obiad
a kluski też sama robiłaś? jakie?
jak Twoja wyobraźnia dzisiaj? dalej działa na pełnych obrotach?
też chcę pierniki upiec tylko tak samo nie mam sprawdzonego przepisu
pozdrawiam resztę
a i szok te historie z ciążami
normalnie szok