reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
inaczej nie umiem wstawic

tez taką robiłam sałatkę, tylko u mnie niestety lubia tylko zwykła warzywną, a jak zrobie inną to sama poźniej jem

Kate jeszcze nie, po kazdej podmianie wody roslinki mi troche podupadaja, musze odczekac zeby nabraly sil i sie ladnie odbudowaly. Przy tej podmianie wyrzucilam pol wiadra, a wiec tez czekam az cala talfla wody mi zarosnie ladnie, wtedy bede wybierac najladniejsze na sprzedaz :tak:

Ale tutaj produkcja! Ciężko nadrobić jak się nie czyta parę godzin. :-)
Ja dziś mam wolne, nareszcie! Jutro też. Zrobiłam sobie dziś dzień "nic nie robienia" tzn. ugotowałam zupkę ogorkowa dla Julii, my z Damianem jemy białą kiełbase gortowaną, M do pracy poszedl na 14, Domi na 14,30. Więc siedzimy z Damianem i Julią i gramy na xboxie, oglądamy tv, i leniu****emy. nawet nie poszłam na spacer dziś - nie chce mi się!!!!!

Dorota...kiepska sprawa u Was z tym mieszkaniem! Mam nadzieje, że uda się Wam jakoś to korzystnie rozwiązać niebawem, bo z trójką dzieciaczków w jednym pokoju może być ciasno niestety. Trzymam kciuki za Was!!!! No i zaintrygowałaś mnie tą "kozą". macie taki stary piec w domu? ja szczerze powiem widziałam taka prawdziwą "kozę" tylko na zdjęciach i jakoś nie wyobrażam sobie tego w mieszkaniu. Chyba, że masz taki kominek nowoczesny a'la koza.

Co do cen mieszkań, to u nas 3 pokoje najmarniej 1400 zł + oplaty.

Poziomki...kiedy Ty znajdujesz czas na gotowanie i robienie takich pyszności??? Podziwiam Cię, ja zasadniczo nie mam czasu na robienie takich rarytasów, zazwyczj kupuję. Chyba, że mam wolne i coś mnie najdzie.

Ania...gratuluję córeczki i wydaje mi się, że to się już nie zmieni. Mi lekarz powiedział w 16tc, że będzie dziewusia i jest Julinka. Choć u Marty24 to się zmieniło więc już sama nie wiem. pewnie zależy to od sprzętu i umiejętności lekarza.

Mamcia...podaj przepis jak robisz zapiekankę? Może się zmuszę dziś do zrobienia czegoś dobrego i pożytecznego :-) Zdrówka dla synka!!!

Anulaaa33...co Twoja córcia miała za operację? Twoje bliźniaczki to wcześniaki?

Stefaaa...ja ostatnio oglądałam na youtubie jak zrobić loki i kupiłam lokówkę stożkową. Jest rewelacyjna! Wreszcie mogę zrobić loki w szybkim czasie. Ciekawe tylko jak zniosą to moje włosy. A Twoje prasowanie poczeka, u mnie leży tona prania do złożenia i też czeka ;-)

Mamcia wow! Długie masz chyba włosy!

Kate...pisałaż coś o zakupach w USA, Ty kupujesz przez kogoś czy jak?

Lenka....popieram, zresztą napisałam swoje zdanie na ten temat na zamknietym

Misiarska...odezwij się, bo się martwimy!!!!

Marta24. co u Ciebie?? Ty też się odezwij do nas! Jak się czujesz? Co mówią lekarze?

Lenka...Ty to wszystko sama zrobiłaś??? Szkoda, że nie mieszkasz dalej, bo 26.11 urodziny Dominiki to bym złożyla zamówienie :-)

Madi77...rozwaliłaś mnie tekstem o biegającej trójce golasów! Super!

Laluna...witaj

Kate...wyślij mi na priv co sprzedajesz na allegro :-). Popatrzę sobie chociaż :-)

Liza, Happymama, Pysia, Monika, Iwona, Ananoj, Mamartusia......GDZIE WY JESTEŚCIE?

Tak wyglada moje akwa teraz roslinki ktore chce sprzedawac to te co plywaja na powierzchni, widac jakie maja dlugie korzonki.
Doris ja rano robilam zapiekanki takie zwylke dlugaaaa bagietka, pieczeki starte na tarce i cebula podsmazone, to na bule, na to ser i do pieca ;).
Co do wlosow to tak mam bardzo dlugie, ciazkie i proste zadna lokowka na mnie nie dziala, ale w tym filmiku co stefaa wyslala laska mowi zeby zrobic tego koka na mokro to moze wtedy by mi sie troche skrecily po takiej nocy z kokiem ;)

Doris nie przejmuj sie i odpoczywaj. Ja dzis tylko pranie wstawilam i odkurzylam bo dzieciaki mi nakruszyly ;), siedze i jem ciagle ;)

Załączniki

• 1384704216332.jpg
    1384704216332.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Doris u nas tez ogorkowa dzis:)
Ogolnie to nie ma wyjscie ,chce sie zjesc to trzeba zrobic:p:D
Odpoczywaj,wolne dni po to sa:thumbup::D

Mmcia fajne masz to akwarium,mi troche brakuje naszego:/

Poziomki troche je zaniedbalam ostatnio i zyje swoim zyciem ale chyba na dobre mu to wychodzi bo wszystko rosnie jak szalone bez zadnych nawozow itd. :tak:.
My ostanie miski ogorkowej zjedlismy wczoraj :-). Dzis jakis makaron na szybko dla dzieci.

reklama
Do góry