reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

tesciu własnie wyjeżdża do Niemiec, 2 dni temu oznajmił , do pracy, nie wiem na jak długo, zobaczymy

ja mam prosty na rafaello bo biszkopt a na to masa : 2 kremówki ubite z 3 sniezkami do tego 3 białe czekolady i wiorki i to wsio

reklama
Lenka ja torty zawsze zamawiam w cukierni,
nie ryzykuje

M mi właśnie powiedział, ze jutro jadą do pracy na tydzień,
teraz był codziennie w domu , za daleko mają ,zeby dojerzdzać

Stefa fajny przepis,Lenka Twoj tez.

Stafa lez prasowanie nie zajac:)

Mamcia my zaplanowalismy slub 3 tyg przed a tylko dlatego ze data byla super 07.07.07. Bez pswiadczyn pompy w gronie przyjaciol. Do tej pory nie zaluje

Ja mam taki jeszcze na 3bita
Warstwami
herbatniki,masa kajmalowa,herbatniki,budyn waniliowy,herbatniki,bita smietana ,herbatniki i pol czekoladowa mmmmm

Ostatnia edycja:
ja to bardziej taka tradycjonalistka, w sumie slub dla mnie wazna rzecz, chociaz nie uwazam zeby papierek swiadczył o miłosci

3 bita też znam
i jeszcze taki herbatniki, na to masa z kaszy \manny i na wierzch tez herrbatniki

Poziomki my tez tak chcemy, w malym gronie. Szybko i po cichu. Oczywiscie moja mama mi wkreca jakies weslea w pl, dla rodziny :no:, z ktora nie ma kontaktu od ponad 8 lat masakra. Powiedzialam jej ze ja zadnej pokazowki robic nie bede, a z taka rodzina to na zdjeciu. My to z tych co maja dlugie ogony zeby cos zalatwic :cool2:, najwiecej zeczy sie u nas dzieje spontanicznie i pewnie w tym przypadku tez tak bedzie :tak:.

Fajne szybkie przepisy macie :tak:, musze wprowadzic w zycie ;-).
Stefaa marta sie odzywala? Ciekawe co u niej.

Ostatnia edycja:
się troszke pochwale Zdjęcie0612.jpgZdjęcia-0053.jpgZdjęcia-0113.jpgZdjęcia-0116.jpgZdjęcie028.jpgZdjęcie122.jpgZdjęcie123.jpgZdjęcie0223.jpgZdjęcie342.jpgZdjęcie421.jpg

te ostatnie to miały byc babeczki jak ciepłe lody a wygladały jak psia kupa

Załączniki

• Zdjęcie0612.jpg
    Zdjęcie0612.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcia-0053.jpg
    Zdjęcia-0053.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcia-0113.jpg
    Zdjęcia-0113.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcia-0116.jpg