reklama
Ja tez , ale to mi sie akurat udalo. Ja nigdy nawet sernika na zimno nie zrobilam juz nie wspomne o pieczeniu. Teraz chce zrobic tort z tiramisu ma nadzieje ze tez sie uda .mamcia ja taki antytalent do ciast jestem, ale sproboje jeszcze raz
hahaha ja mam skarpete M .. u mnie moja pralka zjada chyba skarpetki wiec pełno bez pary .. idealnie się nadają !
Czasem bez ślubu jest łatwiej ;d znam pary które żyły ze sobą po 10 lat w końcu ślub wzięły i bumm po roku wielkie love wyparowało .. więc może nie ma co zmieniać.. tym bardziej, że nie żyjesz w polskim społeczeństwie i moherowe berety Ci nie zagrażają
kate nie mam punktów, ale ciągle myślimy nad tym .. zobaczymy co w praniu wyjdzie, może im się odwidzi imprezki to fajna sprawa, można się szybko odstresować ..
Czasem bez ślubu jest łatwiej ;d znam pary które żyły ze sobą po 10 lat w końcu ślub wzięły i bumm po roku wielkie love wyparowało .. więc może nie ma co zmieniać.. tym bardziej, że nie żyjesz w polskim społeczeństwie i moherowe berety Ci nie zagrażają
kate nie mam punktów, ale ciągle myślimy nad tym .. zobaczymy co w praniu wyjdzie, może im się odwidzi imprezki to fajna sprawa, można się szybko odstresować ..
ten wirus co nas zaatakował jest jednodniowy ! najpierw D potem N wczoraj ja a dziś A .. jeszcze tylko M pozostał ale już go coś w brzuchu kręciło.. !
mnie bolą wszystkie kości leżę w łóżku.. a prasowanie czeka !
siły przybywajcie !!
mnie bolą wszystkie kości leżę w łóżku.. a prasowanie czeka !
siły przybywajcie !!
lenka21*
2+3 = MY
mamcia kok 1sza klasa, a ja mam za krotkie włosy
`a ja musze wziac dorote w obrone, nikomu tych pieniedzy nie ukradnie, nie wyłudzi, a skoro ma mozliwosc to sie o nie stara, pewnie kazda z nas by skorzystała. z powietrza nikt nie przyznał jej tych punktow dot swiadzczen, i chyba kazda z na wolałaby zdrowe dziecko niz ta kase. moze zle napisała ze przeznaczy je na wynajem( choc wtedy poprawi warunki bytowe oliwki), dzieki temu swiadczeniu bedzie miała kase na leki, kontrole, lekarzy, dojazdy do lekarzy, zabawki wspomagajace rozwoj i wtedu z pieniedzy na zycie zaoszczedzi i bedzie kasa na mieszkanie, i juz wtedy byłoby to inaczej odebrane.
`a ja musze wziac dorote w obrone, nikomu tych pieniedzy nie ukradnie, nie wyłudzi, a skoro ma mozliwosc to sie o nie stara, pewnie kazda z nas by skorzystała. z powietrza nikt nie przyznał jej tych punktow dot swiadzczen, i chyba kazda z na wolałaby zdrowe dziecko niz ta kase. moze zle napisała ze przeznaczy je na wynajem( choc wtedy poprawi warunki bytowe oliwki), dzieki temu swiadczeniu bedzie miała kase na leki, kontrole, lekarzy, dojazdy do lekarzy, zabawki wspomagajace rozwoj i wtedu z pieniedzy na zycie zaoszczedzi i bedzie kasa na mieszkanie, i juz wtedy byłoby to inaczej odebrane.
Ostatnia edycja:
a znacie pyszne ciasto bez pieczenia ! tylko takie umie i pychotka
kupuje biszkopty okrągłe, maczam w mleku i układam w brytwance - taki a'la spód
potem masę ( w proszku gotową, zazwyczaj śmietankową) układam na tych biszkoptach, na tej masie kolejne biszkopty na te biszkopty banany na banany galaretka i ciasto pychotka !
kupuje biszkopty okrągłe, maczam w mleku i układam w brytwance - taki a'la spód
potem masę ( w proszku gotową, zazwyczaj śmietankową) układam na tych biszkoptach, na tej masie kolejne biszkopty na te biszkopty banany na banany galaretka i ciasto pychotka !
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Kate przykro mi:/ Dobrze ubilas smietane? W takim przypadku wwarto dodac sniezke lub zelatyne.
Imprezki zazdraszczm
Imprezki zazdraszczm
Stefaa tutaj wszystko jest inaczej, my w ich widzeniu jestesmy malzenstwem nie patrza na to ze nie ma papierka. Dzieci maja nazwisko M oczywiscie, tylko ja mam swoje i tylko dlatego chcemy wziac ten slub zeby bylo jedno nazwisko. U nas to nic nie zmieni oprocz mojego nazwiska. Probowalam dzialac w pl ale to wogole odpada biurokracja by nas zjadla a nie stac nas na ciagle latanie do pl.
Ja tez mam pelno skarpet bez pary ale to Lily skarpety to za male na koka ;-).
Stefaa to przepis dla mnie, napewno kiedys zrobie
Ja tez mam pelno skarpet bez pary ale to Lily skarpety to za male na koka ;-).
Stefaa to przepis dla mnie, napewno kiedys zrobie
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: