reklama
mamcia to dla Ciebie
☺Tutorial: Fryzura-Skarpeta czyli kok i piękne loki bez użycia ciepła w 2 min☺ - YouTube
pokaż jak Ci wyszło
☺Tutorial: Fryzura-Skarpeta czyli kok i piękne loki bez użycia ciepła w 2 min☺ - YouTube
pokaż jak Ci wyszło
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hej Laski
Na razie nie odpisuje bo musze doczytac
Mam madzieje ze wszystkie chore dziecuaki juz zdrowe albo przynajmniej prawie
Stafa ladnie Ci
Mamcia na pewno dasz rade
Zalezy gdzie bo za kawalerke mozna tyle wywalic:/
Ania cale szczescie ze nic sie nie stalo
Mleko i mi cieknie sporo przed porodem jeszcze
Dorota to pogmatwane z tym mieszkaniem.. I ten dlug-lipa troche:/ splacacie go z czynszem?
Co Wy sie tak klucicie ostatnio:/?
A kto Ci nosi opal do tej kozy? Chyba nie Ty sama???!!
My dopiero przed 18 zawitalismy w domu. Moze pamietacie jak pisalam ze musze neta zalatwic i poziomka mie doszla do Virgina-Virgin przyszedl do poziomki
Rozstawili stoisko na deptaku wiec zajrzalam i dostalismy instalacje gratis wiec 50 funtow w kieszeni,pierwszy miesiac za polowe abonamentu,dwa kolejne ze znizka i dopiero za czwarty miesiac normalnie
21 czyli w czwartek przychodzi instalator jupiiii
Oczywiscie zeby nie bylo tak slodko to zostawilismy gdzies siatke z zakupami nie majatek ale rzeczy szkoda
Poszlam sprawdzic czy gdzies nie stoi i zostawilam M z dziecmi...po powrocie kuchnia byla w jajkach,miskach siatkach...itd
M do mnie przeciez widzialas jak wychodzilas ze gadam przez tel
I dodal ze to moja wina bo zostawilam wlaczone swiatli w kuchni:banghead:
Nawet nie macie pojecia jak sie wscieklam...
Jutro goscie wiec zrobilam biszkopt czekoladowy nasaczony kawa na tym banany,krem z serka philadelphia i kakao Mam nadzieje ze dobre wyszlo
Na razie nie odpisuje bo musze doczytac
Mam madzieje ze wszystkie chore dziecuaki juz zdrowe albo przynajmniej prawie
Stafa ladnie Ci
Mamcia na pewno dasz rade
Zalezy gdzie bo za kawalerke mozna tyle wywalic:/
Ania cale szczescie ze nic sie nie stalo
Mleko i mi cieknie sporo przed porodem jeszcze
Dorota to pogmatwane z tym mieszkaniem.. I ten dlug-lipa troche:/ splacacie go z czynszem?
Co Wy sie tak klucicie ostatnio:/?
A kto Ci nosi opal do tej kozy? Chyba nie Ty sama???!!
My dopiero przed 18 zawitalismy w domu. Moze pamietacie jak pisalam ze musze neta zalatwic i poziomka mie doszla do Virgina-Virgin przyszedl do poziomki
Rozstawili stoisko na deptaku wiec zajrzalam i dostalismy instalacje gratis wiec 50 funtow w kieszeni,pierwszy miesiac za polowe abonamentu,dwa kolejne ze znizka i dopiero za czwarty miesiac normalnie
21 czyli w czwartek przychodzi instalator jupiiii
Oczywiscie zeby nie bylo tak slodko to zostawilismy gdzies siatke z zakupami nie majatek ale rzeczy szkoda
Poszlam sprawdzic czy gdzies nie stoi i zostawilam M z dziecmi...po powrocie kuchnia byla w jajkach,miskach siatkach...itd
M do mnie przeciez widzialas jak wychodzilas ze gadam przez tel
I dodal ze to moja wina bo zostawilam wlaczone swiatli w kuchni:banghead:
Nawet nie macie pojecia jak sie wscieklam...
Jutro goscie wiec zrobilam biszkopt czekoladowy nasaczony kawa na tym banany,krem z serka philadelphia i kakao Mam nadzieje ze dobre wyszlo
Ostatnia edycja:
No to fajnie ze bedziecie miec juz inter. podlaczony. Smaka mi znowu narobilas.
My 7 lat temu kawalerke wynajmowalismy, z wneka ta wneka byla zrobiona jak sypialnia i przedzielona. Ogromny balkon. W nowym bloku i placilismy 450 plus oplaty. Teraz to takie kawalerki po ok tys. pewnie sa :/...masakra te ceny
My 7 lat temu kawalerke wynajmowalismy, z wneka ta wneka byla zrobiona jak sypialnia i przedzielona. Ogromny balkon. W nowym bloku i placilismy 450 plus oplaty. Teraz to takie kawalerki po ok tys. pewnie sa :/...masakra te ceny
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia ale Dorota potrzebuje 3pokoi;/
Ja tez sie straszmie ciesze
Ja tez sie straszmie ciesze
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Właśnie Mamcia długu nie splace odrazu już teraz ,a mieszkać już zaraz w większym by sie przydało :-). Ceny są różne ,z prądem i gazem ,te 3 pokoje znajdę za jakieś 1200 zł ,są i droższe ,tak to kupa kasy,ale nie mamy innego wyjścia raczej .
Stefa no mieszkanie jest z miasta . Głównym najemca jest M ,wiesz jak płacisz to możesz mieszkać całe życie .
Poziomki a no widzisz mamy podobne zgrzyty jak u ciebie ,bo nie wieżę ze ciśnienie ci do M nie podskoczylo i nie powiedziałas mu kilka słów hi .
Jeśli chodzi o opał to M stara sie abym miała opał w domu na drugi dzień jak on jest w pracy ,a jak nie to ja czasem brykiet sobie kupię bo do piwnicy na hiny sama nie pójdę ,a tam też jest drzewo nieporabane więc i tak nie chodzę do piwnicy ,robi to M . Ostatnio M leciał mi po brykiet na szybko przed praca ,a kilka dni temu to sama przytaszczylam 10 kg do domu ,niby 10 kg to nie dużo ale teraz staram sie nawet tego 10 nie nosić .
Wczoraj wzięłam wózek i brykiet do wózka i tak do klatki dojechalam hi ,a w klatce poprosiłam sąsiada i mi go pod drzwi przetransportowal :-).
Kurcze u mnie ciężka noc ,jak nie oliwka coś chce ,to alan i tak cały czas :-(.
Stefa no mieszkanie jest z miasta . Głównym najemca jest M ,wiesz jak płacisz to możesz mieszkać całe życie .
Poziomki a no widzisz mamy podobne zgrzyty jak u ciebie ,bo nie wieżę ze ciśnienie ci do M nie podskoczylo i nie powiedziałas mu kilka słów hi .
Jeśli chodzi o opał to M stara sie abym miała opał w domu na drugi dzień jak on jest w pracy ,a jak nie to ja czasem brykiet sobie kupię bo do piwnicy na hiny sama nie pójdę ,a tam też jest drzewo nieporabane więc i tak nie chodzę do piwnicy ,robi to M . Ostatnio M leciał mi po brykiet na szybko przed praca ,a kilka dni temu to sama przytaszczylam 10 kg do domu ,niby 10 kg to nie dużo ale teraz staram sie nawet tego 10 nie nosić .
Wczoraj wzięłam wózek i brykiet do wózka i tak do klatki dojechalam hi ,a w klatce poprosiłam sąsiada i mi go pod drzwi przetransportowal :-).
Kurcze u mnie ciężka noc ,jak nie oliwka coś chce ,to alan i tak cały czas :-(.
Podziel się: