reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
stefa fajnie że Wam kasę dali, u nam nie, bo inny próg dochodowy mieli a wielodzietności wcale nie brali pod uwage :confused2:

ja nie daję jajek do ogórkowej , za to robię grzanki a miałam ją we wtorek

według mnie najlepsza masa to smietana + biała czekolada, a druga warstwa to np galaretka z wiśniami, ,

a ja prawie zalałam mieszkanie :szok: jutro Wam napiszę w jaki sposób :rofl2:
pasta jajeczna mniam mniam, mnie naszło na sałatkę jarzynową, co trzeba to już ugotowane i rano zrobię
dobranoc

kurka wpadam ze złymi wiadomościami !

marta pojechala na izbe i ja zatrzymali, podali sterydy i do porodu nie wyjdzie ! 3majcie kciukasy, żeby wszystko było dobrze !!

moja Nadia wymiotuje .. teraz to już raczej się naciąga bo nie ma czym ! podaję jej hydrolity .. ale nie wiem co dalej !
mówi, że jej bardzo zimno, przykryta jest dwoma kołdrami.. chwilowo zasneła !!

goraczki i biegunki na razie nie ma i oby nie było!!!

Stafaa dzieki za wiadomosc, trzeba trzymac kciuki za marte, dobrze ze to juz koncowka ciazy i dzieciatko jest juz duze i w pelni rozwiniete.
Zdrowka dla corci, jednak to wirus was zaatakowal :(, oby nie bylo bardzo wysokiej goraczki.

Witam porannie .Moje dzieci standardowo wstaly bardzo wczesnie rano,alanek po godz 6 a oliwka przed 7 i tym sposobem ja juz mam ogolnie posprzatane :tak:.Lozka zascielilam,kurze z grubsza starlam :biggrin2:,pozmywalam,sniadanie dzieci zjadly,leki podane,ogarnelam w pokoju u dzieci ,nawet firanki z okna posciagalam po chce dzis okno umyc ,pranie zaraz wstawie,to okno pozniej umyje,odkurze i bedzie luz hihih.Aha kmpot z jablek juz robie i zupa sie robi na piecu.Chyba troche przedobrzylam bo podbrzusze mnie pobolewa teraz .

Wczoraj juz od 17 jak polozylam sie u dzieci na dywanie to podczas zabawy z nimi usypialam hihihi,ogolnie wczoraj wieczorem zle sie czulam,brzuch mnie bolal i delikatne mdlosci.Dzis poszly o 20 spac a ja zasnelam na filmie po godz 20 .
M to ze mnie nie ma zadnego pozytku :-(

Zaraz was poczytam.

Milego dnia

STEFA to tym bardziej fajnie ze wam to dofinansowanie do ksiazek przyznali,bardzo sie ciesze .A Adrian do szkoly nr 13 chodzi ? ja tez sie tam uczylam :tak:,fajne czasy :-p.Zdrowka dla Nadi ,kurcze jakis wirus was zlapal :baffled:.
Dzieki za wiesci o Marcie.

MARTA kciuki za was mocno zacisniete :tak:.

Stefa z alankiem w ciazy bardzo dla dziewczynki podobalo mi sie imie Nadia i jakos tak wczoraj tez pomyslalam o tym imieniu Nadia :tak:.

LIZA i jak tort ?

MAMCIA zrobilas mi smaka na paste jajeczna ,a jak ja robisz? przypomnij ,bo ja robilam kilka lat temu i nie pamietam dokladnie jak sie ja robi .

ANIU salatke jarzynowa tez bym zjadla :-),hmmm moze jutro zrobie :-).
Ja tez zawsze czyli przy alanie i oliwce bralam leki na podtrzymanie luteine i duphaston i wiesz teraz tez jakbym brala to czulabym sie troche pewniej ,ale lekarz jak narazie nie przepisal nic i musze wierzyc ze skoro nic sie nie dzieje to jest dobrze a lekarz wie co robi :-).

Wlosy umylam,dzieci wiecznie cos odemnie chca i czasem mnie to wkurza bo ja nawet na 5 minut usiasc nie moge,ale pewnie kazda ma to samo hihihih.

Kurcze ja to jem przez caly dzien,wiecznie cos jem a od godz 17 lub 18 juz jesc mi sie nie chce bo caly dzien jadlam hihihih.Teraz na sniadanie zjadlam zupe od wczoraj i roztopiona czekolade z wczoraj ktora mialam na nalesniki,zjadlam ta czekolade duzo i na cieplo hihihi ale mam smaki hihihihi .

reklama
Stefa dzieki za wiesci,trzymamy kciuki z szczesliwe zakonczenie&&&&&
Nie wiesz co sie stalo?

Zdrowka dla dzieciakow i oby szyblo przeszlo:)
Zimno jest jej od wymiotow bo oslabiona jest.

My jeszcze w lozeczku leniu****emu:p

Ostatnia edycja:
Do góry