STEFA to tym bardziej fajnie ze wam to dofinansowanie do ksiazek przyznali,bardzo sie ciesze .A Adrian do szkoly nr 13 chodzi ? ja tez sie tam uczylam
,fajne czasy
.Zdrowka dla Nadi ,kurcze jakis wirus was zlapal
.
Dzieki za wiesci o Marcie.
MARTA kciuki za was mocno zacisniete
.
Stefa z alankiem w ciazy bardzo dla dziewczynki podobalo mi sie imie Nadia i jakos tak wczoraj tez pomyslalam o tym imieniu Nadia
.
LIZA i jak tort ?
MAMCIA zrobilas mi smaka na paste jajeczna ,a jak ja robisz? przypomnij ,bo ja robilam kilka lat temu i nie pamietam dokladnie jak sie ja robi .
ANIU salatke jarzynowa tez bym zjadla :-),hmmm moze jutro zrobie :-).
Ja tez zawsze czyli przy alanie i oliwce bralam leki na podtrzymanie luteine i duphaston i wiesz teraz tez jakbym brala to czulabym sie troche pewniej ,ale lekarz jak narazie nie przepisal nic i musze wierzyc ze skoro nic sie nie dzieje to jest dobrze a lekarz wie co robi :-).
Wlosy umylam,dzieci wiecznie cos odemnie chca i czasem mnie to wkurza bo ja nawet na 5 minut usiasc nie moge,ale pewnie kazda ma to samo hihihih.
Kurcze ja to jem przez caly dzien,wiecznie cos jem a od godz 17 lub 18 juz jesc mi sie nie chce bo caly dzien jadlam hihihih.Teraz na sniadanie zjadlam zupe od wczoraj i roztopiona czekolade z wczoraj ktora mialam na nalesniki,zjadlam ta czekolade duzo i na cieplo hihihi ale mam smaki hihihihi .